Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám asi blbý dotaz, ale nevíte někdo o nějaké levné půjčovně aut? Já našla jen nejlevnější 1500 kč na den. Máme problém -manžel nemůže kvůli onemocnění páteře řídit delší cestu ( 860 km )a naše auto nemůže řídit. Jsme 4 lidí a tři psi, takže to musí být větší. ( Kombík )Veškerá bagáž by jela busem, takže " jen " 4 místa a kufr na pejsky.
Czechocar býval docela levný, ale 1500 za kombíka není tak moc ![]()
@lenulik záleží odkud jste
mám velmi dobrou zkušenost s touto autopůjčovnou
http://www.betacar.cz
Praha - východ. Auto by bylo použito jen na cestu tam a zpět. Jedná se o 14 dní mimo sezonu, ale právě 1500 na den by nás vyšlo přes 20 tisíc + benzín. ( cca celkem 30 tisíc )
@lenulik nevím jak je pro vás dostupný Benešov, ale s již zmíněnou půjčovnou mám dobré zkušenosti. Koukala jsem na ceník a u fabie kombíka je to cca 500 - 600Kč/den
u octavie kombíka 850 - 950kč/den. Zkuste mrknout na jejich stránky
A co zkusit firmu zabyvajici se prepravou osob? Minibus apod.
Díky, podívám se. Benešov máme kousek. Jasné, že mini bus by byl optimální, ale to jsou ceny bohužel jinde. Naši " mladí " mají Renault megane, tak v nejhorším tam nacpem jen psy a my busem. Ta Fabia kombi právě není asi větší než Megan. Nějak to dopadne, ale bude to horor
až dcery přítel zjistí, že mu vyměním karimatku za tři psy
má to auto pěkně načančaný a vonavý, jo, bývávalo.
@lenulik jinak v té půjčovně také mají VW Transporter pro 9 lidí a vychází to na těch 14 dní necelých 1500kč/den
Ano, na něj jsem koukala, to by bylo naprosto skvělé, co se týká místa, ale manžel řekl, že na 9 místné auto musí být řidičák na bus a to nemá on ani přítel dcery. Mají jen " béčko ".
@lenulik zkuste se na to zeptat na dopravním, ale na toto auto by mělo stačit obyčejné béčko, před několika lety jsem byla podobným autem jen starším typem v Itálii a vše bylo OK
@lenulik Ale ja nemyslim, pujcit si minibus na 14 dni… Tyhle firmy te proste jednorazove zavezou kam potrebujes.