Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@verunka90 jen nápis jak si dopadla 😁 netusim proč ti to nefunguje. Ja si pockam na krev 14 dni po ET. Což je přesně za týden
@verunka90 ahoj, no ono právě, člověk tomu dá i volnější průběh a zjistí, že to jinam stejně nejde😏 i nás to tak taky bylo. Syn má 2,5 a chtěla jsem navázat na další rodičovskou, a už i teď to nevychází. No uvidíme, jak to vše dopadne. No takové,,rady'' jsou opravdu nejlepší. Kdo si totiž tímto vším neprojde, nemá ani tušení, co to je. A jak je to vše náročné.
K tomu odběru, moc to nechápu 😏 a nedivím se, že se bojíš. Nedělala sis ještě dneska test?
@Lůca F. Ahojky, ono aspoň se člověk trochu odreaguje. Nakonec jsem včera volala do CARU, a ptala jsem se na ten bazén. Sestřička mi řekla, že pokud je to náš bazén, můžu. Jen ne moc dlouho, pak převléct plavky, a pro jistotu si dát tampon. Tak jsem byla ráda, a taky se trochu tímto odreagovala😁co testiky? Zatím? 😊
@Kamča 92 takže ti řekla to co i mně.
No testy nevím hele… Měla jsem pocit že 5. den tam byl duch, včera menší a dneska nic… Tak asi nic… Nebo nevím.. Už jsem z toho zase zoufalá a to jsem si říkala, že to ted hrotit nebudu.. Ale stejně to nejde…
@Lůca F. Ahojky, ty jo. Spíš mě přijde pořád na to brzy ne? Dneska si 8. Den?
@Kamča 92 no nevím když vidím, jak tady mají všichni pozitivní testy od 5., 6. dne…
Dneska jsem už zase testovala a nic, ani náznak… Tak já nevím.. Kéž bych byla výjimka, které se to ukáže až později…
@Lůca F. Já ještě doufám, že vám to dobře dopadne a doušek se ukáže 🍀. Já si pevné dala, že dříve než v neděli testovat nebudu to bude 12. den. Bojím se toho zklamání, kdyby to zase nevyšlo 😏
Ahoj holky, všechny zdravím…také jsem byla na vložení 20.6. v pondělí…teď nezbývá jen čekat a čekat…mám za sebou jedno ET a potrat v 10tt a jedno vložení KET a to se ani nechytlo, tak snad do třetice všeho dobrého 🍀. Držím všem moc palce
Ahoj holky, tak co jak jste na tom? Testoval někdo nově? 😊 🍀 ❤️️
Ahoj holky, všem držím palce ať se Vám transfer povede a těm co čekají na 2// aby na testu byli. Mě čekají ještě odběry z kliniky. Ale 10 den po ET jsem měla hcg 159 tak věřím a doufám ze bude stoupat.
@Zuz94 jee tak to je krásné 😊 určitě bude 😊 já plánuji zítra testovat, budu 11 den po transferu, a myslím, že už to musí jít určitě snad🙏 vidět. Dělala sis i test? Šel vidět už hezky? 😊
@Kamča 92 já si delala testy od 5 dne a od 7 dne už byla carka viditelná a 10 den po jsem si delala digi a ukazal 2-3😊 budu držte palce🌺
@Zuz94 tak gratuluji🍀 🍀 ať se prcek drží…a bylo už vidět něco 5 den jestli se můžu zeptat? ![]()
@Kamča 92 tak držím zítra palce🍀 ja byla na vložení v pondělí..tak ještě musím s testem počkat, ale je to náročný 😅 😅 🙉