Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj maminky.
Jak často můžu používat odsávačku hlenů? Mám tu obyčejnou levnou, ale nevím, jestli častým použitím nemůžu měsíc a půl starému miminku nějak uškodit. Někde jsem četla doporučení, že odsávačku používat jen v krajních případech, ale my odsáváme snad před každým kojením, někdy i častěji. Nemůžu mu třeba tím sáním nějak poškodit nosík nebo mandle nebo bůh ví co? Děkuju moc.
Tak to teda netuším.Za sebe mohu doporučit odsávačku na vysavač Baby-Vac.Stojí asi 300kč.Nemohu si jí vynachválit.
No moc jsem ti nepomohla ![]()
Taky bych doporucila odsavacku na vysavac,odsaje toho vic nez obycejna.
Myslím,že tou obyčejnou nemůžeš moc uškodit
naše malá měla taky na měsíci parádní rýmu a taky jsme musely odsávat jak diví,páč se to jinak nedalo-nemohla vůbec dýchat,a sama dr.nám řikala odsávat odsávat ![]()
Si spíš myslím jestli to odsávání v nejnutnějších případech neplatí spíš pro ty odsávačky na vysavač
ale máme jí taky a jsem max.spokojená ![]()
určitě si kup tu na vysavač..a určitě neublížíš..naopak pomůžeš..Malej měl v měsíci taky hroznou týmu a jak jsem mu odsála,tak se mu ulevilo a mohl dýchat.. ![]()
My jsme teda odsávaly hlavně před jídlem,jinak by nemohla nic vypít ![]()
určitě jsem pro odsávačku na vysavač
prvně jsme si koupili tu obyč za pár korun a malé se rýma usadila tak, že jsme nakonec museli do nemocnice s akutním zánětem průdušek. Pak jsem koupila na vysavač a můžu jen doporučit
určitě mimču neublížíš, když budeš odsávat před každým kojením, je důležité, aby se najedlo a to s plným nosem fakt nejde. odsávačky jsou v současné době hodně jemné, takže pohodička.
alein píše:
Vy odsáváte po každém kojení???
Ne ne, odsáváme před kojením, aby se prcek napil a nechrchlal u jídla. Já mu totiž kapu mořskou vodu na zvlhčení sliznice, a ty soplíky se krásně pozpustí, jenže pak má plnej nos a potřebuje to ven.
Jinak děkuju za typy odledně odsávačky na vysavač. Už jsem o ní hodně slyšela a přemýšlela, takže jste mě asi přesvědčily
Děkujem.