Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tykvička píše:
@kadavka Děti do puberty kopírují názory a styl svých rodičů, teprve v dospělosti jsou samy za sebe..
ano, přesně tak
A viděly jste někdy bezdomovce ve vášni? já jo
už je to pár let a pořád mě to při vzpomínce navaluje ![]()
Fakt hrůza, ona mu sedí obkročmo na klíně, oba dva fakt humusáci špinavý, nalitý a huby jim jezdí ![]()
@kadavka
no škoda, myslela jsem ty mladé, co tu někdo popisoval, jak se líbali
@Jasněnkaa píše:
A viděly jste někdy bezdomovce ve vášni? já jouž je to pár let a pořád mě to při vzpomínce navaluje
Fakt hrůza, ona mu sedí obkročmo na klíně, oba dva fakt humusáci špinavý, nalitý a huby jim jezdí
jdu blejt, velebnosti… ![]()
@valkil píše:
neser! Malej je miluje!
no tak to máš jasný, „mami to je Karel a my se budem brát“ můžeš to z něj zkusit vymlátit, jestli je ještě malej ![]()
@Jasněnkaa píše:
A viděly jste někdy bezdomovce ve vášni? já jouž je to pár let a pořád mě to při vzpomínce navaluje
Fakt hrůza, ona mu sedí obkročmo na klíně, oba dva fakt humusáci špinavý, nalitý a huby jim jezdí
Čětla jsi Strašidla od Palahniuka?
@Jasněnkaa chodíš i na Rodinu? taky tam chodí nějaká Jasněnka ![]()
Příspěvek upraven 23.07.13 v 22:19
@Jasněnkaa píše:
no tak to máš jasný, „mami to je Karel a my se budem brát“ můžeš to z něj zkusit vymlátit, jestli je ještě malej
At si kazdej dela co chce, pokud tim neublizuje ostatnim lidem. Tady neni co resit, nechapu proc by to mela byt moda, akorat uz je konecen normalni doba a lidi se tim uz nemusi tak tajit.
Taky si myslim, ze to neni moda. Ale myslim si, ze nekteri to berou jako neco, co je vyhani z rad sedi do popredi a davaji svou homosexualitu okazale najevo. A to mi uz treba vadi. Stejne jako cigan, ktery se pri prvni prezitosti ohani rasismem a podobne.
@Tykvička píše: Čětla jsi Strašidla od Palahniuka?
ne, já čtu jen emimino ![]()
@Jasněnkaa píše:
no tak to máš jasný, „mami to je Karel a my se budem brát“ můžeš to z něj zkusit vymlátit, jestli je ještě malej
@Tykvička doufám, že se děcka změní…mám mezi buznama spoustu skvělých kamarádů a tohle chování k nim mě fakt hrozně séře… ![]()