KET 2022 červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
155
19.6.22 12:45

Domácí bazén

Holky, koupat se v našem bazénu je asi hloupost že? Dneska je teda veliké vedro a dost mě to láká. Samozřejmě nechci nic riskovat. Ptali jste se někdo na to v CARU? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.6.22 12:48

@Lůca F. Taky se snažím, chci to vydržet i netestovat až do 12. dne( bude to ale těžký 😁). Byla jsem 14.6, ty myslím 13? Už si testovala? Jako myslím, že je to dobré znamení, já to takhle měla když se to povedlo ❤️️. Tak snad se vám to už též zadaří 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
19.6.22 12:57

@Kamča 92 no já byla 13., už jsem testovala, ale nic jsem neviděla. Dneska jsme ještě po prespavacce u manželovi sestry, takže dnes budu testovat až prijedem domu.
Na bazén jsem se ptala, sestřička mi řekla, že když je to domácí, tak i můžu.. Že tam jde o infekce.. Že víme, kdo u nás byl a tak. Ale že první 3 dny se nemam koupat, pak že můžu, ale nerochnit se hodinu.. Tak nevím, zatím jsem se nekoupala, uvidím, až dojedem, jaký bude počasí 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.6.22 16:27
@Kamča 92 píše:
@verunka90 no ono vážně je to asi vše jen o veliké náhodě. Je pravda, že u syna když vyšel ET, tak jsem nedělala nic, ale měla jsem už neschopenku a určitě jsem více odpočívala. Kolik je dceři? Po jak dlouhé době zkoušíme další mimi? 😊 No je to nekonečný, řekla jsem si, že zkusím, co nejdéle netestovat. Teď mi totiž i primář řekl, že syn byl A kvality a jakoby nejrychlejší v růstu. A teď je embryjko taky A, ale prý maličko pomalejší. Upřímně tomu moc nerozumím, ale přijde mi logické, testovat později než u syna, že asi poroste pomaleji, doufám teda 😁. U syna jsem testovala 11. den a čárky nebyly extra výrazné, takže HCG u mě asi stoupá pomaleji nebo co 😁

Dcera teď v březnu měla tři roky. Vlastně jsme se nikdy druhému dítěti nebránili, nechali jsme tomu volný průběh, ale to očividně u nás nemá smysl. Takže jsme se před 2 lety začali zase aktivněji snažit. Takže IUI (už ani nevím kolik), do toho šel manžel na zákrok, takže chvilku pauza, pak bylo naplánované IVF, první nevyšlo a teď první KET. A pak mi moje těhotná kamarádka řekne, že to je všechno v hlavě a že si za tím vlastně můžu sama (přitom problém jsou manželovi spermie :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.6.22 18:49

Holky mám obavu ze testy 6 dni po ET slábnout. Co myslíte? Jeden je z rána a druhy z odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.6.22 19:09

@Zuz94 porovnavej vždycky jen ranní testy ;) neboj, to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.6.22 20:38

@verunka90 no ten dnešní ranni se mi zda prave světlejší než včerejší ranni. Ale až teď po zaschnutí. Tak nevím zda mám brát to co je hned ráno. A co je pak odpoledne nemám resit.🤷🏼‍♀️ Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.6.22 11:52

Tak holky, já teda nevím. Dnes jsem byla na odběru krve a výsledek krve byl

Příspěvek upraven 20.06.22 v 12:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.6.22 12:01

Tak holky, já teda nevím. Dnes jsem byla na odběru krve a výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.6.22 12:08

Tak holky, já teda nevím. Dnes jsem byla na odběru krve a výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
20.6.22 12:28

@verunka90 jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.6.22 13:23

@Zuz94 třikrát jsem to odesílala a třikrát se mi uložila jen část, tak jsem se na to vyprdla :/ hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.6.22 13:24

Tak já ty příspěvky nechápu :nevim: delší nefunguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.6.22 13:24

Hcg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.6.22 13:26

Už vím kde je chyba, použila jsem znak pro „méně než“ a pak se to neodešle. Takže se omlouvám za spam. Takže výsledek je hcg méně než 2 U/l, což je negativní. Říkala jsem v laboratoři, že mám ale z moči pozitivní a prý to mám zkusit za tři dny, může to být brzy. Moc to nechapu a jsem hrozně zklamaná :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí