KET 2022 červen

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78
18.6.22 07:07

Z ET 13.6

Ahoj holky, tak jsem dneska zkusila 5den po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
18.6.22 10:05

@Zuz94 moc gratuluju! Já dneska ještě nezkoušela… Ale za chvíli jdu na to 💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
18.6.22 11:06

@Lůca F. Děkuji moc a držím pěsti ✊🏻 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.6.22 20:52

@Zuz94 je tak to je super ❤️️
Moc gratuluji ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.6.22 08:30

Dobré ráno holky, tak dnes jsem 9. den po KET. Vidíte to tam taky? 8o :andel: je to teda mamatest, do dr.maxe jsem se nedostala. Duch se objevil prakticky hned :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.6.22 08:32

Ahoj

Ahoj holky, tak se k vám též přidávám 😊. 14.7. jsem byla na KET. Z 1 ET máme doma syna💙, minulý měsíc jsme byly na KET a bohužel neúspěšně. Tak jsme to teď zkusili znova a doufám, že nám a samozřejmě i vám to všem vyjde. Vždycky je to tak povzbuzující, když tu dáte ten testík s krásnými //, moc gratuluji a doufám, že budou jen s jen sílit 🍀 🙏. Jinak holky, děláte něco slešl, po KET? Já tentokrát měla i před ním probiotika, pak gynopor. A po mám navíc ještě injekce. Ládovala jsem se ananasem, což myslím, že je spíše placebo teda 😁 a snažila se ty první 3 dny odpočívat, jen to se synkem úplně nejde 😁. Kdo budete testovat, držím moc palce 🙏 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.6.22 08:35

@verunka90 ahoj, nádherný ukázkový duch 😊. Vidím ho krásně a potichounku gratuluji 😊 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.6.22 08:44

@verunka90 tiše gratuluji a přeji jen ať sílí ❤️️✊🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
19.6.22 08:44

@Kamča 92 Ja chodila na akunpukturu, a mám preventivně Clexane 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.6.22 09:15

Moc díky :srdce: asi si v pondělí skočím na krev…
@Kamča 92 já jsem se kvůli IUI dřív stavěla pomalu na hlavu, zkusila jsem kde co a nic nepomohlo. Pak jsem nakonec po 6. IUI nebrala ani utrogestan, už jsem to vzdala a je z toho dcera. Při snaze o další dítě jsem tedy nedělala nic extra, žádné IUI nevyšlo, první IVF nedopadlo, ted mám první KET a taky jsme nic předtím nedělala. Jen jsem se teda snažila dost pít (to mi to totiž dělá problém) a po ket i trochu odpočívat, ale jak říkáš, s dítětem to moc nejde no :nevim: :lol: tak držím pěsti!! Sice jsi od mě jen 4 dny, ale je to nekonečný viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.6.22 09:37

@verunka90 no ono vážně je to asi vše jen o veliké náhodě. Je pravda, že u syna když vyšel ET, tak jsem nedělala nic, ale měla jsem už neschopenku a určitě jsem více odpočívala. Kolik je dceři? Po jak dlouhé době zkoušíme další mimi? 😊 No je to nekonečný, řekla jsem si, že zkusím, co nejdéle netestovat. Teď mi totiž i primář řekl, že syn byl A kvality a jakoby nejrychlejší v růstu. A teď je embryjko taky A, ale prý maličko pomalejší. Upřímně tomu moc nerozumím, ale přijde mi logické, testovat později než u syna, že asi poroste pomaleji, doufám teda 😁. U syna jsem testovala 11. den a čárky nebyly extra výrazné, takže HCG u mě asi stoupá pomaleji nebo co 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
19.6.22 10:06

@Lůca F. Ahoj Luci, tak se potkáváme zase ve skupince o snažení 😊 Doufám, že tentokrát mám to vyjde a v další už nebudeme 😁 🍀.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
19.6.22 10:40

@Kamča 92 ahojky, no přesně taky doufám… Teď se to snažím brát jinak a nesoustredit se na to, i když to samozřejmě jde dost špatně.
Kolikateho jsi byla?
Už mě 3 dny bolí podbrisek jak na MS, což jsem dřív nemivala, tak snad je to dobrá zpráva… MS bych měla dostat za 3 dny…
Tak tfuj tfuj tfuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
19.6.22 11:29

@verunka90 je za me super, drzim palečky ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
19.6.22 11:33
@Kamča 92
@Kamča 92 píše:
Ahoj holky, tak se k vám též přidávám 😊. 14.7. jsem byla na KET. Z 1 ET máme doma syna💙, minulý měsíc jsme byly na KET a bohužel neúspěšně. Tak jsme to teď zkusili znova a doufám, že nám a samozřejmě i vám to všem vyjde. Vždycky je to tak povzbuzující, když tu dáte ten testík s krásnými //, moc gratuluji a doufám, že budou jen s jen sílit 🍀 🙏. Jinak holky, děláte něco slešl, po KET? Já tentokrát měla i před ním probiotika, pak gynopor. A po mám navíc ještě injekce. Ládovala jsem se ananasem, což myslím, že je spíše placebo teda 😁 a snažila se ty první 3 dny odpočívat, jen to se synkem úplně nejde 😁. Kdo budete testovat, držím moc palce 🙏 ❤️️

Ahojky, Ja tady u toho ket nejedla vubec nic navic, nestresovala, neřešila a zatim se drzime🙈 procházky, dneska k vode( koupat se nebudu).
Tak doufam ze konecne vydrzi 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital