Klinické příznaky partnera mamánka

1109
31.7.16 20:51

Klinické příznaky partnera - mamánka

Mohu požádat ty, které si prošly či procházejí zkušeností s partnerem-mamánkem (jeho matka byla, je a bude jediná žena jeho života), zda se vyskytly nějaké příznaky během fáze dvoření-chození, které bylo možné odpozorovat, obzvláště, pokud symptomatologie propukla naplno až po svatbě/sestěhování/dětech?

Ideálně ilustrované na situačním příkladu, a pokud možno doplněné o aplikované terapeutické prostředky vč. subjektivního hodnocení účinnosti.

Děkuji předem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
31.7.16 21:02
@lear píše:
Mohu požádat ty, které si prošly či procházejí zkušeností s partnerem-mamánkem (jeho matka byla, je a bude jediná žena jeho života), zda se vyskytly nějaké příznaky během fáze dvoření-chození, které bylo možné odpozorovat, obzvláště, pokud symptomatologie propukla naplno až po svatbě/sestěhování/dětech?

Ideálně ilustrované na situačním příkladu, a pokud možno doplněné o aplikované terapeutické prostředky vč. subjektivního hodnocení účinnosti.

Děkuji předem :D
:lol: :pankac: Tys me rozesmala!!Omlouvam se, zkusenost nemam, ale zenska jako ty si jiste poradi s cimkoli :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.16 21:08

Můj chlap není úplně mamánek, spíš jeho matka je na něj zavislá. Vidí ho každý všední den v práci a je to málo. U nás by byla nejraději každý víkend a když nás 2 víkendy nevidí tak vyčítá :roll: :cert: Tohle jsem pozorovala už na úplném počátku když bydlel chlap ještě u rodičů. Psali jsme si sms a potom mi napsal, že se dívá s matkou na film tak chvilku nebude psát, protože žárlí a má blbé řeči 8o :roll: Můj chlap je jedináček, ale je chytrý a inteligentní takže sám ví jaká jeho matka je a jaký na toto chování mám názor. Když je u nás a on mě pusinkuje nebo hladí tak ho hned chytne za ruku, lehne mu do klína a pusinkuje mu nohy 8o :lol: Už jsem si zvykla. Signály jsem poznala od začátku. Anonym prosím, jinak smazat. Oba sem chodí :) Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1818
31.7.16 21:13
@Anonymní píše:
Můj chlap není úplně mamánek, spíš jeho matka je na něj zavislá. Vidí ho každý všední den v práci a je to málo. U nás by byla nejraději každý víkend a když nás 2 víkendy nevidí tak vyčítá :roll: :cert: Tohle jsem pozorovala už na úplném počátku když bydlel chlap ještě u rodičů. Psali jsme si sms a potom mi napsal, že se dívá s matkou na film tak chvilku nebude psát, protože žárlí a má blbé řeči 8o :roll: Můj chlap je jedináček, ale je chytrý a inteligentní takže sám ví jaká jeho matka je a jaký na toto chování mám názor. Když je u nás a on mě pusinkuje nebo hladí tak ho hned chytne za ruku, lehne mu do klína a pusinkuje mu nohy 8o :lol: Už jsem si zvykla. Signály jsem poznala od začátku. Anonym prosím, jinak smazat. Oba sem chodí :) Děkuji

hned chytne za ruku, lehne mu do klína a pusinkuje mu nohy??? 8o 8o 8o
No mazec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
31.7.16 21:16

-

Příspěvek upraven 23.03.19 v 17:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.16 21:17

@lear prosím o anonym, bude to osobní. Jeden můj přítel spal s maminkou v manželské posteli, vůbec mu nepřišlo divné, když jsem u nich já přespávala ve vedlejším pokoji na samotné posteli a oni dva vedle sebe, to už jsme spolu chodili. Starala se o něj celkově prostě jako matka o desetiletého kluka. Vybírala mu trenky, oblečení, „a to si neber, tyto boty jsou lepší. Mami, já si chci vzít ale tyhle“.. (s ukňouraným tónem malého kluka).
Ale zase je to hodný chlap, hodně práce udělá na baráku, zahradě. Angažuje se ve veřejném dění v jejich městě a tak. Ale maminka je jeho žena žen a přes to nejede vlak.

• Citovat
  • Upravit
14642
31.7.16 21:19
@Anonymní píše:
@lear prosím o anonym, bude to osobní. Jeden můj přítel spal s maminkou v manželské posteli, vůbec mu nepřišlo divné, když jsem u nich já přespávala ve vedlejším pokoji na samotné posteli a oni dva vedle sebe, to už jsme spolu chodili. Starala se o něj celkově prostě jako matka o desetiletého kluka. Vybírala mu trenky, oblečení, „a to si neber, tyto boty jsou lepší. Mami, já si chci vzít ale tyhle“.. (s ukňouraným tónem malého kluka).
Ale zase je to hodný chlap, hodně práce udělá na baráku, zahradě. Angažuje se ve veřejném dění v jejich městě a tak. Ale maminka je jeho žena žen a přes to nejede vlak.

Teda to je taky hustý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
31.7.16 21:27
@Anonymní píše:
Můj chlap není úplně mamánek, spíš jeho matka je na něj zavislá. Vidí ho každý všední den v práci a je to málo. U nás by byla nejraději každý víkend a když nás 2 víkendy nevidí tak vyčítá :roll: :cert: Tohle jsem pozorovala už na úplném počátku když bydlel chlap ještě u rodičů. Psali jsme si sms a potom mi napsal, že se dívá s matkou na film tak chvilku nebude psát, protože žárlí a má blbé řeči 8o :roll: Můj chlap je jedináček, ale je chytrý a inteligentní takže sám ví jaká jeho matka je a jaký na toto chování mám názor. Když je u nás a on mě pusinkuje nebo hladí tak ho hned chytne za ruku, lehne mu do klína a pusinkuje mu nohy 8o :lol: Už jsem si zvykla. Signály jsem poznala od začátku. Anonym prosím, jinak smazat. Oba sem chodí :) Děkuji

Protoze zarli?? 8o Lehne mu do klina a pusinkuje nohy? Ufff… Kdyby mymu chlapovi takovy chovani pripadalo v poradku.. No radeji nic, je to sila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
31.7.16 21:29
@nostress píše:
To už je choré, ne? 8o :nevim:

Taky bych rekla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.7.16 21:33
@PinkPanther píše:
Protoze zarli?? 8o Lehne mu do klina a pusinkuje nohy? Ufff… Kdyby mymu chlapovi takovy chovani pripadalo v poradku.. No radeji nic, je to sila

Nepsala jsem, že mu to přijde normální. Ví jaká je a jak to přehání, ale věř mi, že tohle je ještě slabej odvar oproti tomu jak se dokáže chovat :roll: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.7.16 21:35
@nostress píše:
To už je choré, ne? 8o :nevim:

Ona je celá chorá :cert: už mám na ni averzi za to jak se chová a pořád nás otravuje. Teď čekáme první vnouče a taky masakr. Nejraději by se sem nastěhovala :cert:

• Citovat
  • Upravit
14642
31.7.16 21:43
@Anonymní píše:
Ona je celá chorá :cert: už mám na ni averzi za to jak se chová a pořád nás otravuje. Teď čekáme první vnouče a taky masakr. Nejraději by se sem nastěhovala :cert:

Vůbec se ti nedivím. Nevím, jak bych to zvládla. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
31.7.16 21:44
@Anonymní píše:

Se mi po přečtení udělalo zle :poblion:, to snad nemůže být ani pravda :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
31.7.16 21:44

Anonymní s pusinkovací tchyní, obdivuji tvou trpělivost a především toleranci. Nevím, zda bych tohle dokázala snášet.

Anonymní se spolunocležnickou tchyní - chápu dobře, že jste se rozešli?

@Ellusa můj expartner - jedináček měl za matku vysokoškolskou profesorku organické chemie, navíc velice zarytou psycholožku-amatérku. Neustále mu valila do hlavy věci typu „s partnerkou modulujete trajektorie soužítí tvého otce se mnou,“ (bylo mi 18 a chodili jsme spolu na pizzu a do kina, a modulovali jsme tak maximálně kámasutru), „pokud na sobě nebudete pracovat, podlehnete tlaku traumat ranného dětství z archetypu protovztahu s rodičem,“ „nejvyšší láska, kterou může žena cítit, je láska sama k sobě, nikoli k dětem.“

Jeho matka prodala nějaký patent, takže bydlel s ní ve vile se zahradou.

Nedokázala jsem její vliv snášet, a rozešla se s ním, s pocitem, že je to manipulovaný chudák.
Dnes si říkám, jestli to nebyl jen pohodlný mamánek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
31.7.16 22:03

Jako toto cist, tak si zase o trochu vic vazim kazde matky, ktera sve dite dokaze plne pustit do sveta ;) A taky sve tchyne, ktera je uplne normalni rozumna zenska, co sve dva syny hezky pekne vcas vypoklonkovala za partnerkama :mrgreen: A to jsem ze zacatku taky byla na vazkach, zda je normalni, ze jim vari dva druhy vecere, ze si s mym partnerem volaji minimalne 3× do tydne nebo ze se semtam obejmou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí