Experiment - ztracené dítě

13943
24.7.13 11:50

Experiment - ztracené dítě

http://mediafax.nova.cz/…eriment.html

:potlesk: :potlesk: :potlesk:

Toto je moje noční můra :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
897
24.7.13 11:52

„Sdružení Linka bezpečí vyslalo v rámci experimentu natáčeném skrytou kamerou do ulic ztracené dítě a 90 procent lidí ztracené holčičce pomohlo.“

Děsí mě těch 10%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
24.7.13 11:52

Já bych taky ztracenému dítěti chtěla pomoct. Ale věřím, že se najdou tací, kteří prosby dítěte ignorují úplně stejně jako „přispějte na tučňáky postižené globálním oteplováním…“

• Citovat
  • Upravit
13943
24.7.13 11:54

@Peafowl Otázka je, co to bylo za lidi těch 10%. Jestli to byli bezdomovci nebo třeba postižení lidé, nebo malé děcka.. :nevim: Proto já dceři od malička vtloukám do hlavy, že kdyby se ztratila, ať jde k nějaké mamince s dítětem nebo jiné paní nebo mladým lidem.. Chlapům nevěřím, ty má ne vyloženě zakázané, ale zdůrazňuju ty ženské..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
24.7.13 11:57

Ztratil se mi asi před měsíc em syn,cca.na 15 minut ale co jsem prožívala, nikomu nepřeju. Volala jsem už i na polocii, ale jak jsem s nima mluvila, jsem ho zahlídla :palec:.No ale fuj, už nikdy.At se člověk snaží na ně pořád dávat pozor, tak se otočíš a jsou v čudu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.7.13 11:58

@kamikaa Ježiši, nejdelších 15 minut v životě 8o Fakt se toho hrozně bojím, a to už je dcera velká a dokázala by si o pomoc (snad) říct, ví kde bydlí a jak se jmenuje. Takový tříletý drobek je ještě horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.7.13 11:59

@PetiteFillette moje noční můra taky.. máme s klukem vždy domluveno, kde se sejdeme, pokud by se mi někde ztratil z očí.. děsí mě těch 10 %, ale hlavně ta (byť mizivá) možnost, že někde narazí na nějakého úchyláka :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.7.13 12:01

@martina.se Právě proto zdůrazňuju ty ženské. Ovšem v dnešní době bych se ani nedivila, kdyby nějaká svině spolupracovala s chlapem úchylákem. Nebylo by to poprvé :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.7.13 12:03
@PetiteFillette píše:
@martina.se Právě proto zdůrazňuju ty ženské. Ovšem v dnešní době bych se ani nedivila, kdyby nějaká svině spolupracovala s chlapem úchylákem. Nebylo by to poprvé :poblion:

přesně.. už jen ta představa :poblion: věšet za víšco víškde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943

@martina.se Jinak dobrej nápad s tím domluveným místem, to mě nenapadlo. Akorát..jak se to dá aplikovat v místech, které jsou rozlehlé a dítě je nezná? Např. zoo? Tam jsem přesvědčená, že by to místo (dejme tomu východ nebo třeba i cokoliv jiného) nenašla :nevim:
Ona má instrukce, že má jít za nějakou paní, jak už jsem psala a poprosit ji, že se ztratila, aby zavolala policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453

@PetiteFillette to ano, nejdelších 15 minut. Hledali ho i lidi ze hřiště, fakt super :palec:,byli moc hodní. Jedné hodné paní jsem tam nechala dceru a lítala jsem všude jako cvok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
24.7.13 12:04

@PetiteFillette Ja bych chlapovi taky neverila. Preci jenom, zenska ma k detem blizsi vztah.

A ten, kdo nejakym zpusobem nepomuze diteti, ktere ho zada jen o pomoc pri hledani mamy, je u mne naprosty ignorant. To snad by normalni clovek neodmitl. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.7.13 12:04
@martina.se píše:
přesně.. už jen ta představa :poblion: věšet za víšco víškde :zed:

Vím :| Já takového dostat do rukou, který by ublížil mému dítěti, tak ho vykastruju holýma rukama!
Ale pořád je ta pravděpodobnost ženské úchylačky menší, než chlapa úchyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
24.7.13 12:06

Když jdeme někam, kde je nepřehledno a hodně lidí (dětské dny, různé hromadné akce, atd…), nosí můj syn na ruce infoband s mým tel. číslem (má dva a půl roku).
Jednou mi totiž proklouzl ven z dětského koutku - přes troje dveře, které byly otevřené dokořán :zed: a to byly teprve nervy. Vyběhla jsem ven a prcek běžel jen v ponožkách směrem k parkovišti. Samozřejmě jsem v tu chvíli byla nejhorší matka na světe a nikdy si to nepřestanu vyčíat. Ale ať se člověk snaží sebevíc, vždycky se může něco stát.
Těch 10% lidí nechápu, ale jsem moc ráda za těch 90% :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
24.7.13 12:07
@kamikaa píše:
@PetiteFillette to ano, nejdelších 15 minut. Hledali ho i lidi ze hřiště, fakt super :palec:,byli moc hodní. Jedné hodné paní jsem tam nechala dceru a lítala jsem všude jako cvok.

Já byla před pár lety v opačné situaci. Narazila jsem v obchoďáku na ubrečeného chlapečka, který stál mezi uličkama a vzlykal. Chvilku jsem ho pozorovala, jestli se k němu někdo přidá. Nepřidal, tak jsem za ním šla a ptala se ho, kde má rodiče, jestli se ztratil..Nebyl mi schopný nic říct, ani jak se jmenuje. Byly mu tak 3. Během toho, jak jsem se z něj snažila něco vypáčit, naštěstí přiběhl zelený tatínek. Ani nepoděkoval, odtáhl kluka pryč a bylo. Ale chápu, ten šok musel být strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová