NÚDZ Klecany studie - zkušenost

1.3.24 15:48

Klecany studie.

Dobrý den všem, chci se zeptat zda někdo byl na studií v NÚDZ v Klecanech, někdo komu prostě normální ad ne zabralo… Děkuji za odpovědi.

Anketa

Hlasovalo:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9222
1.3.24 16:03
@Frantisek1980 píše:
Dobrý den všem, chci se zeptat zda někdo byl na studií v NÚDZ v Klecanech, někdo komu prostě normální ad ne zabralo… Děkuji za odpovědi.

Ahoj, na jakou máš jít studii? Na ketamin? Ten jsem neměla, i když jsem to řešila s Psyonem, ale mám jako jednu z dg nediferencovanou schizofrenii a to je ke ketaminu kontraindikace. Ale AD jsem brala 14 druhů a efekt taky žádná sláva.

Tak alespoň jsem vloni byla v NÚDZu hospitalizovaná na oddělení 3 a chodila jsem tam na rTMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.24 16:35

@Lollitka já mám právě úzkostne depresivní poruchu jsem v tom už od Listopadu a mám 4 ad. Byl. Jsem hospitalizovan v UVN ale bez výsledku, mám cekacku na odd. 2 už přes měsíc ale bohužel nic zatím a dal. Jsem si i tu studií, vůbec netuším co od toho čekat a zda to pomuze :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9222
1.3.24 16:44
@Frantisek1980 píše:
@Lollitka já mám právě úzkostne depresivní poruchu jsem v tom už od Listopadu a mám 4 ad. Byl. Jsem hospitalizovan v UVN ale bez výsledku, mám cekacku na odd. 2 už přes měsíc ale bohužel nic zatím a dal. Jsem si i tu studií, vůbec netuším co od toho čekat a zda to pomuze :,(

Jo na oddělení 2 se nejdýl čeká asi, vloni to bylo cca 9 týdnů prý. Já na oddělení 3 čekala 2,5 týdne, ale tam se čeká míň.

A do jaké studie tedy jdeš? Já vím, že mají na ten ketamin, možná i psylocybin a pak jsem četla o nějakém novém AD, že by měli mít studii. Ale já bych se nebála, oni tam průběžně hodnotí i somatický stav, musíš projít vyšetřeními… pak různé dotazníky a škály na úzkosti/deprese…

Ale tak to se ještě neléčíš moc dlouho, že už tě vzali do studie a 4 AD mi nepřijde zas tolik. Já vystřídala za mých 16 let léčby 52 druhů psychofarmak a zázrak to nebyl nikdy. Jenomže já mám tak blbě namixované diagnózy, že kdybych s nějakou mohla do studie, tak ta jiná je kontraindikace.

Jinak v ÚVN jsem byla 5-krát, ale už dávno a podle mě to tam dřív bylo lepší, co tak slýchám, jak je to tam teď. Hlavně dřív to bylo až na 2 měsíce, teď prý jen 3 týdny.

Tak držím palce s tím NÚDZem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.24 21:46

@Lollitka tak v UVN jsem byl v pěkném prostředí ale vše lékařky většinou do 35let a bohužel mi to tam přijde jak říkáš 14 dní maximálně, velká nemocnice a neudělají žádné vyšetření okolo, na magnet jsem musel až když jsem byl. Doma a mám špatnou krční páteř, Klecany mám doporučení na 2 oddělení kde mám žádost už přes měsíc, ale netuším zda je to tam dobre… Ale byla jsi tam. Tak můžeš posoudit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9222
1.3.24 22:02
@Frantisek1980 píše:
@Lollitka tak v UVN jsem byl v pěkném prostředí ale vše lékařky většinou do 35let a bohužel mi to tam přijde jak říkáš 14 dní maximálně, velká nemocnice a neudělají žádné vyšetření okolo, na magnet jsem musel až když jsem byl. Doma a mám špatnou krční páteř, Klecany mám doporučení na 2 oddělení kde mám žádost už přes měsíc, ale netuším zda je to tam dobre… Ale byla jsi tam. Tak můžeš posoudit…

Ahoj, jj, UVN je hezké prostředí, ale jinak já bych tam už nešla. Klecany za mě ještě hezčí prostředí, navíc to tam není takové nemocniční, postele válendy…prostě se mi tam líbilo daleko víc. Já byla i na oddělení 2, ale už dávno, vloni jsem byla na tom oddělení 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.24 23:33

@Lollitka Mám jít také na 2oddeleni a když se zeptám pomohlo? Co tam s tebou dělají? 3 od. Je uzavřené jak jsem četl. Tohle má být ten výzkum a přijde mi to takové že se toho spíš bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9222
2.3.24 11:42
@Frantisek1980 píše:
@Lollitka Mám jít také na 2oddeleni a když se zeptám pomohlo? Co tam s tebou dělají? 3 od. Je uzavřené jak jsem četl. Tohle má být ten výzkum a přijde mi to takové že se toho spíš bojím…

Ahoj, mně to nepomohlo, ale záleží, no. Já odtamtud odešla asi po 5ti týdnech, protože jsem chtěla zpátky do školy. A to mě asi dodělalo, pak jsem skončila na půl roku v Bohnicích. Ale tím nechci říkat, že tobě to nepomůže. Program tam nějaký je, my měli skupiny s psychologem, KBT skupinu se staniční sestrou, pak různě ergoterapie, léčebný tělocvik… a odpoledne vycházky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí