Holení třísel- boule

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
31.8.10 21:36

holení třísel- boule

Ahoj, chci se vás zaptat, když si oholím třísla tak se mi někdy udělají potom takové bouličky a s těch vymačkám hnis,dvakrát se mi už udělaly větší, že mi to musela dr. rozříznout, nemáte na to někdo nějaký fígl, aby to šlo třeba líp vymačkat? Hlavně nepište ať se neholím, protože mám tmavé vlasy a nechci být jak opice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7631
31.8.10 21:40

Neholit se „proti srsti“, ale ve směru růstu. Po oholení namazat např.klotrimazolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
31.8.10 21:41

me pomaha namazat panskym poholicim balzamem pro citlivou plet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.8.10 21:43

Přesně tak: holit se jen „po srsti“ nikoliv „proti“, protože si akorát ty chloupky zatrhneš, začíná to boulema a může skončit něčím horším (kamarádka skončila na antibiotikách, když si tam zanesla infekci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
31.8.10 21:45

Mě stačí obyčejné tělové mléko a holím se věčně proti. Prostě nějak nesnesu, když po směru ty chloupky neoholím tak dokonale a „škrabu“. Naštěstí netrpím na žádné zatrhávání, bouličky apod., zatím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
31.8.10 21:52

moje kamarádka s tím musela jít až na operaci a myslím, že dokonce krát…já když se holímtak mi taky někdy vyskáčou pupínky,ale když se oholím elektrickým strojkem tak nic, mám od brauna s vyměnitelnou hlavicí, jedna škubací a jedna holící :palec: a s tou mi nevyskočí nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.8.10 22:01

tak já bych jí vždycky měla jak oškubanej husí krk :mrgreen: takže já používám http://www.lekarna.cz/…svezi-100ml/#…
Jen namažu a pak setřu :mrgreen: .Sice píšou že na genitálie neni vhodná ale když dáš pozor aby se to nedostalo blízko …(pálí to pak jak čert) tak se s tim oholim celá raz dva do hladka a bez opruzenin :palec:
Vyzkoušela jsem už vše a to je jediné co mi pomuže:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
31.8.10 22:03

Já to taky občas měla, ale nakonec jsem začala používat normální pánskou kolínskou a od té doby je to OK. Akorát bacha, ať se ti to nedostane za pysky, to se mi lehce povedlo jednou a to stojí za to :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
31.8.10 22:14

Pokud se oholím strojkem, tak se mi žádné bouličky nedělají, pokud „žiletkou“, tak jsou tam pokaždé.
Mažu se speciálním krémem po holení z Avonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
31.8.10 22:19
Kamča.dalmatinka píše:
tak já bych jí vždycky měla jak oškubanej husí krk :mrgreen: takže já používám http://www.lekarna.cz/…svezi-100ml/#…
Jen namažu a pak setřu :mrgreen: .Sice píšou že na genitálie neni vhodná ale když dáš pozor aby se to nedostalo blízko …(pálí to pak jak čert) tak se s tim oholim celá raz dva do hladka a bez opruzenin :palec:

Přemýšlela jsem o něm, ale pak jsem narazila na diskuze, kde si na to holky stěžovali, že mají asi „silné“ chloupky. No, já mám tmavé vlasy a chloupky jak drátky (pardon za popis :mrgreen: ), tak by mě zajímalo, jestli máš pocit, že to fakt zabere. Nevím, jaký ty jsi typ - světlý/tmavý. Tmaví prý mívají chloupky odolnější :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
31.8.10 22:27
Kakika píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Přemýšlela jsem o něm, ale pak jsem narazila na diskuze, kde si na to holky stěžovali, že mají asi „silné“ chloupky. No, já mám tmavé vlasy a chloupky jak drátky (pardon za popis :mrgreen: ), tak by mě zajímalo, jestli máš pocit, že to fakt zabere. Nevím, jaký ty jsi typ - světlý/tmavý. Tmaví prý mívají chloupky odolnější :nevim:

Jsem uplně černá :mrgreen: Pleť né:-).Chloupky mám taky jak dráty :mrgreen: ale když se to tam na ty nejdrátovější dole nanese ten krém a setře(věčne ztrácim tu stěrku tak to dělám kartičkou pojištovny:-)) ) tak 80% zmizí a tak tam dám na další 4 minutky jen tu setřenou vrstvu :mrgreen: a pak už zmizne vše.Je pak hladoučká jak dětská prdýlka ale vydrží to tak 5 dní :mrgreen: .Fakt to funguje a to to mám opravdu jak ježek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
31.8.10 22:32
Kamča.dalmatinka píše:
Kakika píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Přemýšlela jsem o něm, ale pak jsem narazila na diskuze, kde si na to holky stěžovali, že mají asi „silné“ chloupky. No, já mám tmavé vlasy a chloupky jak drátky (pardon za popis :mrgreen: ), tak by mě zajímalo, jestli máš pocit, že to fakt zabere. Nevím, jaký ty jsi typ - světlý/tmavý. Tmaví prý mívají chloupky odolnější :nevim:
Jsem uplně černá :mrgreen: Pleť né:-).Chloupky mám taky jak dráty :mrgreen: ale když se to tam na ty nejdrátovější dole nanese ten krém a setře(věčne ztrácim tu stěrku tak to dělám kartičkou pojištovny:-)) ) tak 80% zmizí a tak tam dám na další 4 minutky jen tu setřenou vrstvu :mrgreen: a pak už zmizne vše.Je pak hladoučká jak dětská prdýlka ale vydrží to tak 5 dní :mrgreen: .Fakt to funguje a to to mám opravdu jak ježek :roll:

Tak do toho půjdu. No, 5 dní, to je pohádka, já „jedu“ zatím v žiletkách :roll: a to nevydrží snad ani 5 minut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
31.8.10 22:55
věčne ztrácim tu stěrku tak to dělám kartičkou pojištovny:-)) )

Kamčo tak u toho jsem se s chutí pobavila, jsi jednička!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3911
1.9.10 09:14

:lol: taky mě pobavila kartička pojišťovny :lol: já teda už sem zkoušela kreditkama škrábat auto, ale pipku ještě nikdy :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová