Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky💐 Je tu některá? Já jsem KET darovaného embrya podstoupila včera. Takže 13dní bude dlouhé čekání. Dnes pociťuji šimrání a takovou jakoby jemnou elektriku
nevím jak to nazvat. A mám šílené pálení žáhy
Jaké máte zkušenosti?
děkuji ![]()
@Lawre ahojky nás teprve Ket čeká, nemohli mi udělat ET, takže budu čekat s tebou ![]()
Ahoj, ja cekam na ms a zacnu s pripravou na ket
et nam skoncil biochemickym tehotenstvim :-/
@Miracleelcarim jsem na tom úplně stejně, plus jsem měla Hyper stim. Takže zítra kontrola na gynekologii ![]()
@Loreve píše:
@Miracleelcarim jsem na tom úplně stejně, plus jsem měla Hyper stim. Takže zítra kontrola na gynekologii
Jak muzete byt hyperstimulak u darovaneho embrya? Nejste ve spatne diskuzi?
@Loreve ja jsem tomu unikla jen o vlasek…mela jsem asi 16 folikulu…po transferu mi bylo teda tech 14dnu dost spatne, ale zvladla jsem to nastesti doma…
@Miracleelcarim my měli 21 a zamrazenych máme 10, zítra jdu na kontrolu se na vše zeptám ❤️️
@Loreve teeda tak to je pekne skoro
nam jich zbylo jen
a ted uz jich mam vlastne u ledu jen 3 tak doufam, ze jeden z nich se k nam uz tesi…tak dej vedet, jak jsi dopadla
ja uz netrpelive vyhlizim ms…po tom biochemku mam nejak prodlouzeny cyklus, jinak ho mam jak hodinky ![]()
@Loreve @Miracleelcarim já jsem koncem srpna podstoupila IVF měli jsme údajně krásnou morulku. A nepovedlo se
v pondělí mi zavedli darovanou blastocystu, tak teď čekám… U mne je to v pořadí 4.IVF l, ale v předešlých dvou nedošlo ani k ET. Beru Clexane, Oestrogel, Lenzetto, Amelgen, Prednison.
@Lawre ach to mě hrozne mrzí, já první Ivf podstoupila před 14 lety, teď bude druhé asi jsem se zblaznila
, jen jsme se doma bavili kdybychom věděli, ze budou komplikace a nemocnice, plno injekci a všeho, ze si nejsme jisti zda bychom do toho sli. Už jsem šílené psychicky unavená ![]()
@Loreve už máš nějaké dítko? Mne bude tenhle měsíc 31 a nemám žádné
, mám PCO, nemám vejcovody a vlastně jdu do přechodu. IVF řeším asi od 2014… ![]()
@Lawre mám dceru, Ivf nevyšlo a pak jsem otěhotněla normálně asi zázrak
pošle mě teď jak tím vším prochazime, bych řekla ze hormony rozbouřené a jedna zatoulana spermie
. Teď nás chystají na Ket, víc budu vědět zítra.
@Lawre mě je 36 hlavu vzhuru
verim ze šance je a povede se☝️️Js se bála ať mám vůbec vajíčka k odběru a nakonec jich bylo 21
moje tělo samo neovuluje děla si co chce no ![]()
@Loreve tak dej vědět co a jak…Snazim se nemyslet vůbec na to, kromě šetření.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.