Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Myslíte si, že je to moda? Jí jsem dneska potkala na ulici dva kluky, jak se drželi za ruce a vzhledem k jejich věku(cca 20 let)to asi nebyli jen kamarádi nebo sourizenci. Manžel je homofob, já je neřeším, ale pokud se třeba líbají na ulici, tak už mi to taky přijde moc.
Ne, je to stravou. Když jedí kluci jako děti hodně párky tak z nich jsou bukvice ![]()
Jasný, že to není moda, jen se za to už tolik nestydí jako dřív.
Myslíš, že by si někdo nechal prošťouchnout anální otvor jen proto, že je to in?
@Anonymní píše:
Myslíte si, že je to moda? Jí jsem dneska potkala na ulici dva kluky, jak se drželi za ruce a vzhledem k jejich věku(cca 20 let)to asi nebyli jen kamarádi nebo sourizenci. Manžel je homofob, já je neřeším, ale pokud se třeba líbají na ulici, tak už mi to taky přijde moc.
A kdyz se libaji heterosexualove, tak to neni moc?
Přesně tak, dříve to bylo naprosté tabu proto jich nebylo veřejně tolik. A ty se s manželem na ulici nepolíbíš? Proč by nemohli oni? Přeci se na ně nemusíš koukat. Neřeš to a nech je žít.
Můj manžel je třeba toho názoru, že dneska je to až tak normální, že už je to nenormální, jak je to normální
Prostě říká, že když to bude někdo od malička považovat za běžné, může být později homo, i když by jinak homo nebyl. Mě je to jedno
Ale svojí pětileté dceři říkám, že svatbu můžou mít jen kluk a holka. Na takové „normálnosti“ je myslím času dost.
@Jasněnkaa píše:
Ne, je to stravou. Když jedí kluci jako děti hodně párky tak z nich jsou bukviceJasný, že to není moda, jen se za to už tolik nestydí jako dřív.
Není to móda, jen už to není tabu. Ať se klidně kluci na ulici líbaj, nijak mi to nevadí. Ráda se kouknu, kort na dvacetiletý. ![]()
@Anonymní píše:
móda určitě ne, homo jsou od nepaměti, jen se neukazovali, protože to bylo pro společnost nepřípustné! Mě je to teda taky jedno, ale líp se kouká na ženský když už to musí být
u chlapů mi to příjde nepřirozenější, nevím proč!
@mroe píše:
A kdyz se libaji heterosexualove, tak to neni moc?
Já vím, že je to divné, ale prostě mi to připadne divné…Vím, že jsem v tomhle názoru zastaralá
@Jasněnkaa píše:…zaplat pan buh za to!!!
Ne, je to stravou. Když jedí kluci jako děti hodně párky tak z nich jsou bukviceJasný, že to není moda, jen se za to už tolik nestydí jako dřív.
Bože, to jsou lidi homofobní ještě i dneska? ![]()
Ty by ses vodila za ruku s holkou, jenom proto, že je to móda?
Přesně jak píše @Jasněnkaa …jenom se za to už nestydí…
![]()
Taky to vidím na to, že už to společnost bere líp, tak se za to lidi tolik nestydí. Mě to osobně nevadí, ať si každý dělá co chce v mezích slušnosti.
Ne to bude tema erekcema na slunci
Ale vidim novou modu na emiminu stupidni dotazy.