Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všichni,
napadlo mě, že si udělám jednodenní výlet do Prahy a mrknu se do KIKA nábytku. Je to jedna z posledních příležitostí pokusit se trochu dozařídit náš byt, a navíc manža je tam zrovna na školení. Jsou teď prý otevřeny dva obchody, můžete mi prosím pražští poradit, kde se nachází (třeba ten bližší) a jak se tam nejrychleji dostanu z centra? Jezdí tam nějaká kyvadlová doprava, jako třeba v Brně do Ikei, a pokud ano, odkud? A kdyby chtěl manža za mnou dojet autem, kudy se má vydat?
A kdo máte nějaké zkušenosti, napište prosím, jak jste spokojené s výběrem, kvalitou atd.
Moc děkuji za rady a názory!
Ahoj Timeo, tak který je blíž čemu? Jeden je v Letňanech a druhej v Průhonicích. My tam nakupovali věci malé do pokojíku a výbavičky. Vždycky je potřeba zboží zkontrolovat ( my koupili
u povlečení s nebesy a nebesa nikde, al evyměnili nám to). Taky nedávají české návody. Jen z doslechu: prý jsou dlouhé čekačky na nábatek a prej je to tam dražší než v Ikeii (nevím nemohu posoudit)
Gabka
Blíž k centru nebo jednodušší cesta, jestli se to tak dá říct. Přiijela bych autobusem na Florenc.
Díky
Ahoj.pojedes do metra do Palmovky.vystoupis a pujdes na bus myslim cislo na 233,zastavka je Tupolevova.pujdes do tesca a uvnitr pesky projde do KIKA.to je muj nazor k doprave.nevim co ostatni maminky budou radit.Preju ti krasnou cestu.
Zdenna a Nikoka 7mesicu.
Nebo muzes na Florenci sednout do metra na trasu C a jet az na Ladvi a odtud jezdi zdarma autobusy TESCO.
Ahoj,
já nakupovala v KIKA Průhonice ještě loni. Je to nádhera, spousta věcí, myslím že snad i víc než v IKEA, ale draze. Levné věci hledáš lupou, ale jsou - my tam koupili krásnou komodu ze smrkového masivu za neuvěřitelných 1.600 a doteď litujeme, že jsme nekoupili hned dvě - no nekup to! Pravdou je, že návod byl tak mizerný, že jsme jí skládali ve dvou 2 dny.
KIKA je v objektu TESCO Letňany a doporučila bych ti z Florence to metro Ládví a pak Tescobus
Jsi z Brna? Já jsem brňačka žijící v Praze. Byli jsme se v Průhonicích v Kice podívat ( autem z Prahy ) a nic moc jsme tam nakonec nevybrali. Chceme pořizovat nějakou stěnu do obyváku a nějaký systém polic do špajzu.
Dovezli jsme si odtud akorát malému bednu na hračky, kterou jsem pak stejnou viděla i v bauhausu a prádelní proutěný koš.
Z těch levnějších věcí koupíš leckde to stejné a levněji ( v Brně třeba na Lesné jak prodávají koberce - v Kice mají stejný sortiment zboží).
Co se týče věcí luxusních a drahých, myslím že je i lepší si nechat takovou věc udělat spíše někde na zakázku, to zase přijde levněji než v Kice a už si to necháš vyrobit rozměrově přímo tam kam to potřebuješ.
V čem si myslím, že je Kika jedinečná tak doplňky a jejich barevné spektrum. Pokuď máš jasnou představu v jakých barvách chceš doplňky pořizovat, můžeš si v Kice vybrat koberec i třeba z 20 odstínů hnědé barvy. Ale je to na objednávku a cena tomu úměrná.
Ahoj,
mě taky docela dost lidí od Kika odrazovalo, ale byla jsem docela mile překvapená. Nakonec jsme tam v akci koupili sedačku (ty se mi v Ikee vůbec nelíbí) a nakonec jsme tam vybrali i koberec. Byli jsme spokojený (na sedačku jsme čekali 10 dní). Kupovali jsme to v Průhonicích, tam to bude s dopravou asi horší.
Orpet
Dnes jsem tam po sto letech byla a mají opravdu velký výběr ale je to drahe. Podle me.
Ahoj,
nepožadovali jste náhodou někdo po Kice pokutu z důvodu prodlení z jejich strany (ze strany prodávajícího)?
Díky