Pokles břicha ve 30. týdnu těhotenství

9066
17.1.19 21:04

Tvrdnutí břicha je normální, vem si magnézium a břicho mi kleslo na konci prosince a do dnešního dne jsem neporodila, tak nevím. Asi pokud ti neodteče voda, nic tě nebolí, nekrvácíš a cítíš pohyby, tak bych byla klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19
17.1.19 21:10

@Serpentini Já právě už mam delší dobu předepsané magnezium a svoji denní dávku už mám v sobě. Bolí mě celé břicho a u stydké kosti no. Možná tam malej něco dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
17.1.19 21:11

mě kleslo břicho prvně ve 34 týdnu a pak pár dnů před porodem, rodila jsem ve 39+4 ;)

• Citovat
  • Upravit
TRG
5492
17.1.19 21:15

@Monca.P90 A neměla jsi miminko na poslední kontrole otočené hlavou nahoru? Mohlo se teď otočit hlavičkou dolů a pak se těhotné buď jen uleví od tlaku směrem na žebra, nebo s tím i poklesne břicho. Protože když miminka dělají v břiše kotrmelce, klidně to může působit dráždivě a břicho může být tvrdší. To, co popisuješ, mi každopádně nepřijde jako něco, kvůli čemu bych jela k doktorovi. Dej si teplou sprchu, lehni si a buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
17.1.19 21:18

Me bricho nekleslo vubec. Vlastne ani nevim, co si pod tim predstavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5492
17.1.19 21:23
@warita píše:
Me bricho nekleslo vubec. Vlastne ani nevim, co si pod tim predstavit.

U prvního mi taky nekleslo, nebo jsem si toho nevšimla. Teď jsem měla miminko relativně dlouho hlavou nahoru a když se otočilo, tak mi začalo břicho vadit jinde a jinak, došlo mi to zpětně. Například břicho už není nad úrovní linky, takže si méně často vypínám plotýnku a častěji s ním drcnu do stolu. Takže asi tak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.1.19 21:28

@TRG nemám moc dobrou paní doktorku a vůbec nevim v jaké poloze byl či je. V pondělí jdu na kontrolu a má mi říct kolik miminko váží a měří.
Naštěstí jsem velmi klidná, ale tohle neznám a radši se vždycky zeptám. Nevim co to může znamenat a tak nechci to úplně podcenit. Sprcha jsem si teplou už dala, je to teda pořád stejné, ale mohl se třeba doopravdy otočit. Pokud to bude stejné i zítra asi bych si zašla radši pro jistotu na vyšetření. Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
17.1.19 21:31

@Monca.P90 Co je denní dávka? Já mám Magnesium lactate 500 mg - 3 x denně 2 tablety, dávkování mi určil gynekolog v porodnici. A zkus tu teplou sprchu, ta pomáhá i na poslíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
17.1.19 21:33

@Monca.P90 : pokud jsi z toho nervozni, tak zajdi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
17.1.19 21:40

@Serpentini ano tak tohle je přesně moje denní dávka co mi gynekolozka taky řekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí