Trocha vína po KET

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5019
14.7.21 03:36
@drOl píše:
@Yasmina21
Kdo jste bez viny hoďte kamenem…K ničemu nepomůže zakladatelku stresovat, navíc bezdůvodně, naopak by bylo hezké aby byla co nejvíce v klidu.

Tak hlavně, že se hodila vínečkem do klidu a dosáhla psychické pohody. Kéž by jí to vydrželo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
14.7.21 07:40

Jako nechapu, muset si dát víno každý den už zavání alkoholismem. Ale chlastat po ivf, když do toho dáte takový prachy a naděje to už je jiný level.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
14.7.21 08:03

Kamaradka stravila vikend ve sklipku na Morave a v te dobe uz byla tehotna, aniz by to vedela. Doktor rekl, ze je to v pohode, protoze na zacatku si plod jeste nic z matky nebere. Nestresovala bych se tedy. Ja si po KET take obcas dala sklenku. Jenom jsem ted cetla clanek o neblahem vlivu alkoholu na plodnost, takze bych ho treba zkusila na chvili vynechat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
14.7.21 08:05

Já teda nevím, na co by to mělo mít vliv. Na embryo asi těžko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
14.7.21 10:03

Kdyby každý den vypila sedmičku, tak neřeknu, ale 2dcl vína opravdu nezavání alkoholismem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
14.7.21 10:05

Holky, určitě jste byly těhotné a tak určitě víte, že prvních několik týdnů miminko nečerpá z matky nic. Až v pozdějších týdnech po vynechání menstruace když už to maminka ví, tak se plod napojí. Jednoduše řečeno.
Myslím, že je to obranný mechanismus od přírody právě aby si maminka uvědomila, že je těhotná a přizpůsobila se tomu.

Ale k tomu alkoholu - myslím, že to nic neudělalo, ale nezodpovědné to trochu bylo.
Zase abych tě povzbudila jo, máme po druhém KET, absolutně jsem se na to přestala soustředit. Chodím pořád běhat 3× týdně - sice hodně pomalu ale pořád chodím. Dokonce i cvičím, vynechala jsem jen přímé břišní, trampolínu a obruč. Na kole taky budu jezdit a dokonce jsem si dala i trochu cideru.
A světe div se, mělo se to chytit, tak se to chytilo.

A celé to přisuzuji právě té psychické pohodě, protože já miluju cvičení a minule necvičit pro mě byla muka. Teď jsem šťastná a věřím, že to miminku pomohlo. Takže se nestresuj, ale dávej si pozor větší pozor :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
7.11.23 19:12

Sice trochu s malým velkým časovým odstupem, ale je mi moc lito reakci na vas příspěvek. Myslim, ze kdyz si denne dáte 2dcl ( my s manželem v sezónu nemoci kazdy den stamprli on dve) alkoholik nejste. Stačí se mrknout na nektere vyspělé státy Evropy ☺️ navic pravidelná konzumace červeného vína je mimo jiné na dlouhověkost ☺️ taky prokázáno. Důležité je, ze kdyz si clovek rekne ted nepiju, nečiní mi to problem. To k prvnímu obviněni. A dalsi věc, jsem také lékařka, v žádném případě jste chytnuti embrya neohrozila. To je uz vyšší moc ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí