KET Únor 2024

Anonymní
21.1.24 22:44

KET Únor 2024

Ahoj holky,
zakládám skupinku pro sdílení a podporu při snažení s pomocí KET teď v únoru ;)
Já půjdu někdy začátkem února - ještě nemám termín.
Teď mi začíná MS a začnu s braním léků, tak se těším a zároveň mám obavy, protože už jdeme na druhý pokus.
Tak budu ráda, když si budeme moct napsat :dance:
Držím palce všem :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1311
22.1.24 09:08

Ahoj, taky půjdu na KET v únoru :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
22.1.24 12:15

Ahoj já se zítra musím objednat na kontrolní ultrazvuk a tipuji se na 2.2. nebo 5.2. na vložení embrya :dance:
Niki89 ty ještě nemáš termín? Budeš mít stimulovaný nebo nativ? Já musím stimulovat Estrofemem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
22.1.24 15:20

Čauky i já se přidávám 😍 dnes konečně přišly výsledky z genetiky, máme dva sněhuláčky, ve středu půjdu na kontrolu, vysadíme antikoncepci a šup na to :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1599
22.1.24 18:32

Ahoj taky mě čeká KET, 30.1. jdu na kontrolní UZV a pak se uvidí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
23.1.24 11:27

Tak mám termín ultrazvuku na příští čtvrtek :dance:
Holky máte prosím zkušenost s braním Estrofemu a Utrogestanu před KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MonikaNV
23.1.24 15:14

Ahoj, já pujdu v únoru. Měla jsem jít na KET přístí týden, ale včerejší UTZ ukázal nepříliš přívětivě připravenou sliznici v děloze, takže odsun o jeden cyklus.

• Citovat
  • Upravit
MonikaNV
23.1.24 15:15

@Flowerpower Já je beru dohromady.. Co bys potřebovala vědět?

• Citovat
  • Upravit
1311
23.1.24 20:24
@Flowerpower píše:
Ahoj já se zítra musím objednat na kontrolní ultrazvuk a tipuji se na 2.2. nebo 5.2. na vložení embrya :dance:
Niki89 ty ještě nemáš termín? Budeš mít stimulovaný nebo nativ? Já musím stimulovat Estrofemem.

Ahoj, zatim to u mě vypadá na nativ jen s ovitrelle a pak 5 dní na to KET. Aspoň tak jsem to dnes pochopila od Dr. Já mám odložený ET. Takže teď teprve čekám na MS. Myslím si, že cca když to dobře půjde bych na KET mohla jít někdy kolem 13.2. asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
23.1.24 20:27
@MonikaNV píše:
Ahoj, já pujdu v únoru. Měla jsem jít na KET přístí týden, ale včerejší UTZ ukázal nepříliš přívětivě připravenou sliznici v děloze, takže odsun o jeden cyklus.

Tak to mě mrzí :nevim: a čím to je? Já to tak měla teď po OPU to tělo bylo zblázněné že stimualce a bylo mi řečeno že moje tělo cyklus urychlilo resp. soustředilo jinde ale na usazení ET to tam není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
23.1.24 20:30
@Flowerpower píše:
Tak mám termín ultrazvuku na příští čtvrtek :dance:
Holky máte prosím zkušenost s braním Estrofemu a Utrogestanu před KET?

Tak estrofem je Estrogen a Utrogestan obsahuje Progesteron, takže tipuju že to máš na úpravu cyklu. Ale zkušenosti nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MonikaNV
23.1.24 20:34

@Nikii89 může to být špatnou kombinaci, procesy v těle, obecně stavem těla. Nijak tragicky to neberu. Jsem ráda, že to lékař vyhodnotil jako nevhodné než aby hrrr dáme ho tam za každou cenu.
Minule mi špatný růst ovlivnil Duphaston a ATB. Tentokrát moje vlastní ovulace.

• Citovat
  • Upravit
396
23.1.24 23:41

Ahoj holky, rada by som sa k vám pridala :srdce: čeká nás KET v stimulovaném cyklu, beru estrofem. Příští týden kontrola a naplánuje sa termín KET. Předpokládám, že to bude 5. 2. Začínám být víc a víc nervózní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
24.1.24 10:39

Estrofem a Utogestan

@MonikaNV chtěla jsem se zeptat, zda jste to někdy braly před KET a byly úspěšné a jestli to má nějaké vedlejší účinky, v tom příbalovém letáku je snad všechno. :roll:
Tak jsem chtěla zjistit co můžu čekat (samozřejmě počítám s tím, že na každého to může působit jinak) Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
24.1.24 11:17
@Flowerpower píše:
@MonikaNV chtěla jsem se zeptat, zda jste to někdy braly před KET a byly úspěšné a jestli to má nějaké vedlejší účinky, v tom příbalovém letáku je snad všechno. :roll:
Tak jsem chtěla zjistit co můžu čekat (samozřejmě počítám s tím, že na každého to může působit jinak) Díky

Ahoj, tím se řídí cyklus, mně teda KET teprve čeká, takže nevím jak to budu mít, ale oba tyto léky obsahují hormony, které potřebuješ k normálnímu cyklu. Záleží pak ještě v jakých dávkách, mně třeba po Progesteronu (Utrogestanu) bolí prsa, Estrofem jsem neměla, ale ten potřebuješ na začátku cyklu před ovulací.
Moc jsem ti asi nepomohla, ale je to prostě OK, před tím KETem se tím upravuje cyklus, aby byl ok. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí