Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím. ![]()
Děvčata, moc, moc prosím o radu.
Čistila jsem si na noťasu klávesnici a já kr.va ho nechala zapnutej a něco jsem tam při tom čištění asi nakombinovala a teď mi klávesnice na nic nereaguje. Píše jen nějaké symboly, toť vše.
![]()
Nevím, jak to vrátit zpět. Poradíte některá? ![]()
Co konkrétně to píše? Mohla sis třeba změnit jazyk, pak je na notebooku klávesa fn, jestli jde třeba nějak stisknout trvale, tak by o pak psalo čísla jako na numerické klávesnici…
@Gladys píšou jen určité klávesy, třeba v píše jen zavináč, b píše jen závorku. A tak různě. ú píše znak pro děleno ÷.
@rybana75 nic jineho me nenapada, kdyz ti to pise zavinace pod V
to odpovida klavesove zkratce… F a G dela hranaty zavorky, ze?
nemuze ten alt byt nejaky prilepeny? pripadne nevyteklo ti pod nej neco pri tom cisteni?
Vypni noťas, otevři ho a trochu s ním zatřes ať vypadne bordel z klávesnice. A pak ho nech do zítra otevřenej a uvidíš.
edit: do rána
@m.veru hranatý, to mi píše asi d. A b píše takovou tu s tou špičkou uprostřed.
Noo, malej mi tam odpoledne vylil trochu limonády, hned jsem ho vypla, otočila, sušila, fénovala, ale pak jsem musela pryč a teď večer jsem to dočisťovala, tak jsem myslela, že jsem to udělala já.
Takže to bude zalepený asi.
![]()
Je to určitě zalepený, nech ho otevřený obráceně a projeď prstama klávesy (pobouchej). Je to 50% na 50%, klávesnice je napikaču drahá
Ano, pod B je slozena zavorka (se zobackem)
tipla bych to na to zalepeni, softwarove (pomackanim neceho jinyho) se tohohle stavu snad ani docilit neda…
zkus i co radi @Žirafátko, muze tam byt neco vzpricenyho pod tlacitkem, jen tres opravdu jemne, at si neodtrepes harddisk…kolegove z IT rikaji „jako s miminkem“
@m.veru pokud je vypnutý a netřískáš tím o topení, tak by se nemělo nic stát
Jdu spat, za 2 hod kojim, tak pak zas napisu
preju hodne stesti ![]()