Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, ja byla vcera na druhem KET…. Prvni KET byl stimulovany s hatchingem a neuspesny…. Ted jsem byla v nativu a bez hatchingu, citim se mnohem lip nez predtim… dneska me silene zacala palit zaha… nic prijemneho…jinak na sobe nic nepocituji… a co vy?? ![]()
@Rezninka ahojky… Ja kromě té žáhy, která se už včera neozvala🙏 nemám žádné příznaky… Nebo se na to nějak nesoustredim, ale v noci jsem se vzbudila na bolest jako u MS, kterou mám šílenou a stalo se mi to i dva dny zpět. Tak nevím.
@Loreve bez stimulace, je to v přirozeném cyklu, to jsem podstoupila koncem srpna, a nevyšlo…
Ahojky, můžu se přidat? Příští týden v pondělí jdu na ultrazvuk a řeknou kdy mám přijít pro darované embryjko 💕 cyklus mám řízený, Estrofem, decaptyl, clexan, stacyl…
@Innaaemma ahojky Estrofem mám taky, muzu se zeptat na co je zbytek těch léku? Nás chystají na Ket
Ahoj, vzaly byste mě ještě mezi sebe?
Jsem na začátku cyklu, KET odhaduju na nějakého 29. - 30. 11., ještě nevím, jestli řízený nebo v nativu. A jsem šíleně, ale šíleně nervózní. Mám za sebou celkem bohatou minulost, toto by měl být můj 7. transfer (ze šesti předchozích transferů: 2 děti /2× nativ KET/, 1× BT, 3× nic). Ale dříve jsem cítila jakous takous naději, teď hlavně nervozitu a strach.
Neumím se v hlavě uklidnit.
Tak si říkám, dkyž bych byla členem nějaké skupiny, že by to mohlo být lepší.
Holky tak mam //, krásná dálnice… Bohužel nejde mi v téhle diskuzi připojit foto
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.