Podváha u muže, vadilo by vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3802
29.4.24 18:19

Ano, vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
29.4.24 18:20

Asi ano, zvláště když je snadné to napravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3098
29.4.24 18:21
@Anonymní píše: Více

Tak to bys mohl být hezkej :)
Manžel byl taky vždycky hubenej, ale vždycky dělal nějaký sport a k tomu někdy v pubertě prý „hodně cvičil a posiloval a hrozně u toho žral“ (tak jsem to slyšela od něj a od tchyně) a prý tenkrát nabral svaly. Teda hubený zůstal, ale má hezkou postavu, takovou vytvarovanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
29.4.24 19:22

Přiznám se, že mě zdejší diskuze docela pobavila a zřejmě jsem (stejně jako kolega výše) tedy konečně přišel na to, proč o mě ženy nestojí :lol: Je mi 35, měřím 186 cm a vážím 72 kg. Důvod je jednoduchý - dělám silniční cyklistiku, tzn. vršek „tintítko“, nohy vysportované. A i když se to možná nezdá, jsem na poměry této disciplíny spíše těžká váha :D Co ale nadělám…jako puberťák jsem byl vypasený vepřík a rozhodně se k tomu vracet nechci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11095
29.4.24 19:46

Vadí mi úplně stejně jako tlustý chlap!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8155
29.4.24 20:02
@Saul Goodman píše: Více

Nikdy jsi neměl snahu ten vršek dohnat cvičením? Mě tyhle postavy u chlapů přijdou snad ještě horší, než když má chlap nějaká kila navíc. Celkově když má chlap bicepsy jak ženská, tak mi přijde divnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
29.4.24 20:17
@Saul Goodman píše: Více

Tak celkově silničkáři jsou u žen v žebříčku atraktivity někde cca u rybářů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
29.4.24 21:34
@Freeandwild píše: Více

Nebo u šachystů. :lol:
Nic proti inteligenci mužů, protože ta je alespoň u mě, jedním z hlavních kritérií. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
30.4.24 04:18
@rmot píše: Více

Popravdě ne. Jak jsem psal, je mi 35 let a už jsem dost starý na to, abych se snažil zalíbit druhému pohlaví takovou povrchní věci jako jsou bicepsy a věnovat tomu nepřiměřeně času. Mě cyklistika baví a naplňuje a pokud jde o mou aktuální fyzickou kondici, jsem s ní naprosto spokojen. A pokud je toto opravdu jediný důvod, proč o mě žádná nestojí, smířím se s tím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2542
30.4.24 06:09

Má to ale i výhodu, že se máš kam v létě schovat do stínu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2542
30.4.24 06:11
@Freeandwild píše: Více

jak to souvisí? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
30.4.24 06:12

Mě zas přijde divná ženská s víc než 15 kilo nadváhy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
30.4.24 06:23

Záleží na celkovém dojmu. Někomu to sluší, někdo vypadá jak smrtka. :nevim: Znám několik chlapů, co vypadají fakt dobře při 65-70 kg na takovou tu dneska průměrnou výšku, nějakých 185 cm. A naopak znám i pár chlapů, co vypadají fakt blbě, jakmile mají pod 90 kg. Ale to bude stejné i u žen, prostě záleží na konstituci. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2542
30.4.24 06:27

Mně vadilo akorát při sexu, že někde někoho něco tlačilo, nevim co, stydká kost asi. Teď nejsme ani jeden hubenej, a i když jedu jak parní lokomotiva, tak nikde nic nevadí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
30.4.24 10:01

@inzenyrka85 nejlepší je když má žena krásný bochánek jako polštáře :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí