KET (IVF) a první příznaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
26.4.24 20:39

@Mia300 ono takové píchnutí, pnutí…atd bude provázet téměř celé těhotenství. Je to v pořádku. Celé se to tam bude měnit a růst, posouvat..atd. pokud není provázeno ničím dalším, není duvod k panice, tak klídek, odpočívej, držím palce :srdce: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.4.24 21:47

@Dailyna :) děkuji za odpověď snažím se být v klidu test jsem si neudělala nebo v pondělí jedu na krev skusim to vydržet Caru mi řekli že test si můžu dělat Aš po 14 dnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
9.5.24 22:58

@Mia300 taky jsem to tak cítila. Jak jsem si udělala test po 8 dnech a byl tam už duch, tak jsem si říkala ahaa, že to bylo teda uhnízdění. Teď mi ten duch tady hajá ❤️ nebo spíše slečna duchová :D držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.5.24 14:27

@Verun9

Děkuji vám za odpověď ale mám radost dneska jsem bila na krev a řekli mi že mám hcg nad 600 nislite že to je vporadku
když jsem už 3 tyden ty hodnoty progesteron 101 přej je to v pořádku :srdce : v pondělí mi řekli že mám jít už na ultrazvuk myslíte že tam už bude neco vidět :roll: :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.5.24 01:48

Ahoj holky, já jsem dnes 11 den od KET (ten byl 6.5. 5denní hatchující blastocysty) testy mám pozitivní a krev mě čeká v pondělí. Provází mi to dlooouhe čekání občas nechutenství, občas chuť na jídla, která běžně nejím, pálí mě neustále žáha, ale co mě děsí, je bolest v podbřišku. Když ležím, nebo chodím či stojím, je to dobré, ale velmi často mě chytají křeče, když se poradím. Někdy je to fakt tak hnusnej, že se musím rádoby naklonit a vyčkat než to přejde. Ve zprávě mám, že se mám objednat na ultrazvuk v případě potvrzení z krve až za 3 týdny od krve, přijde to jen mě jako dlouhá doba pak? 😁 ještě se chci zeptat, když jste byli na krvi, za jak dlouho jste měly výsledky? Mě v car řekli, ze když to stihnu do 8:30 ráno tak budu mít výsledky ještě týž den, ale asi až někdy odpoledne co? 😕 😕 😕
Omlouvám se za román a děkuju všem co dočetly až sem 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
18.5.24 12:54
@Prcek004 píše: Více

Pokud se ti něco nezdá, kontaktuj CAR, to každopádně. treba jen konzultace po telefonu.

Každopádně pobolivani v podbřišku, k tomu trochu patří. je to hodně individuální, někoho bolí víc někoho vůbec 🤷 🤗
Na ten ultrazvuk není kam spěchat, ať už je jistota a je tam něco videt :palec:
Já výsledky měla druhý den po odběru, ale nedělal mi je car, ani gynda, ale byla jsem zrovna na odběrech štítné žlázy, tak jsem Mudr poprosila 😁ať to tam přihodí :mrgreen:

bylo to přímo v nemocnici, kde bězně dělají do druhého dne max. Na gynekologii jsem pak šla rovnou na ten ultrazvuk, krve už mi nedělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
18.5.24 12:56

@Prcek004 jo a držíme palce :srdce: :srdce: :srdce: :kytka: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
18.5.24 15:35

@Dailyna moc děkuju za uklidnění ❤️ ni jsem na to zvědavá, je to úplně první transfer a nějak se mi nezdá, že by to vyšlo hned napoprvé, ale bylo by to úžasné 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.5.24 13:26

Dobrý den dneska jsem byla na kontrolu ultrazvuku a doktorka mi řekla že to moje
jako (mimi) je pořád stejní než jsem byla 4 týden na ultrazvuk ve středu budu 6 týdnu a že to nevirostlo porad stejní tak nevím co :to může znamenat brali mě krv že se uvidí podle visletku hcg :zed: :zed: :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
27.5.24 17:15

@Mia300 to bohužel vypadá na zamlklé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
27.5.24 17:42

@kavenka

I když je to smutná správa tak děkují moc za odpověď byl to můj 4 ket :( :( když to tak dopadlo ale neodradí mě o toho holky kdo to taký tak nějak má nedávat se a jít dál skusit to pořád i když to bolí ale musíme to vidiržet :oops: :oops: nechci tady dávat negativní temu ale ba naopak podpořím že to není konec jednoho dne se nanas to štěstí usměje věřím tomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.5.24 14:34
@kavenka píše: Více

Dneška mi přišli výsledky Hcg pre se to zvýšilo tak mám jít spatky na utrazvuk nás pan Ježíš Kristus dělá zázraky :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
13.9.24 23:35

Ahoj holky ????????‍♀️

Ahoj holky 🙋🏻‍♀️
12.9. muj druhý ket transfer.
Připojuji se k diskuzi, zda se zadaří ci ne. :)) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.12.24 22:15

@Fuf1 ahoj, ja mam za sebou svuj prvni ket 29.11.
Doufam, ze vse probiha v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital