Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebuji radu ajťáka, právníka…jde o to, že jsem měla kdysi brigádu v jednom studiu a oni mi neustále nabourávají profil (lezou do něj a lajkujou a sdílejí svoje stránky
) asi nejlevnejsi reklama pro ne
celkem si svuj profil chráním (zadne soukrome informace nebo nahe dite apod
) ale i tak me to pekne se*e
mohu na ne podat trestni oznameni? je mozne, ze by to policie opravdu prosetrila a prohledla jejich data pocitace? a mohli by jim to šmírování dokazat? nebo se to zase zastavi na tom, ze je max. pozvou a oni to budou zapirat?
![]()
prosim o uzivatelky co mi budou radit zrusit FB, at neprizpivaji, profil je mi dulezity uz z hlediska prace
Ja myslela, ze na FB je mozne si profil zabezpecit tak, aby ti tam nikdo „cizi“ vlizt nemohl..? mas to nastaveny?
Uz jsem si ho zmenila, mackala na vsechno mozne, no pred chvili mi volala mamka na co jsem to zase klikla
asi uz je fakt nahlasim! ale co zmuzou admini? ![]()
Oni si tam mohli nastavit automaticke prihlaseni na jejich pocitaci a je to ![]()
@alsem píše:
Oni si tam mohli nastavit automaticke prihlaseni na jejich pocitaci a je to
No ale kdyby sis změnila heslo, tak už jim to nepůjde ne?
@alsem píše:
Oni si tam mohli nastavit automaticke prihlaseni na jejich pocitaci a je to
Ale pokud změníš heslo tak jim je automaticke přihlášeni na nic
![]()
@Starrky píše:
No ale kdyby sis změnila heslo, tak už jim to nepůjde ne?
uz jsem si ho zmenila, ale proste v tom musi umet chodit nebo ja nevim
ona ma prsty vsude..pani majitelka jde totiz pres mrtvoly ![]()
¨za a) změnit heslo, za b) dát si že pokud se někdo bude chtít přihlásit z jiného počítače ať ti přijde SMS… mám to tak nastavené a pokud se přihlašuji jinde než doma tak to chce heslo z sms…
@alsem Admini by měli být schopní bloknout jejich IP adresu. Řešila jsi to přímo s tím studiem? Zkus jim napsat, ať toho nechají, že jinak podáš trestní oznámení. Třeba se leknou. Policie by to řešit měla, podle mě je to stejné, jako kdyby se ti nabourali do mailu - bere se to jako porušení listovního tajemství, viz třeba tady http://cs.wikipedia.org/…jemstv%C3%AD
Napiš si na zed že máš nabourany fb a všechny tve myslenky ti jsou kradeny a necítíš se byt svobodná:)
Zrušit profil a po čase udělat nový pod jiným, či zkráceným jménem. JEdnoduché. Myslím, že bez FB se dá žít, ne?
@Linda85 píše:
Zrušit profil a po čase udělat nový pod jiným, či zkráceným jménem. JEdnoduché. Myslím, že bez FB se dá žít, ne?
nikdýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý, ne kecám tweet je lepší ![]()