Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dobrý den, je tady někdo kdo koupil mléko Kendamil na rohlík. cz? Děkuji
@Čičorečka A chutnala jste? Je vše v pořádku? Já vždy kupovala v Dr. Max, minulý týden jsem koupila poprvé na Rohlíku, konzistence, barva i chuť úplně jiná. Už jsem jim psala s dotazem, čím to může být.
Zezacatku jsem kupovala na rohliku, pak pozdeji po vice balenich na alze, mallu, v lekarne… vsechno stejne
@Limet168 může to být klidně skladováním, ale také změnou receptury. Zrovna kendamil se nedávno nějak měnil.
To je přece úplně jedno odkud je. Dodavatel to rozváží do různých obchodů. Napráská toho plný kamiony, ty to složí v meziskladu a odtama to putuje dál.
Kupujeme na rohlíku Kendamil běžně. Jen snad 3× jsme ho měli z lékárny a nevšimli jsme si žádného rozdílu. Dokonce nyní máme doma jedno balení z rohlíku a druhé dostal syn k Mikuláši a to je koupené v lékárně a vše je stejné.
Zdravim vsechny kdo tu psal. Netusim zda mleko ochutnavate - ja tedy pred krmenim ano, zda neni moc horke. Pred cca 3 tydny se zmenil u Kendamilu obal a nejen obal. Nekde jeste doprodavaji stare zasoby, tak ste si toho nemusely holky vsimnout a pokud neochutnavate, tak asi nema vase dite citlive zazivani jako treba nase dcerka, ale my po zakoupeni udajne jen noveho obalu hrozne zazivaci potize a me kamaradky dvojcata po tom dokonce zvracela. Viz.vyse odkaz na me vlakno o zmene receptury, kterou zatajuji. Rozhodla jsem se tedy pustit do toho, aby se zjistilo opravdu jak to je, kdyz nejsme s kamaradkou ocividne jedine kdo zo zaznamenal. Jedna se tedy pouze o Kendamil 1 s jinymi zkusenosti zatim nemame. ![]()