První úsměv u miminka

9454
9.7.10 10:44

kazdy dite je jiny…bud v klidu…me vubec nenapadlo stopovat prvni usmev :lol:
od kamosky syn cuci na hracky co ho privezli z porodnice…ale treba se mu zas nechce zvedat halva…nasi ter nechavaly hracky minimalne dva mesice neprosto chladnou…zato pasla uz v porodnici…takze kliiid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
46669
9.7.10 10:54

Tak tohle je vůbec první úsměv našeho bobka v sedmi dnech. Ale spíš náhoda, opravdu se začal smát v pěti týdnech. Neboj nic, to přijde!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.10 11:06

Na nás se Nikča poprvé usmála v 6.týdnu..pak se už smála víc a víc. Taky si myslím že je to individuální. A hračky jí začali zajímat až někdy od 8.týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
9.7.10 11:15

Naše Natálka začala asi okolo 7 týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
9.7.10 11:15

U nas to bylo taky pozdeji, nekdy po 2 mesicich. Syn porad spal a spal a spal :lol: Bud v klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
9.7.10 11:24

u nás první úsměv padl taky až v 8 týdnech. buď v klidu, některé děti si dávají načas. U naší dcerky je to tak s veškerým pohybem apod. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
9.7.10 11:28

Naše Markétka se taky poprvé usmála v 8. týdnu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
9.7.10 11:39

Kateřinka se usmála poprvé kolem sedmého týdne. V té době začala pozorovat hrací lehátko a televizi. A hračky ji nezajímaly až do třetího měsíce. Spíš plakala, když jsem se ji snažila zabavit jinak než u prsa nebo v náručí. Teď si začala hrát s hrazdičkou, zavěsila jsem ji tam více štěrkátek a vesele si do toho tříská. Největší úspěch má její pěstička, kterou si žužlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
13.9.12 22:12

Ahojki mam chlapecka 8 tydeniho a taky se jeste neusmal mam dalsi dve deti ktere se zacali smat o mnoho drive, na chrastitka se kouka a pohybuje ockami tak ze taky doufam ze ten prvni usmev na tvari prijde co nevidet.tak ze jsme dve ktere cekaji na to same ale neboj ono to prijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helcik
8.12.12 12:59

prvni usmev

Ahoj, Ja mam holcicku starou 2 mesice a taky cekam na ten prvni usmev, mam tak trochu obavy, protoze vsude pisou ze prvni usmev se ma objevit ve druhem mesici… Tak nevim

• Citovat
  • Upravit
parketka
8.12.12 15:23
@Helcik píše:
Ahoj, Ja mam holcicku starou 2 mesice a taky cekam na ten prvni usmev, mam tak trochu obavy, protoze vsude pisou ze prvni usmev se ma objevit ve druhem mesici… Tak nevim

Taky jsem se nemohla dočkat až se naše holčička začne smát a začala až na konci 3 měsíce zato se teď směje pořád tak ještě vydrž.

• Citovat
  • Upravit
14
6.3.13 08:20

Ahoj, mému chlapečkovi budou zítra 4 týdny a ještě se vědomě neusmívá, doktorka mě dost vyděsila, když říkala, že už to má umět. Taky mi připadá, že jen tak hledí, sice mám pocit, že hledí na mě a když se pohnu, otočí za mnou hlavičku. A nebrouká si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
parketka
6.3.13 08:27

@Tamara90 vědomě usmívat ve 4 týdnech?? To si děláš legraci ne? Ty doktoři jsou někdy fakt padlí na hlavu, protože tohle se snad neuvádí ani nikde v tabulkách. No každopádně naše Matylda se začala usmívat po 3 měsících a teď je jak měsíček bo se směje pořád a je to pohodový, veselý, zdravý a užvatlaný 6ti měsíční miminko. Tak žádnej stres ;)

• Citovat
  • Upravit
14
6.3.13 14:52

On se usmívá jen někdy ze spaní, přijde mi to spíš jako grimasa než úsměv. Sice mám už skoro tříletého syna, ale nějak si nevzpomínám kdy přesně začal on. Asi proto, že mě nikdo na to neupozornil, že se ještě neusmívá. To jsem se uklidnila, že má ještě čas. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
5.6.13 21:20

Teď má malý skoro 4 měsíce a směje se krásně i nahlas, takže bylo zbytečné panikařit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí