Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
nebydlím sice v Kladně, ale Chýně je také blízko. Mám 15 letou Zuzku a 10 měsíčního Ondráška. Sraz, pokud budeš chtít, si můžeme dát na Zličíně nebo na Kladně. ![]()
Jitka
Zkus si projít seznam diskusních témat v kategorii „Stejné místo“. Uvidíš, že něco objevíš. Z Kladna a okolí (Vinařice, Kročehlavy…) je tu minimálně šest mamin.
No pokud mluvíme o Kročehlavech u Kladna, tak mám takové mlhavé povědomí… Spíš mně ale něco říká Buštěhradská dráha, vinařická věznice, vinařická cvičná štola pro báňské záchranáře a tamní hornické muzeum, důl „Mayrovka“, důl „Schellerka“… No z takovýchto oborů se jen tak neodchází mávnutím ruky…
Juro,Krocehlavy jsou primo na Kladne,ne u Kladna
,Krocehlavy je urcity okrsek.
Ale jak pises o Buštěhradske dráze,vinařicke věznici,Mayrovce,Schellerka,no jasne,to je vse u nas,okolo Kladna
.
No ja jen koukam,Ty jsi na zminenych mistech nekdy byl?
Moc se omlouvam zakladatelce za OT
.
A proč se nezaregistruješ? Nemuseli bychom to řešit přímo v diskusi, stačila by na to soukromá zpráva…
Mám na Kladně přiženěného spolužáka. Devět let fáral na Schellerce.
Tak já jsem přímo z Kladna (Rozdělova), ale mimi zatím není. Bude snad brzo
Pak budu určitě hledat nějaký kamarádky na radu a třeba společný procházky po našich úžasných lesích nebo na nákupy a tak. Tak jestli se vám někomu chce, budu ráda.
Mafina5 píše:
Tak já jsem přímo z Kladna (Rozdělova), ale mimi zatím není. Bude snad brzoPak budu určitě hledat nějaký kamarádky na radu a třeba společný procházky po našich úžasných lesích nebo na nákupy a tak. Tak jestli se vám někomu chce, budu ráda.
Ahojky tak to mám radost
Ahoj,
Jsem nový přistěhovalec ve Svárově.
Máme dva malé kluky 1,5 a 2,5. Na květen čekáme třetí ratolest.
Hledám maminku/kamarádku na společné klábosení u stolku s kafem a dětmi na pískovišti
.
Případně i vzájemné návštěvy.
Zdeňka
Ahoj vsem,
V rijnu se stehujeme s rodinou na Kladno - naproti nemocnici, ulice CSA. Nikoho tam nezname.Mame dva chlapecky (9 let a 5,5 roku).Pokud by nekdo chtel, muzeme podniknout spolecne prochazky, akce, vylety,navstevy.Budu rada.
Petra, mejl: ilavska. petra@gmail.com