Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zavřete ho do koupelny třeba. Klec pro velkého psa fakt není dobrý nápad. Aby se osm hodin, nebo kolik jste v práci, nemohl ani protáhnout.
Nemáme klec, ale ohrádku, cca 1,5m X 1,5m. Zhora nie je uzavretá, vpredu sú dvere, má 8 časti a môže sa postaviť podľa potreby (štvorec, obdelnik, alebo jenom priložiť k stene a pak ma stene veľký prostor). Mame doma 3m stene a bez tejto ohrádky by sme boli hodne zúfalí. Ma tam vše co potrebuje (voda, krmivo, hračky, pelech, noviny na curani). Fakt doporučujem. Nielenže nám zatiaľ nič nenici, ale tým ze nebeha na voľno (v našej neprítomnosti) tak vieme ze si nemôže ublížiť.
Ahoj, co vím, tak známí nejčastěji mají klece Savic nebo i Trixie dobře posloužila na méně úderné jedince
Kamarádka si teď ale nechala udělat klec od Faunas a prý je to naprostá pecka, ta je teda dražší. Jinak na klec musíš pejska naučit, aby ji bral jako své útočiště a ne trest, ale to asi víš
Já to vůbec neodsuzuju, naopak si myslím, že na pobyt v kleci nebo kennelce by měl být naučený i bezproblémový pes, nikdy nevíš, kdy se ti to bude hodit - nucený klidový režim při zranění, pobyt na hotelu… Co je to vlastně za malého rváče? ![]()
Mame tri psy,,stredni velikost a vsichni maji svou klec a naprosto v pohode..mame klece double door, ale ty moc nedoporucuji. Jinakf je tam pes v bezpeci, ma tam sve misto, nasi tam chodi ikdyz nemusi
@Čičorečka píše:
Zavřete ho do koupelny třeba. Klec pro velkého psa fakt není dobrý nápad. Aby se osm hodin, nebo kolik jste v práci, nemohl ani protáhnout.
Zavreli jsme do koupelny, vytopil tri patra ![]()
@Čičorečka omlouvám se ale nezblaznila jste se? Píšu že ničí komplet všechno a vy mi napíšete dejte ho do koupelny:D
To, ze pes ničí věci, je chyba ve výchově. Tedy vaše. Bylo by dobře kontaktovat odborníka.
@Michelle_M já bych právě nechtěla aby do ní kkousal a nějak si ublížil je to tele:/ ale bohužel to fakt jinak nejde…je to kříženec
@MP Krista přesně tohle jsem čekala, u některých to není výchovou to by byl každý druhý…psala jsem na fb na stánku a plno lidí rádi klec že to štěňata dělají ničí věci a plno lidí řeklo že jim ničí věci třeba až do roku a půl a max do tří let
@Anonymní píše:
@Čičorečka omlouvám se ale nezblaznila jste se? Píšu že ničí komplet všechno a vy mi napíšete dejte ho do koupelny:D
Nemáte si pořizovat psa, když na něj nemáte čas.
Nám stěně v koupelně prekousalo hadici k pračce
Ale trvalo cca měsíc než se naučila nečůrat, neničit a už byla puštěná v celém bytě bez problému ![]()
No, myslím, ze po půl roce už je to problém. Ma dostatek pohybu? Jak dlouho bývá doma sám?
@Anonymní píše:
@MP Krista přesně tohle jsem čekala, u některých to není výchovou to by byl každý druhý…psala jsem na fb na stánku a plno lidí rádi klec že to štěňata dělají ničí věci a plno lidí řeklo že jim ničí věci třeba až do roku a půl a max do tří let
Máme ji na 30 kiloveho psa, stejný problém, i po 10 kilometrech a hraní do hodiny prostě likvidoval - vytrhal lino, zničil mikrovlnku, konvici, polovinu nádobí, žaluzie. Taky jsem byla zoufalá.
Máme tuto - https://www.bestpet.cz/…-strong.html
Už ji máme 2 roky a spokojenost, neublíží si, chodí si do ní sám jako do pelíšku, kolikrát je tam i když jsme doma sám od sebe.
Lidi občas blbě koukají, ale oni nemuseli dělat rekonstrukci bytu, že?
@Enmamma píše:
Nemáte si pořizovat psa, když na něj nemáte čas.
Kdyby si mohli pořizovat psi jen lidi, co nemusí po dobu života psa chodit do práce, to by jich houfně prořídlo
Ahojte lidi.. je to téma za které mě budete odsuzovat ale musím jinak to nejde. Má někdo doma klec na velkého psa? Máme půl roční štěně a komplet všechno nám tu ničí když nejsme doma nic jiného už nezabírá dneska jsem přišla a zničeny komplet celý gauč. Někdo radu na hodně dobrou klec kterou nepřekouse a nebude si moc bojíš ublížit? Děkuji za odpověď a prosím blbě odpovědi si nechte jiná možnost není.