Autosedačka Kiddy Cruiser Pro

2
14.2.11 11:12

Kiddy Cruiser Pro

Ahoj,
chci se zeptat, jestli někdo nemáte Kiddy Cruiser pro. Jde mi hlavně o rozměry a samozřejmě o zkušenost s užíváním jako takovou. Na domovských stránkách jsem našla, že šířka je 44 cm, maximálně 53. A teď nevím, jestli je to „jen“ šířka sedáku nebo opravdu v nejširším místě (protože podle videa i fotek bych řekla, že ramenní opěrky musí být širší než podsedák). Nebo jestli třeba 44cm je šířka sedáku a 53 šířka v ramenní části. Potřebuju totiž do auta dát 2 sedačky 15-36kg a k tomu (zatím) vajíčko, ale v blízké době sedačku 9-18 kg, takže ta šířka je docela důležitá. Kiddy se mi dle popisu zdá dobrá, důležitá je pro mě ochrana při bočním nárazu, což by tady bylo, líbí se mi taky ten absorbér nárazu. Ještě radši bych brala Romer Kid plus Sict, ale to je myslím, je úplně bez šance do auta nacpat. Na Kiddy Cruiser jsem nenašla moc referencí, alternativou pro mě je Romer Kid Plus, tam by to rozměrově vyjít mělo. Kdyby měl někdo srovnání Kiddy Cruiser Pro a Romer Kid Plus, tak to by bylo úplně ideální
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
14.2.11 11:53

nemám k dispozici Kiddy Cruiser pro změření, ale aspoň šířka u těch Römerů- v ramenní části Kid má 48 cm,. Kid SICT má 61 cm, ty modely SICT se ve 3 sedačkách nevejdou vedle sebe do auta, počítejte s tím, že těch 48 cm je maximum, aby se vešly 3 sedačky vedle sebe, 48cm je totiž standart sedadla na zadních sedadlech, u malých aut je to ještě méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.2.11 09:34

Děkuji za odpověď. Nejspíš tedy „vyhraje“ romer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí