Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se vás zaptat, když si oholím třísla tak se mi někdy udělají potom takové bouličky a s těch vymačkám hnis,dvakrát se mi už udělaly větší, že mi to musela dr. rozříznout, nemáte na to někdo nějaký fígl, aby to šlo třeba líp vymačkat? Hlavně nepište ať se neholím, protože mám tmavé vlasy a nechci být jak opice.
Neholit se „proti srsti“, ale ve směru růstu. Po oholení namazat např.klotrimazolem.
me pomaha namazat panskym poholicim balzamem pro citlivou plet ![]()
Přesně tak: holit se jen „po srsti“ nikoliv „proti“, protože si akorát ty chloupky zatrhneš, začíná to boulema a může skončit něčím horším (kamarádka skončila na antibiotikách, když si tam zanesla infekci).
Mě stačí obyčejné tělové mléko a holím se věčně proti. Prostě nějak nesnesu, když po směru ty chloupky neoholím tak dokonale a „škrabu“. Naštěstí netrpím na žádné zatrhávání, bouličky apod., zatím.
moje kamarádka s tím musela jít až na operaci a myslím, že dokonce krát…já když se holímtak mi taky někdy vyskáčou pupínky,ale když se oholím elektrickým strojkem tak nic, mám od brauna s vyměnitelnou hlavicí, jedna škubací a jedna holící
a s tou mi nevyskočí nic ![]()
tak já bych jí vždycky měla jak oškubanej husí krk
takže já používám http://www.lekarna.cz/…svezi-100ml/#…
Jen namažu a pak setřu
.Sice píšou že na genitálie neni vhodná ale když dáš pozor aby se to nedostalo blízko …(pálí to pak jak čert) tak se s tim oholim celá raz dva do hladka a bez opruzenin ![]()
Vyzkoušela jsem už vše a to je jediné co mi pomuže:-).
Já to taky občas měla, ale nakonec jsem začala používat normální pánskou kolínskou a od té doby je to OK. Akorát bacha, ať se ti to nedostane za pysky, to se mi lehce povedlo jednou a to stojí za to ![]()
Pokud se oholím strojkem, tak se mi žádné bouličky nedělají, pokud „žiletkou“, tak jsou tam pokaždé.
Mažu se speciálním krémem po holení z Avonu.
Kamča.dalmatinka píše:
tak já bych jí vždycky měla jak oškubanej husí krktakže já používám http://www.lekarna.cz/…svezi-100ml/#…
Jen namažu a pak setřu.Sice píšou že na genitálie neni vhodná ale když dáš pozor aby se to nedostalo blízko …(pálí to pak jak čert) tak se s tim oholim celá raz dva do hladka a bez opruzenin
Vyzkoušela jsem už vše a to je jediné co mi pomuže:-).
Přemýšlela jsem o něm, ale pak jsem narazila na diskuze, kde si na to holky stěžovali, že mají asi „silné“ chloupky. No, já mám tmavé vlasy a chloupky jak drátky (pardon za popis
), tak by mě zajímalo, jestli máš pocit, že to fakt zabere. Nevím, jaký ty jsi typ - světlý/tmavý. Tmaví prý mívají chloupky odolnější ![]()
Kakika píše:Kamča.dalmatinka píše:Přemýšlela jsem o něm, ale pak jsem narazila na diskuze, kde si na to holky stěžovali, že mají asi „silné“ chloupky. No, já mám tmavé vlasy a chloupky jak drátky (pardon za popis
tak já bych jí vždycky měla jak oškubanej husí krktakže já používám http://www.lekarna.cz/…svezi-100ml/#…
Jen namažu a pak setřu.Sice píšou že na genitálie neni vhodná ale když dáš pozor aby se to nedostalo blízko …(pálí to pak jak čert) tak se s tim oholim celá raz dva do hladka a bez opruzenin
Vyzkoušela jsem už vše a to je jediné co mi pomuže:-).), tak by mě zajímalo, jestli máš pocit, že to fakt zabere. Nevím, jaký ty jsi typ - světlý/tmavý. Tmaví prý mívají chloupky odolnější
Jsem uplně černá
Pleť né:-).Chloupky mám taky jak dráty
ale když se to tam na ty nejdrátovější dole nanese ten krém a setře(věčne ztrácim tu stěrku tak to dělám kartičkou pojištovny:-)) ) tak 80% zmizí a tak tam dám na další 4 minutky jen tu setřenou vrstvu
a pak už zmizne vše.Je pak hladoučká jak dětská prdýlka ale vydrží to tak 5 dní
.Fakt to funguje a to to mám opravdu jak ježek ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Kakika píše:Jsem uplně černáKamča.dalmatinka píše:Přemýšlela jsem o něm, ale pak jsem narazila na diskuze, kde si na to holky stěžovali, že mají asi „silné“ chloupky. No, já mám tmavé vlasy a chloupky jak drátky (pardon za popis
Vyzkoušela jsem už vše a to je jediné co mi pomuže:-).), tak by mě zajímalo, jestli máš pocit, že to fakt zabere. Nevím, jaký ty jsi typ - světlý/tmavý. Tmaví prý mívají chloupky odolnější
Pleť né:-).Chloupky mám taky jak dráty
ale když se to tam na ty nejdrátovější dole nanese ten krém a setře(věčne ztrácim tu stěrku tak to dělám kartičkou pojištovny:-)) ) tak 80% zmizí a tak tam dám na další 4 minutky jen tu setřenou vrstvu
a pak už zmizne vše.Je pak hladoučká jak dětská prdýlka ale vydrží to tak 5 dní
.Fakt to funguje a to to mám opravdu jak ježek
Tak do toho půjdu. No, 5 dní, to je pohádka, já „jedu“ zatím v žiletkách
a to nevydrží snad ani 5 minut ![]()
věčne ztrácim tu stěrku tak to dělám kartičkou pojištovny:-)) )
Kamčo tak u toho jsem se s chutí pobavila, jsi jednička!
taky mě pobavila kartička pojišťovny
já teda už sem zkoušela kreditkama škrábat auto, ale pipku ještě nikdy
![]()