Klimatizace a mimčo

92
9.7.10 14:43

Klimatizace a mimčo

Ahojte holky. Chtěla jsem se zeptat na váš názor. Koupili jsme novou klimatizaci, mobilní, takže přenosnou. No a v takových vedrech se na našem bytě nedá vydržet, někdy je tam i 32 stupňů. Tak jsem se chtěla zeptat, zda si myslíte že je možné nechat zapnutou klimu ve vedlejší místnosti kde malá spí? Napadlo mě, že bych ji nechala jet v obýváku a malé nechala do pokoje otevřené dveře, aby se jí lépe spalo? Myslíte, že se nenachladí nebo tak něco??? Nenechala bych více než 5 stupňů oproti venku. Děkuji za jakoukoliv radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29
9.7.10 14:49

Ja prave taky resim to same. Jestli je pro miminko horsi sileny vedro nebo klimatizace…nevim no je to hruza v tomhle pocasi a u nas v byte se to neda nijak vyvetrat..bohuzel fakt pomaha jen ta klimatizace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.7.10 15:02

pokud nebudeš mít velký teplotní rozdíl tak by to vadit nemělo. Ještě pozor na to že klimatizace vysušuje vzudch takže i sliznice a může to pak způsobit kašel nebo rýmu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
9.7.10 16:10

My jsme klimatizaci pouštěli jen v Anežčině nepřítomnosti (měla pár měsíců) a spinkat jsme jí do místnosti dávali, až když byla klimatizace vypnutá. Určitě bych nenechala klimatizaci zapnutou v místnosti, kde dítě je, ale ve vedlejší by to vadit nemělo (když to nepřeženete).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
9.7.10 16:16

Tak jak to popisuješ to podle mě není problém. Blbé by bylo, kdyby to na ni přímo foukalo nebo jsi jí tam nachladila o 10 stupňů míň - což nechceš ani jedno. A ještě možná, než půjdete ven, tak bych ji aspoň půl hoďky předtím vypla, ať se zase doma postupně oteplí a nemá zbytečně velké tepelné přechody :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
9.7.10 16:21

Ahoj,

rady od holek opakovat nebudu, souhlasím se všema a k tomu vysoušení vzduchu…je to pravda, namoč ručník a hoď ho na topení, on postupně bude schnout a vzduch bude vlhčí.Já to tak dělám i v autě, přes okno hodím mokrou plínu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.7.10 18:04

Ahoj.Klima používám odjakživa.Maty až na jednu angínu což bylo v zimě nemocnej není takže já bych se toho nebála:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
9.7.10 21:39

určitě bych použila. Ne přímo na děcko ale někde vedle. V podkrovních bytech v těchto vedrech nelze existovat..natož spát..

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky