Klasika vs. moderna?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20518
18.10.10 15:00
TaaraK píše:
Emilie díky za rady, jsem ráda za každý příspěvek, protože jak tak chodím po ulici tak vídám spoustu kočíků o kterých jsem ani nevěděla, takže si takhle člověk aspoň rozšíří obzory :-)

Hele, já nejsem ani jejich tiskuvý mluvčí, ani obchodní náhončí, že tu dělám reklamu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to ne. Jen říkám, že to, co jsem chtěla, aby kočár uměl, tak tenhle umí. Pochopitelně kdyby k tomu ještě žehlil a vřil, tak proč ne, nejsem proti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale taky má svý mouchy, třeba oproti jiným kočárům je těžkej jak prase. Ale to je holt cena za to, že to taky něco musí uvézt a uveze a po jakém terénu … Běžně chodíme na procházky cca 4 - 5 km, což starší synek někdy celé neujde a pak mi nezbyde, než ho rpostě naložit do kočáru k mimi. Skatebord nepřichází v úvahu - jak říkám, k nám domů je to po srnčí stezce, žádnej rovnej asfalt, a ještě s kopce do kopce …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.10.10 15:42

Emilie, vážně strčíš skoro tříleťáka k mimi do korbičky 8-o 8-o 8-o To tam sedí a nohy má venku, nebo jak? Tedy zdá se mi to super, ale nedokážu si to představit. Pořád váhám, jestli si pořídím sourozenecký kočár, ale třeba Phil a teds je blbý v tom, že to miminko je vlastně chudák u země, má tam málo místa,zatímco dvouleťák, který tolik vozit nepotřebuje by se roztahoval na přední sedačce :mrgreen: Takhle by mělo mimi pro sebe velkou korbu a společnost bráchy jen občas by snad sneslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
18.10.10 16:26

V značkách se nevyznám, nesleduju to, ale viděla jsem nádherný starý retro kočárek - velký proutěný a byl moc krásný. Praktická stránka mi trochu uniká… :nevim: Postavili jsme na vesnici, takže momentálně řeším kočár, s kterým se dají brázdit místní pole a u kterého nebudu zuřit, když se zašpiní… Nádherné kočárky se najdou i mezi klasikou a mezi modernou, ale je fakt, že jsme takoví akční, s kočárem jsme schopni šplhat do kopců a přejíždět potoky, takže potřebujeme pořádný teréňák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
18.10.10 18:18

Dávám přednost klasice. resp. teD mám sporťák s úpravou jako korba a pro miminko vkládací tašku. Známé mi závidí ten velký prostor pro dítě (dávno bez tašky), takže Kačka stráví celou zimu v hlubokém.. pak jen odepnu spec. madlo a takovou textilní připínací „kapsu“, připnu pultík a mám klasický sporťák.

A klasickým pevným 4 kolečkům dáváme s manželem určitě přednost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
19.10.10 08:59
Gina108 píše:
Emilie, vážně strčíš skoro tříleťáka k mimi do korbičky 8-o 8-o 8-o To tam sedí a nohy má venku, nebo jak? Tedy zdá se mi to super, ale nedokážu si to představit. Pořád váhám, jestli si pořídím sourozenecký kočár, ale třeba Phil a teds je blbý v tom, že to miminko je vlastně chudák u země, má tam málo místa,zatímco dvouleťák, který tolik vozit nepotřebuje by se roztahoval na přední sedačce :mrgreen: Takhle by mělo mimi pro sebe velkou korbu a společnost bráchy jen občas by snad sneslo.

Jojo. Mimi leží, sklopím záda, ab yse tam spíše vešel, a narvu ho co nejvíc dozadu. Staršího posadím do jeho nohou, je opřený jakoby o odendavací přední díl u rukojeti. Nohy má buď zcela ven, nebo mu sundám boty a nějak se tam musí s mimi vejít, propletený nohy. Naštěstí z toho mají vždycky oba bžundu. Jde ale o dovoz cca do 20 min, protože pak se starší začne nudit a dělaj bejkárny. A taky je to už dost nepohodlný. Jinak musí pěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
23.10.10 17:51
Markit.Hl píše:
Dávám přednost klasice. resp. teD mám sporťák s úpravou jako korba a pro miminko vkládací tašku. Známé mi závidí ten velký prostor pro dítě (dávno bez tašky), takže Kačka stráví celou zimu v hlubokém.. pak jen odepnu spec. madlo a takovou textilní připínací „kapsu“, připnu pultík a mám klasický sporťák.A klasickým pevným 4 kolečkům dáváme s manželem určitě přednost

to mi zni sympaticky…jaky mas kocarek???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
23.10.10 17:56

me se ty moderni kocarky sice liby…myslim ten dorjan s prenyma otocnyma koleckama a jemu podobny…ale vadi mi nanich ze se musi pri skladanio do auta oddelavat korbicka..teda aspon myslim ze musi..nebo to tak u vsech techto typu neni???

jinak klasika je klasika…ale ty sportaky z toho se mi moc nelibi..ja sem rozhodnuta takto…mimi pred zimou-sportovni kocarek s vlozenou taskou…typ babywelt riva air(na jare uz bude mimi na sportak)…mimi na jaro-hlubokej,at si v nem mimi pres leto uziju… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
23.10.10 17:57

Jedině moderna :mrgreen: Mám firkona quatro a po první zkušenosti s kočárkem těžkým velkým bez otáčecích kol jsme si řekla nikdy více!Firkon je taky dost prostorný a vyhovuje mi,klasika není můj styl a u kočárků už vůbec ne :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
23.10.10 19:08
Crystal87 píše:
Jedině moderna :mrgreen: Mám firkona quatro a po první zkušenosti s kočárkem těžkým velkým bez otáčecích kol jsme si řekla nikdy více!Firkon je taky dost prostorný a vyhovuje mi,klasika není můj styl a u kočárků už vůbec ne :mrgreen: :wink:

me se libi ivone, jak si spokojena se sportovni sedackou…me se zda na fotce mala..ale mozna se mi to jen zda…jinak se mi firkon libi moc…a hlavne ty krasny potahy a lakava cena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27003
23.10.10 19:29
valer píše:
Crystal87 píše:
Jedině moderna :mrgreen: Mám firkona quatro a po první zkušenosti s kočárkem těžkým velkým bez otáčecích kol jsme si řekla nikdy více!Firkon je taky dost prostorný a vyhovuje mi,klasika není můj styl a u kočárků už vůbec ne :mrgreen: :wink:
me se libi ivone, jak si spokojena se sportovni sedackou…me se zda na fotce mala..ale mozna se mi to jen zda…jinak se mi firkon libi moc…a hlavne ty krasny potahy a lakava cena…

sporták ještě otestovaný nemám jsou nám 2 měsíce :wink: ale od pohlewdu se mi sedačka nezdá malá taková normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
23.10.10 22:02
Crystal87 píše:
valer píše:
Crystal87 píše:
me se libi ivone, jak si spokojena se sportovni sedackou…me se zda na fotce mala..ale mozna se mi to jen zda…jinak se mi firkon libi moc…a hlavne ty krasny potahy a lakava cena…
sporták ještě otestovaný nemám jsou nám 2 měsíce :wink: ale od pohlewdu se mi sedačka nezdá malá taková normální :nevim:

treba nez budu vybirat tak nekde nejakej potkam a okoukam…pripadne vyrazim do kramu…ztim u me vedou ale babywelt riva air a abc design pramy luxe :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí