Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Čermáková dcerku tuším nezabila úmyslně, ale zalehla v opilosti, což je strašný a nezodpovědný a sedět si zasloužila, ale pořád to nebylo úmyslný, tohle je horší v tom, že ta ženská to udělala úmyslně a ještě dítěti který porodila. A že Tím chtěla potrestat bývalého no to je směšný, fakt si nedokážu představit, že budu ubližovat svému dítěti a věřit že tím nejlíp ublížím jejímu otci. Ta ženská nemůže být psychicky v pořádku.
Taky jsem to viděla a je to tak nechutný a hnusný, že se to snad ani nedá vyjádřit slovy !!!!!!
Taková „matka“ není matka!!
Holčičky je mi moc líto, doufám, že se z toho alespoň trochu dostane ![]()
Čermáková říkala, že to neudělala úmyslně, ale bůhvíjak to bylo, už se to nedalo dokázat. Ale holčička měla v krvi spoustu alkoholu, takže byla omámená, jistě ne pro nic za nic.
Já nechápu, ani jak může někdo ublížit zvířeti, natož dítěti a ještě ke všemu vlastnímu.
Říkám ženská tohle nemá s matkou nic společnýho. Porod matku nedělá, stejně jako otce nedělá jedna uhnízděná spermie. Holčička je na tom tak špatně, že bude mít celoživotní následky, jako kdyby nebylo dost postižených dětí, ještě je bude takový stvoření přidělávat fridexem. FAkt jsou okamžiky, kdy bych trestala viníky tím co udělali. Ať si slepice taky lokne fridexu..
To nevím pamatuju si tu kauzu matně, vím, že čermáková je už dlouho venku a prej holčičku zalehla ožralá ve spánku. Pokud jí opila a dělala kdoví co, tak já bych je trestala tím co udělaj, protože doživotní vězení by bylo sakra málo a trest smrti kolikrát taky.
Je to děs.
Ale neodpustím si - Juro, proboha nějaký uplatnění na trhu práce je po takovém doživotním traumatu každýmu úplně u prdele..
Liz, ze svého okolí vím jedno: když je člověk postižený následkem nějaké takové události - předtím byl v dětském věku zdravý - a najednou žije jen z milosrdenství těch, co si vydělat můžou - umíš si představit, jak tomu člověku je? Já takové lidi potkávám, dokonce se s nima i kamrádím.
Jedno je ale jisté: pokud má takto postižený člověk nějaké spřízněné duše, tak je taková událost ještě víc semkne a stojí při sobě doslova v dobrém i ve zlém.
Co já jsem slyšela, tak ta holčička má tatínka a podle toho, že se ta šílená ženská domnívala, že mu jejím prostřednictvím ublíží, tak jí má asi hodně rád a v televizi mluvila i babička, takže holčička rodinu má a nepochybuju, že se o ní postarají do té doby, dokud to bude potřebovat, i kdyby to mělo být napořád, věřím že se z toho dostane.
Nevím, co se přesně stalo, článek jsem nečetla ani nebudu.
Lizbeth - myslím, že Jura tím chtěl říct, že holčička bude nejen doživotně postižená zdravotně, ale bude živořit i sociálně. Odkázaná na invalidní důchod a sociální dávky, těžko si z toho bude moct platit speciální dietu, takže prognóza do budoucna po všech stránkách opravdu smutná.
je hrozný co se stalo,chudinka holčička.Strašný je že náš zákon je ůplně na h… ,protože dostane jen pár let a po půlce za vzorné chování jí pustí.Na světě je plno žen co touží po dítěti a nemohou ho mít už z jakého koliv důvodu, a takové zrůdy jako tahle děti mají. Je to dost nespravedlivé a nejhorší na tom je,že to odnáší nevinné děti.
Jak už jste tu psaly, nalila bych do ní aspoň litr toho svinstva a taky ji nechala 5 hodin trápit. Je to hnus…
Já si teda ráda počkám na názor odborníka a to naší Pudly! Ale co se týče matky, myslím, že u nás byla v kuchyni E55, no byla jsem sprostá jak dlaždič, to je neuvěřitelné. Moje mamka zírala a říkala, že když měla takové pocity, tak to měla nalít do sebe a ne do té malé bezbrané osůbky. Pro tyhle případy bych zavedla zpět tresty smrti. ![]()