Klávesnice pro notebook

5532
20.1.10 13:39

Klávesnice pro notebook

Ahoj zlatíčka moje :kytka: ,
jelikož mi tady vždycky dobře poradíte, obracím se na vás s prosbičkou radu :srdce: .
Potřebuji si pořídit novou klávesnici do notebooku - mám ho cca rok, ale moje malá šikovná prinzeznička si ve chvíli mé nepozornosti (asi 5 minutek :zed: :zed: :zed: )chtěla hrát s kostičkami, a nenašla nic lepšího, než právě klávesnici mého noťasu :cry: . Písmenka rozebrala a byla mooooc spokojená :roll: :lol: :-? . Sice jsem ji zase složila, ale bohužel se jí podařilo u čtyř kláves rozlomit takové ty malé plastové rámečky, co drží klávesu u počítače :-( :-( :-( .
I když, ona už ta klávesnice celkově nějak hůř reaguje. Moc se nedivím, klávesnici používám cca 18 hodin denně, prakticky bez přestání, tak už je opotřebovaná :pocitac: .
Ale potřebuji poradit. Kde mám tu klávesnici koupit? Už tři dny brouzdám po netu a našla jsem jen jednou prodejnu. Klávesnice stojí 1500 + skoro 200 Kč poštovné 8-o - to mi přijde trošku přehnané :roll: .
Mám notebook HP Pavilion dv7, prý má každý počítač jiný typ těch držátek a já jsem tak trochu bezradná :-( . Prosím, poraďte mi. Dá se sehnat i jiná kompatibilní klávesnice a za slušnější peníze? Navíc bych potřebovala dodání do pátku - pokud by to bylo možné (odjíždím na seminář, noťas potřebuji sebou a moc se mi nechce chytat všude poskakující klávesy :-? ). Takže už mě celkem tlačí čas :oops: :cry:
Předem moc děkuji za všechny rady a typy :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6882
20.1.10 13:44

ahoj :)
Sice neporadím,ale soucítím s Tebou.:) Vyloupání písmenek z klávesnice mně dostalo. :lol:
Taky mám doma tak vynalézavé dítko. Někdy si říkám, kde na ty nápady chodí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
20.1.10 13:44

Nevím odkud jsi…ale já doporučuji www.alza.cz a nebo www.mironet.cz, obě firmy jsou v Praze a mají tam teď dost velké výprodeje a to dodání by taky mělo klapnout do pá, jinak samozřejmě je nej osobní odběr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
20.1.10 13:53

Zkus www.europarts.cz, specializují se na náhradní díly pro všechno zboží Hewlett-Packard. Jejich e-shop není moc přehlednej, špatně se tam vyhledává, takže doporučuju zavolat a zeptat se přímo technika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
20.1.10 13:56

Možná blbej nápad, ale co si koupit obyčejnou USB klávasnici za dvěstě? Sice nepraktické na přenášení, ale já to praktikovala na domácím noťasu, abych si nezkazila prstoklad:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
20.1.10 14:11

jj taky bych poradila koupit normalni klavesnici na USB a pridelat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
20.1.10 14:36
Gina108 píše:
Možná blbej nápad, ale co si koupit obyčejnou USB klávasnici za dvěstě?

Což to bych podepsala, né že né. :-D Nehledě na to, že takovou klávesnici už dneska seženeš v každý hypernově, takže jestli na to spěcháš… jako prozatímní řešení fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
20.1.10 14:51

Taky se priklanim k externi USB klavesnici.. Rychle a snadne reseni.
Ale nevim, jestli je to zrovna to, co chces slyset :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30305
21.1.10 20:46

Také se přikláním ke klávesnici USB, je levnější a dá se na ní taky pracovat dobře a až ji malá zase rozebere, je levnější výměna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
21.1.10 20:50

Jako absolutní nouzovku mám k noťasu taky jednu USB klávesnici ve skříni. Jeden nikdy neví, jak říkával Exuperyho Malý princ… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
15.2.10 17:59

Sice už to asi bude neaktuální, ale pokud si pořídíš tu klávesnici na USB, tak u starších noťasů je dobrý taky USB rozbočovač. Speciálně pro noťasy i rozbočovač s vlastním elektrickým zdrojem. Ono je to tak: novější typy už mají běžně 4 konektory USB, ale ty starší (což je i můj případ) mají 3 nebo dokonce i dva… No a pokud máš trochu víc periferií (externí harddisk, fleška, tiskárna, externí monitor…) tak je rozbočovač skoro nutností. A do toho ještě ta externí klávesnice… Neznačkový rozbočovač s autonomním zdrojem se dneska dá pořídit i za míň než pětistvoku, což myslím docela ujde.

Pokud ovšem budeš chtít rozbočovač jako součást dokiny (dokovací stanice pro noťas), tak to už by se prodražilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová