Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vykašli se na lidi, jestli nemáš co dělat tak tam prostě běž. Pomlouvat budou tak či tak.
Na lidi bych se vys.ala. Pokud tam chceš jít, tak normálně jdi. Já jsem ve vsi náplava, ale pár lidí už jsem také nas.rat stihla
ale kvůli pár slípkám a debi. lům já teda kanálama chodit nebudu. Je to spíš tak, že já chodím na akce s kamarádkama a oni hnijou doma
![]()
Jo a pamatuj si - vždycky je lepší, když ti lidi záviděj, než aby tě litovali. ![]()
Šla bych, stejně tě drbou, nemají tě rádi tak co? ale nešla bych sama, ať máš nějakou podporu ![]()
Ser na lidi a běž, nenech se otrávit a nekaž si náladu ![]()
OT @Jasněnkaa jsi se nám nějak proměnila
Kolik ta plastika stála
![]()
Ahoj pravidelně v této době pořádáme dětský den. Dneska jsem vůbec poprvé byla přizvána na schůzi ohledně akce. Platíme v naší vesnici za nenáviděnou rodinu, můj taťka se pracoval jako náměstek pro zahraniční obchod a výrobu, dařilo se nám naši zrenovovali domeček a přistavili jedno patro. Lidi se na nás kvůli tomu ale začali dívat skrz prsty, byli jsme ti kdo si nakradli, ti kteří musí být vyloučeni bez možnosti navázat tu přátelství. Ač je mome mamka rodačka a já sama tu žiju už téměř 28 let. Přitom jsme nikdy jako žádní protekční fracci vychováváni nebylim naši na nás jsou a byli tvrdí, pokud jsme něco chtěli museli jsme si to zasloužit. Taťka se v naší obci rozhodl na léto postavit pergolu, to je ale proti mysli zdejšímu asi 30 letému kapelníkovi hudebního uskupení a kvůli 2 zábavám, které se tu za rok pořádají chce vystavět pergolu pro muzikanty. Taťka se ale rozhodl, že postaví přístřešk pro určeny na posezení i pro prodej potravin při slavnostech. Jenže tento zdejší kapelník a jeho žena proti nám začal poštvávat lidi. Dneska když jsem byla na té schůzi otevřela téma sekání místa kde se má konat dětský den, můj taťka dal posekat místo kolem tenisových kurtů, kde se akce bude taky konat, ale na to druhé místo které chtěla mít dnes posekané ona nezbyl čas. Na té schůzi to začala nanášet, byla jsem tam sama asi proti 10 lidem. Moje sestřenice, které jsem pravidelně hlídala dceru jí ještě dala za pravdu a předevšemi mě podrazila. Na tu akci bych šla snad jen kvůli 2 kamarádkám, které si s tím dali práci a jsou moc fajn ale nevím, jestli to má smysl jestli bych někomu nevadila.