Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mia300 ono takové píchnutí, pnutí…atd bude provázet téměř celé těhotenství. Je to v pořádku. Celé se to tam bude měnit a růst, posouvat..atd. pokud není provázeno ničím dalším, není duvod k panice, tak klídek, odpočívej, držím palce
![]()
@Dailyna
děkuji za odpověď snažím se být v klidu test jsem si neudělala nebo v pondělí jedu na krev skusim to vydržet Caru mi řekli že test si můžu dělat Aš po 14 dnech
@Mia300 taky jsem to tak cítila. Jak jsem si udělala test po 8 dnech a byl tam už duch, tak jsem si říkala ahaa, že to bylo teda uhnízdění. Teď mi ten duch tady hajá ❤️ nebo spíše slečna duchová
držím palce
Děkuji vám za odpověď ale mám radost dneska jsem bila na krev a řekli mi že mám hcg nad 600 nislite že to je vporadku
když jsem už 3 tyden ty hodnoty progesteron 101 přej je to v pořádku :srdce : v pondělí mi řekli že mám jít už na ultrazvuk myslíte že tam už bude neco vidět
![]()
Ahoj holky, já jsem dnes 11 den od KET (ten byl 6.5. 5denní hatchující blastocysty) testy mám pozitivní a krev mě čeká v pondělí. Provází mi to dlooouhe čekání občas nechutenství, občas chuť na jídla, která běžně nejím, pálí mě neustále žáha, ale co mě děsí, je bolest v podbřišku. Když ležím, nebo chodím či stojím, je to dobré, ale velmi často mě chytají křeče, když se poradím. Někdy je to fakt tak hnusnej, že se musím rádoby naklonit a vyčkat než to přejde. Ve zprávě mám, že se mám objednat na ultrazvuk v případě potvrzení z krve až za 3 týdny od krve, přijde to jen mě jako dlouhá doba pak? 😁 ještě se chci zeptat, když jste byli na krvi, za jak dlouho jste měly výsledky? Mě v car řekli, ze když to stihnu do 8:30 ráno tak budu mít výsledky ještě týž den, ale asi až někdy odpoledne co? 😕 😕 😕
Omlouvám se za román a děkuju všem co dočetly až sem 🙈
@Prcek004 píše: Více
Pokud se ti něco nezdá, kontaktuj CAR, to každopádně. treba jen konzultace po telefonu.
Každopádně pobolivani v podbřišku, k tomu trochu patří. je to hodně individuální, někoho bolí víc někoho vůbec 🤷 🤗
Na ten ultrazvuk není kam spěchat, ať už je jistota a je tam něco videt ![]()
Já výsledky měla druhý den po odběru, ale nedělal mi je car, ani gynda, ale byla jsem zrovna na odběrech štítné žlázy, tak jsem Mudr poprosila 😁ať to tam přihodí ![]()
bylo to přímo v nemocnici, kde bězně dělají do druhého dne max. Na gynekologii jsem pak šla rovnou na ten ultrazvuk, krve už mi nedělali.
@Dailyna moc děkuju za uklidnění ❤️ ni jsem na to zvědavá, je to úplně první transfer a nějak se mi nezdá, že by to vyšlo hned napoprvé, ale bylo by to úžasné 🥹
Dobrý den dneska jsem byla na kontrolu ultrazvuku a doktorka mi řekla že to moje
jako (mimi) je pořád stejní než jsem byla 4 týden na ultrazvuk ve středu budu 6 týdnu a že to nevirostlo porad stejní tak nevím co :to může znamenat brali mě krv že se uvidí podle visletku hcg
![]()
I když je to smutná správa tak děkují moc za odpověď byl to můj 4 ket
když to tak dopadlo ale neodradí mě o toho holky kdo to taký tak nějak má nedávat se a jít dál skusit to pořád i když to bolí ale musíme to vidiržet
nechci tady dávat negativní temu ale ba naopak podpořím že to není konec jednoho dne se nanas to štěstí usměje věřím tomu
@kavenka píše: Více
Dneška mi přišli výsledky Hcg pre se to zvýšilo tak mám jít spatky na utrazvuk nás pan Ježíš Kristus dělá zázraky
![]()
Ahoj holky 🙋🏻♀️
12.9. muj druhý ket transfer.
Připojuji se k diskuzi, zda se zadaří ci ne.
![]()
@Fuf1 ahoj, ja mam za sebou svuj prvni ket 29.11.
Doufam, ze vse probiha v poradku ![]()