Dala napít dceři Fridex - nepochopitelné

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
2.9.10 21:41

A novináře ber s velkou rezervou, většina z nich dělá jen svůj džob. A ten často nespočívá v tom, aby přinášeli objektivní zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
2.9.10 21:41

Moc ti děkujeme za příspěvek… a budeme velice rádi když nás budeš o malinké informovat…
Moc na ni myslím, je to hrozné… a tenhle tvůj příspěvek mě totálně dohnal k slzám :cry: :cry: :cry:
To se ptá asi každý proč???? když ji tak moc milovala, co tím chtěla dokázat, hodit to na otce??? myslela si že jí to nic nemůže udělat??? nějaký debilní zkrat???
Je mi to moc líto, celé vaší rodiny, muselo vás to neskutečně zasáhnout…
Já jen nepochopím jak na ni mohla 5 hodin koukat jak se chudinka malá trápí v těch nejstrašnějších bolestech!!! je mi z toho fakt hrozně…
Posílám Terezce hodně síly ať se z toho co nejlépe dostane :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
2.9.10 21:48

Ahoj, nemohla by třeba jít na transplantaci ledvin? Nemohli byste jí dát ledvinu, nebo aspon ta její „matka“? Aspon něco by udělala mrcha jedna(promin).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.10 21:53

fridex

Naprosto souhlasím, je to kráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.9.10 21:55

Tak jsem zašťoural ve Wikipedii, svém oblíbeném informačním zdroji, pod heslem „ethylenglykol“. V Bodě 3 - Toxicita - se mimo jiné píše: „Jakmile se provádí léčba, je prognóza obecně dobrá a většina pacientů se plně uzdraví“. Nevím, jestli to jde zevšeobecnit i na malé děti, nejsem doktor, ale číst tohle (určitě to psal člověk s medicínským vzděláním…) mně dává zase o trošku víc optimismu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.9.10 22:23
LadyRebeka píše:
Ahoj, nemohla by třeba jít na transplantaci ledvin? Nemohli byste jí dát ledvinu, nebo aspon ta její „matka“? Aspon něco by udělala mrcha jedna(promin).

Ona transplantace u malých dětí asi není zas tak jednoduchá. Známá má ročního chlapečka, se kterým bojují o každý měsíc, aby ledviny udrželi co nejdéle. Je fakt, že v šesti letech to může být jiné, ale umělá ledvina popř. transplantace je do budoucna čeká.

Kéž by Terezka měla špatné jen ty ledviny. Ona to není žádná sranda brát celý život imunosupresiva, ale kdyby to bylo „jen“ to, tak by z toho holčina nakonec vyvázl až zázračně dobře s ohledem na to, jak dlouho ten fridex měla v sobě. Musím na ní pořád myslet :cry: , doufám, že to zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
2.9.10 22:28
lydieel píše:
A taky nepochopim, proč psycholog tvrdí, že musela zažít v dětství nějaké týrání apod.

To je asi součástí výuky…při každém bezcitném činu nařknout rodiče ze špatné péče. Bohužel milí psycho… vůbec nepřemýšlí o tom, že ti rodiče to obvykle slyší a v už tak velké tragedii jim zasadí další ránu. Teď aby se na ně každý koukal, že naschvál už od malé holčičky vychovávali někoho, kdo jednou bude chtít zabít vlastní dítě :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
4.9.10 11:05

Ahoj holky, nesu dobré zprávy!!!! Terezka už není ohrožená na životě!!!! už i mluví s tatínkem!!!! :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce: :srdce: . jen ty ledviny pořád špatný, ale dnes nebo zítra už budou zkoušet jestli zvládne čůrat sama!!! :hug: :hug: . Já mám takovou radost!!! a prý nebude mít žádné následky!!!!! :hug: :hug: :srdce: :srdce: . Děkuji všem kteří na Terezku myslí!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
4.9.10 12:30

to je vážně skvělá novina!!! :dance: :dance: :dance: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.9.10 14:48

