Odsávačka hlenů

26
8.7.10 16:35

Odsávačka hlenů

Ahoj maminky.
Jak často můžu používat odsávačku hlenů? Mám tu obyčejnou levnou, ale nevím, jestli častým použitím nemůžu měsíc a půl starému miminku nějak uškodit. Někde jsem četla doporučení, že odsávačku používat jen v krajních případech, ale my odsáváme snad před každým kojením, někdy i častěji. Nemůžu mu třeba tím sáním nějak poškodit nosík nebo mandle nebo bůh ví co? Děkuju moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5429
8.7.10 16:59

Tak to teda netuším.Za sebe mohu doporučit odsávačku na vysavač Baby-Vac.Stojí asi 300kč.Nemohu si jí vynachválit.
No moc jsem ti nepomohla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
8.7.10 17:02

Taky bych doporucila odsavacku na vysavac,odsaje toho vic nez obycejna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
8.7.10 17:07

Myslím,že tou obyčejnou nemůžeš moc uškodit :think: naše malá měla taky na měsíci parádní rýmu a taky jsme musely odsávat jak diví,páč se to jinak nedalo-nemohla vůbec dýchat,a sama dr.nám řikala odsávat odsávat :-?
Si spíš myslím jestli to odsávání v nejnutnějších případech neplatí spíš pro ty odsávačky na vysavač :think: ale máme jí taky a jsem max.spokojená :palec:

• Citovat
  • Upravit
31
8.7.10 17:10

určitě si kup tu na vysavač..a určitě neublížíš..naopak pomůžeš..Malej měl v měsíci taky hroznou týmu a jak jsem mu odsála,tak se mu ulevilo a mohl dýchat.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4314
8.7.10 17:14

Vy odsáváte po každém kojení??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
8.7.10 17:30

My jsme teda odsávaly hlavně před jídlem,jinak by nemohla nic vypít :roll:

• Citovat
  • Upravit
30420
8.7.10 19:44

určitě jsem pro odsávačku na vysavač :palec: prvně jsme si koupili tu obyč za pár korun a malé se rýma usadila tak, že jsme nakonec museli do nemocnice s akutním zánětem průdušek. Pak jsem koupila na vysavač a můžu jen doporučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
8.7.10 21:49

přikláním se k odsávačce na vysavač.Maximální spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21531
9.7.10 07:04

určitě mimču neublížíš, když budeš odsávat před každým kojením, je důležité, aby se najedlo a to s plným nosem fakt nejde. odsávačky jsou v současné době hodně jemné, takže pohodička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.7.10 08:05
alein píše:
Vy odsáváte po každém kojení??? 8-o

Ne ne, odsáváme před kojením, aby se prcek napil a nechrchlal u jídla. Já mu totiž kapu mořskou vodu na zvlhčení sliznice, a ty soplíky se krásně pozpustí, jenže pak má plnej nos a potřebuje to ven.
Jinak děkuju za typy odledně odsávačky na vysavač. Už jsem o ní hodně slyšela a přemýšlela, takže jste mě asi přesvědčily :lol: Děkujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí