Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, na září plánují svůj 4 KET. Příští týden jdu na imunologii, tak musím počkat na výsledky a když bude vše v pořádku, mohu na transfer. Jdete taky někdo v září, říjnu? Pojďme si zkrátit čekání ![]()
@Lulu0707
Ahoj.
Já měla jít na KET dneska, ale mám nízkou hladinu Progesteronu a ještě se mi k tomu vyrazil opar, tak jsme to musely zase odložit.
V září KET nestihnu, jelikož jedeme na dovolenou, takže bude KET až v říjnu
@nn1199 Ahojky, a ty jsi měla mít Ket v nativu? Já mám mít teď poprvé. Jak to, prosím te, chodí? Mám v úterý první kontrolu.
@Lulu0707
Ahoj. Já brala od prvního dne cyklu Estrofem 1-1-1 a 12-13 DC jsem šla na UZ, kde zjistily výšku sliznice a naplánovaly KET, nyní měl být 18DC. 5 dnů před KETem jsem závazek Utrogestan 2-0-2 a jelikož jsem měla už minulý měsíc nízkou hladinu Progesteronu a o měsíc jsme KET odkládaly, tak mi teďka Dr. přidala píchat si Agolutin ob den. Ale stejně to nestačilo, tak jsem ještě musela ve čtvrtek večer pripichnout a i v pátek ráno a znova na krev.
Ale než byl výsledek krve, jsem už měla ten opar, tak jsem tam raději volala a raději jsme to odložily.
@nn1199 aha, tak to jsi měla řízeny. Ty jsem taky měla no. Tak holt musím vydržet do úterka, co mi poví dr. ![]()
Ahoj holky, pokud vše dobře dopadne, tak bych mela mit taky KET teď v září. Zítra mě čeká kontrolní UZ a dle velikosti folikulu domluvime přesný termín.
@Emino83 ahoj
tak to budeme mít skoro stejně. Já mám kontrolu v úterý. To je super, budeme spolu testovat. 🙏 🫶🏻
@Lulu0707 ahoj jsem na tom stejne, cekam co rekne imunologie jestli uz dovoli dalsi transfer.
Ja mela ket v nativu v kvetnu, 11 DC jsem byla na kontrolu jak vypada sliznice a kdy se asi tak chysta ovulace, to bylo tusim pondeli, ve stredu vecer pichala ovitrelle, v patek rano zacinala zavadet amelgen a dalsi ctvrtek ket
@Berunkas Ahojky. Super, děkuji za info. Já mám kontrolu zitra 11 DC. Z imunologie mám zelenou, tak jsem na to všechno zvědavá. Kdy budeš vědět výsledky?
@Lulu0707 zitra tam jdu, tak jsem zvedava co to za dva mesice udelalo.
Co mas za problem v imunologii?
@Lulu0707 ahojky, jedu akorat z kliniky. Dnes vecer budu pichat Ovitrel a pristi tyden v pondeli bude KET. Drzim palce zitra🙏 😊
@Lulu0707 tak to mas dobry, u mne toho bylo😄 mam zblazneny nk bunky, ana pozitivni a jako bonus nejaky revma nesmysly (ty uvidime jestli se potvrdi nebo ne)
@Emino83 Ahojky. Moc děkuji, jsem zvědavá, kdy budu mít já 🙏 😂 držím palce