Taky mě to těší - a potvrzuje se, že čeští doktoři jsou lidi na svém místě… Když to čtu, hned mám lepší náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
4.9.10 16:52

jeeeeeee :srdce: :srdce: :srdce:
děkujeme moc za opravdu krásné novinky… je to velká bojovnice.. :hug: :hug:
já když to viděla ve zprávách a ptala se přítele tak říkal fridex? to nemůže nikdo rozchodit :-( a ona to tak krásně zvládla..
moc na ni myslíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65348
4.9.10 17:39

Super zprávy,to je dobře,malé držím palečky,je to bojovnice :dance: :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
4.9.10 19:47

to je neuvěřitelné, dnes jsme o tom znova mluvili s mamkou, jaká je pravděpodobnost, že se z toho nějak vykřeše a tak mě tato zpráva opravdu nepopsatelně potěšila. Ani se mi nechce věřit, že to takhle úžasně zvládla. Přejí jí moc moc síly a děkuju za zprávičku, hned jdu brnknout mamce, ať má taky lepší spaní. Pořád jsme na berušku museli myslet. :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
5.9.10 12:02
lydieel píše:
Dobrý večer! Ta zrůda je moje sestra!!! Nikdy s ní nebyly problémy, bal to zlatej člověk!! Pracovala u pečovatelsé služby, pomáhala starým lidem.. Všichni jí měli rádi.. Veřejnost i rodina.. Proto ani mi nedokážeme pochopit proč???? :cry: Kurva!!!! :cry: proč???? :cry: :cry:
Ona špatně nesla to, že Terezka chodí ráda k tatínkovi. Tak moc jí milovala že jí chtěla mít jen pro sebe! Byla to takový opičí mámá. Prostě máma s velkym M. Proto to pořád nechápeme!!! :nevim: Ze dne na den zničí život celé rodině+ a blízkým!!! zítra má soud.Teď už to není moje sestra!!!! Není, je to jen bezcitná svině!!!! Terezka je v úmělém spánku, ledviny jí fungují na 20% :cry: :cry: . Prý není žádná šance na uzdravení. :cry: :cry: :cry: Dnes jí zkoušeli nervy a prý krásně hýbala rukama, takže v nich má normálně cit. Kdyby to přeci jen přežila, tak bude ale celej život mrzák.. A žít s vědomím, že se mě máma pokusila zabít.. Je to těžký!!! Opravdu strašně moc!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Docela mě zaráží, jak si tisk a novináři vymýšlí.. Nebyli to manželé, takže nebyl rozvod. V praze řekli přesný čas kdy jí to dala vypít a v Tv říkají čas, kdy byla už dávno v nemocnici.. A je toho více.. A taky nepochopim, proč psycholog tvrdí, že musela zažít v dětství nějaké týrání apod. My jsme měly nádherný dětství.. Jsem i s úplné rodiny.. Když nto naši viděli ve zprávách jak to ten psycholog říká, bylo to pro ně strašný!! do hajzlu, oni se oni starají, dávají jí všechnu lásku, má na co vzpomene a oni vymýšlí pí…ny!!!

Tak to je mi moc líto, musíte se asi cítit hrozně :cry: Když si uvědomím, že se to vlastně může stát téměř každému. Prostě rupne v bedně a neštěstí je hotovo. Sakryš, jen se modlím, kdyby se to stalo mně, aby mě nenapadlo obrátit agresi proti dítěti, to bych asi sama pak nepřežila, když by mi to došlo.

Jsem ráda, že máš dobré zprávy, hurá, to je snad zázrak. :dance: :palec: Moc na Terezku myslím a držím palce ať jí začnou fungovat i ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
5.9.10 13:10

To jsou ale krásné zprávičky Lydieel!!! Já mám takovou radost . Na druhou stranu ani si neumím představit, jak se teď všichni cítíte.
Moc Vám všem držím palečky - Terezce samozřejmě nejvíc :hug: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová