Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tak to může udělat opravdu jen zrůda, čumět pět hodin na své otrávené dítě než se rozhodne že pokus o vraždu zřejmě nevyšel a zavolá sanitku
nechápu
Jak jsem již napsala tak doufám že malá se s toho dostane a matce nakope prdel
![]()
jsem to právě slyšela…takovou matku nepochopím
…přece se nemůže mstít na dítěti…snad to malá zvládne,držím jí palečky a hezčí život
…
http://www.lidovky.cz/…ln_domov.asp?…
Kamčo, nakope, neboj. Půjde si sednout do Opavy, asi. A vězni všeobecně moc nemají rádi ty, co ublížili dětem. Je to zrůdnost.
Holčičce přeju, aby se z toho dostala.
Chudinka, taky jsem na to koukala a bylo mi z toho pěkně zle ![]()
Takové matky bych kopala do pr… od rána do večera a k tomu bych jim dala stejný trest jaký ony samy udělaly, pěkně at si to taky vypije jak ji bude ![]()
Doufám že se z toho beruška dostane… myslím na ni ![]()
Já bych jí nenakopala, to je málo a moc to nebolí. Nalila bych do ní pár litrů Fridexu, ať si to zkusí, hnusačka.
Snad to holčička přežije, chůďátko, je to fakt strašný!!
Nechci brát optimismus, ale glykol (hlavní složka fridexu) nepatří mezi jedy, ze kterých by se lidské tělo rychle vzpamatovávalo. V nejlepším případě to bude doživotně dost těžce postižené zažívání a velmi přísná dieta. Myslím, že je to asi úplná diskvalifiakce na trhu práce - takto postiženou osobu v dospělém věku asi nikdo nezaměstná. Pochybuju, že ji matka pak bude živit…
Kromě toho myslím, že glykol silně poškozuje i nervovou soustavu. Pudli, co ty na to jako neurolog???
Taky nechápu, a udělala bych to tak, že bych ji zavřela do místnosti na několik dnů a nenechala ji tam nic, než sklenku s Fridexem - ať si to užije
.
Asi bohužel skončí v léčebně a tím se to zase uzavře.
Holčičce přeju aby se uzdravila, i když s Fridexem asi moc naděje nemá
.
Jura007 píše:
Nechci brát optimismus, ale glykol (hlavní složka fridexu) nepatří mezi jedy, ze kterých by se lidské tělo rychle vzpamatovávalo. V nejlepším případě to bude doživotně dost těžce postižené zažívání a velmi přísná dieta. Myslím, že je to asi úplná diskvalifiakce na trhu práce - takto postiženou osobu v dospělém věku asi nikdo nezaměstná. Pochybuju, že ji matka pak bude živit…
Kromě toho myslím, že glykol silně poškozuje i nervovou soustavu. Pudli, co ty na to jako neurolog???
No do prd*le!!! Chudinka malá. Tak nakopání do zadku je málo, ale v jistých případech bych byla PRO, aby se do našeho systému vrátil trest smrti (admini, omlouvám se, jestliže je to „přes čáru“…).
radúna píše:
http://www.lidovky.cz/…ln_domov.asp?…Kamčo, nakope, neboj. Půjde si sednout do Opavy, asi. A vězni všeobecně moc nemají rádi ty, co ublížili dětem. Je to zrůdnost.
Holčičce přeju, aby se z toho dostala.
No, nevím Čermáková dcerku zabila a ve veznici byla vysmátá.
Je to strašné, chudák holčička. I kdyby to přežila, bude poznamenaná fyzicky i psychicky, těžko se vyrovnává s tím, že tě vlastní matka chce zabít.
No nerad se rýpu v černých záležitostech, ale zase se mně vrátil do hlavy příběh Honzíka Rokose. Kamarád vyrůstal půl kilometru od místa, kde Honzíka našli.
ZuzaM já vím, že byla vysmátá. Dokonce mohla jít po vypršení poloviny trestu domů, ale nechtěla. moc dobře věděla, že je jí v base dobře. Teplo, teplé jídlo, televizka, posilovna,…vegééééééééééééét.
Však vylezla z basy a změnila si jméno, Čermáková je dost známé a spousta lidí si ještě pamatuje…
No je to síla co seto tu děje…zabít takové lidi hned. Za ublížení dítěti bych dala trest smrti!!
Jura007 píše:
No nerad se rýpu v černých záležitostech, ale zase se mně vrátil do hlavy příběh Honzíka Rokose. Kamarád vyrůstal půl kilometru od místa, kde Honzíka našli.
Hm, taky nechutná matka. Nebo si vždyky vzpomenu na toho chlapečka s opařenýma nožičkama.