Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak to bys mohl být hezkej ![]()
Manžel byl taky vždycky hubenej, ale vždycky dělal nějaký sport a k tomu někdy v pubertě prý „hodně cvičil a posiloval a hrozně u toho žral“ (tak jsem to slyšela od něj a od tchyně) a prý tenkrát nabral svaly. Teda hubený zůstal, ale má hezkou postavu, takovou vytvarovanou.
Přiznám se, že mě zdejší diskuze docela pobavila a zřejmě jsem (stejně jako kolega výše) tedy konečně přišel na to, proč o mě ženy nestojí
Je mi 35, měřím 186 cm a vážím 72 kg. Důvod je jednoduchý - dělám silniční cyklistiku, tzn. vršek „tintítko“, nohy vysportované. A i když se to možná nezdá, jsem na poměry této disciplíny spíše těžká váha
Co ale nadělám…jako puberťák jsem byl vypasený vepřík a rozhodně se k tomu vracet nechci ![]()
@Saul Goodman píše: Více
Nikdy jsi neměl snahu ten vršek dohnat cvičením? Mě tyhle postavy u chlapů přijdou snad ještě horší, než když má chlap nějaká kila navíc. Celkově když má chlap bicepsy jak ženská, tak mi přijde divnej.
@Saul Goodman píše: Více
Tak celkově silničkáři jsou u žen v žebříčku atraktivity někde cca u rybářů ![]()
@Freeandwild píše: Více
Nebo u šachystů. ![]()
Nic proti inteligenci mužů, protože ta je alespoň u mě, jedním z hlavních kritérií. ![]()
@rmot píše: Více
Popravdě ne. Jak jsem psal, je mi 35 let a už jsem dost starý na to, abych se snažil zalíbit druhému pohlaví takovou povrchní věci jako jsou bicepsy a věnovat tomu nepřiměřeně času. Mě cyklistika baví a naplňuje a pokud jde o mou aktuální fyzickou kondici, jsem s ní naprosto spokojen. A pokud je toto opravdu jediný důvod, proč o mě žádná nestojí, smířím se s tím ![]()
Má to ale i výhodu, že se máš kam v létě schovat do stínu ![]()
Mě zas přijde divná ženská s víc než 15 kilo nadváhy…
Záleží na celkovém dojmu. Někomu to sluší, někdo vypadá jak smrtka.
Znám několik chlapů, co vypadají fakt dobře při 65-70 kg na takovou tu dneska průměrnou výšku, nějakých 185 cm. A naopak znám i pár chlapů, co vypadají fakt blbě, jakmile mají pod 90 kg. Ale to bude stejné i u žen, prostě záleží na konstituci. ![]()
Mně vadilo akorát při sexu, že někde někoho něco tlačilo, nevim co, stydká kost asi. Teď nejsme ani jeden hubenej, a i když jedu jak parní lokomotiva, tak nikde nic nevadí ![]()
@inzenyrka85 nejlepší je když má žena krásný bochánek jako polštáře
![]()