Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A nez ji davali do injekce tak rikala embryolozka ze zacina se hackovat
@Zuz94 urcite bude ☺️️ Holky me straší aby tam nebyla dve mima😂 🙈
@Nikolstor co to znamená hackovat? Ja měla takové 😇 občas mám obavy ze se to nepovede, ale pak se uklidnim.
Ahojte holky, taky jsem byla na KET 13.6., takže teď čekám…
Přeji vám všem hodně štěstí! ❤️️
@Nikolstor no já testovala až dnes ráno (7. den) a ani stopa po druhé čárce. Začínám být dost nervózní. Prsa jsou velká snad od začátku, sem tam cítím tahy v břiše. Večer (6.den) jsem cítila bolesti jako před MS, což mě vyděsilo, tak jsem ráno udělala test a zklamání. Koukám, že ty máš už krásnou čárku 🙏 ❤️️ tak snad vydrží!!
@Zuz94 ahojky, no testovala jsem už dnes, i když jsem věděla, že tam nic nebude a budu pokračovat zítra a tak dál… 🙂
Už mám toho za sebou tolik, že to beru, jak to je.. Takže pokud do 9.-10. dne nebude nic, tak vím, že nic…
Tys byla kdy? A kdy budeš testovat? ![]()
@Lůca F. píše:
@Zuz94 ahojky, no testovala jsem už dnes, i když jsem věděla, že tam nic nebude a budu pokračovat zítra a tak dál… 🙂
Už mám toho za sebou tolik, že to beru, jak to je.. Takže pokud do 9.-10. dne nebude nic, tak vím, že nic…
Tys byla kdy? A kdy budeš testovat?
Byla jsem 13.6 na ET s vyhatchovanou blastou. Delam si testy prakticky od 4 dne po ET, čili ode dneska. A nic. Je brzo. Ale testuju Adiel See Now. Tak si zítra koupim jiné a snad budou. Občas mám pochybnosti, ze se to nepovede. Ale pak se to zlepsi a taková nalada je fuč.
Ahojky, já po ET taky celá nedočká testovala od 4.dne po ET. Čárky tam byly a držely se do cca 9 dne. Pak to sláblo a nic z toho nebylo. Dr. Mi řekla, ze to ovitrelle určitě uz byt nemohl, že se chytlo na pár dní. Holky co mají od cca toho 4-5 dne // tak to většinou je těhu. Ale taky se někdy objeví az třeba 12 den po ET, je to hodně individuální.
Držím moc palečky a pevné nervy ![]()
@Berus10 já se zase bojim ze ty 2 // tam nebudou. No snad vydrzim do pondělí netestovat, to budu 7 dni po ET🤣
@verunka90 urcite jeste vyleze, vcera jsem zacala špinit, tak dneska na lipidech jsem se stavila jeste u lékařky a vse Ok, dala mi o jeden amelgen vic..
taky drzim palečky ❤️️
@Berus10 u et taky jsem mela hezke čárky a myslim ze od 9 dne zacala slábnout a 13den krev 7, tak jsem si prošla biochemickym..
Tak doufam, ze to tak nebude znova a ze to udrží ty lipidy 😍
@Nikolstor jj biochemické to bylo. Je to strašně napínavé no, kdo vydrží 14 dní netestovat po ET/KET je borec ![]()
@Berus10 no to je 😂 pro me to je slozite 😂
Vzdy si reknu ze vydrzim a pak stejne testují 😂