Klasika vs. moderna?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1908
18.10.10 13:57

Klasika vs. moderna?

Ahojky holky,
jsem nováček a ještě nemám žádné děti, ale moc si mimi přeju a připadá mi, že jsem divná, když koukám na každou maminku s kočárkem a zkoumám, jestli bych takový a takový kočár chtěla nebo ne atd… Zajímalo by mě čemu dáváte přednost vy, jestli „houpací klasice“ viz. např. Roan Marita nebo modernějšímu kočárku s otočnýma předníma kolečkama viz. Maxi Cosi Mura… Děkují.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
18.10.10 13:59

určitě otočný kolečka, líp se s ním jezdí :palec:

• Citovat
  • Upravit
13114
18.10.10 14:00

Moderna-bugaboo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
18.10.10 14:03

za mě raději klasika,prostorná,houpací,…záleží jestli jsi ve městě nebo na vesnici..a jaké máš priority…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092
18.10.10 14:07

Já mám modernu (chicco trojkolku) i klasiku (kajtex houpací) a oba mají výhody i nevýhody :-)

Co ale u kočáru potřebuju, z estetického hlediska, to jsou všechna kola stejná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
18.10.10 14:09

U hlubokého kočárku se mi víc líbí klasika, u sporťáku zase moderna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
18.10.10 14:10

To je právě to, mě se líbí oboje a vím, že každý má svoje přednosti… líbí se mi jak ty klasické kočárky krásně houpají, ale zas s těma moderníma je radost jezdit, jak člověk pořád nemusí nadzvedávat, aby odbočil :-D Taky už by mohli vymyslet nějaký kompromis :mrgreen: Jinak jsem z Ostravy, ale ne přímo z centra, takže i město i třeba les…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
18.10.10 14:12

Taky jsem měla hlubokou klasiku - Inglesina - a sporťák moderní - Peg Pérego GT3 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.10.10 14:16

Moderna - otočná kolečka + lehký kočár jsou dobré do města, klasika - široká korba, zpravidla těžký je dobrý do terénu na vesnici. Záleží tedy, kde zrovna bydlím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
18.10.10 14:19

Ahoj, my měli hlubokej klasiku (Roan Maritu) a sporťák modernu (Teutonia Spirit S3 s ruční brzdou).
Spokojenost :palec: Pro každé „kočárkové“ období jsem měla jiné požadavky …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
18.10.10 14:35

Hledala jsem kočár podle několika hledisek, a modernaxklasika to teda nebylo.

1. Jsem na vsi a občas musím zdolat i polňačku se šutrama.
2. jezdíme hodně ven - musí to hodně uvézt a hodně vydržet v terénu a nepromoknout. Bude to prostě druhý domeček pro mimi třeba na dva dny.
3. Musim ho lehce a rychle složit a dát do našeho auta.
4. Cena
5. Nabídka příslušenství
6. Servis, potažmo polský výrobek raději neee …
7. Barevné provedení
8. Možnost rozložení, odpenutí a vyprání v pračce
a asi ještě něco .....

Takže mi bylo šumák, jestli je to typ z roku 1970, 2003 nebo supergigaaktual. Prostě musí to něco vydržet, musí to hdoně uvézt (dneska v něm vozím oba kluky naráz, když na to přijde, posazený proti sobě), musí to být skladný. Mohlo by to být lepší, ale … vcelku jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
18.10.10 14:37
Emilie píše:

2. jezdíme hodně ven - musí to hodně uvézt a hodně vydržet v terénu a nepromoknout. Bude to prostě druhý domeček pro mimi třeba na dva dny.
4. Cena
5. Nabídka příslušenství
7. Barevné provedení
a asi ještě něco .....

Takže mi bylo šumák, jestli je to typ z roku 1970, 2003 nebo supergigaaktual. Prostě musí to něco vydržet, musí to hdoně uvézt (dneska v něm vozím oba kluky naráz, když na to přijde, posazený proti sobě), musí to být skladný. Mohlo by to být lepší, ale … vcelku jsem spokojena.

A co máš za kočár?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
18.10.10 14:42
Gina108 píše:
Emilie píše:

4. Cena
5. Nabídka příslušenství
7. Barevné provedení
a asi ještě něco .....

A co máš za kočár?

Dorjan Cross Country

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
18.10.10 14:50

Emílie,
moje řeč. Dorjan cross country je super. Je skvělý do terénu, i do města. Do auta se složil v pohodě a hodně uveze.
Já ho mám už rok připravený, že ho prodám, ale pořád se mi do toho moc nechce. Říkám si, co kdyby náhodou přišlo ještě jedno mimi, tak bych si dorjánka určitě nechala. Ale zatím není třetí dítko úplně aktuální a doma není moc místa. Takže ho nakonec se slzičkama v očích prodám :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
18.10.10 14:55

Emilie díky za rady, jsem ráda za každý příspěvek, protože jak tak chodím po ulici tak vídám spoustu kočíků o kterých jsem ani nevěděla, takže si takhle člověk aspoň rozšíří obzory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí