Nejlepší kamarádka mi lže??

18
31.7.16 09:06

Nejlepší kamarádka mi lže??

Ahoj, cca před týdnem jsem tu psala příspěvek o hodně nezdařilém víkendu s mou kamáradkou a její přítelem, který je snob a namachrovanec a chce z ní mít Twigy. Spoustu z Vás se k tomu vyjádřilo a já chci poděkovat za ty názory, protože jsem si řekla, že je to její věc a hold to budu respektovat. Samozřejmě, že mám pocit, že její přítel nechce abysme se kamarádily…no nastala tato věc :/ už 14 dní se domlouváme, že si půjdem s kámoškou sednout na kafe, tento týden jsem jí v pondělí napsala zda může v pátek na to mi řekla, že jdou přítelově nejlepší kamarádce na oslavu, v pátek když jsem se náhodou v pátek koukala na jednu aplikaci kde vidíme své polohy, vidím že je doma…když mi řekla že nemůže v pátek, tak jsem jí řekla, že můžou přijít oba v sobotu na večeři, na to mi řekla, že jedou pryč, pak mi včera celý večer posílala snapchaty jak sedí v naší oblíbený hospodě a baví se…no a samozřejmě jsem zkoušela hned to pondělí když mi řekla, že pá a so nemůže takže by šel čtvrtek,..na ten jsme se dohodly, ale ve čtvrtek odpoledne to zrušila, že příjde návštěva, když jsem zeptala po sms co návštěva, napsala nic moc…a to my vždycky vypisovala slohovky, takže mám pocit, že mi lže…noo řekněte co si o tom mám myslet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2659
31.7.16 09:12

kámoška

Ahoj, no, tak u mě by, holka, už dávno skončila. Vypadá to, že ji dost ovlivňuje ten její. :roll: Řekla bych, že se ti vyhýbá a pokud sama nepřijde na to, že dělá blbost, tak to asi tak bude dál. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10055
31.7.16 09:14

Nemysli si nic, ať je to jak chce, když s tebou bude chtít trávit čas, udělá si ho. když ne, tak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.7.16 09:17

@Celestine no možná je pod tlakem a vlivem vztahu s přítelem.. netlač na pilu, pokud se z toho jejího vyklube blbec, bude tě potřebovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.7.16 09:24
@Anonymní píše:
Svobodný a bezdětný. Vaše problémy bych chtěla mít.

a anonym proč? rýpeš a stydíš se, že seš rypna? to nemám ráda.. zbabělče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
31.7.16 09:32

@Ice79 přítel mi taky řiká ať se na ní vybodnu…jenže to nechci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
31.7.16 09:33

@jdukolem noo netlačím, už se jí ani neozývám čekám jestli se ozve sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
31.7.16 09:33

@Celestine zřejmě stejně jako tobě nesednul její partner, tak ani ty jsi nesedla jemu a ono to tak občas bývá, že kamarádka dává přednost jemu a pro klid ve vztahu ti lže. A nemyslím si, že jsi se na tu aplikaci s polohou podívala náhodou, prostě jsi byla zvědavá, kde kámoška je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
31.7.16 09:34
@Anonymní píše:
Svobodný a bezdětný. Vaše problémy bych chtěla mít.

Bohužel zatím jiný problémy nemáme…tak se s tím smiř!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.7.16 09:34
@Anonymní píše:
@jdukolem Přesně jsem věděla že se někdo chytne :lol: :mavam:

no a? a pro sichr jsem tě ještě nahlásila.. to já ráda.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
31.7.16 09:36

@Čumíza ano taky si to myslim, že jsem mu nesedla…s tou aplikací jsem se podívala záměrné, protože dávala na fb nějaký fotky a řikala jsem si nemá být na oslavě?? No a pak vidím že je doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.7.16 09:36
@Celestine píše:
@jdukolem noo netlačím, už se jí ani neozývám čekám jestli se ozve sama

to asi stačí… ona asi má ted ty růžový brýle.. některý holky to tak mají, nevidí, neslyší, odstřihnou okolí…
hele s jednou kámoškou jsem se sešla až po 10 letech až když už s dotyčným nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.7.16 09:38

Nechala bych ji byt. Az bude chtít, tak se ozve sama ;) přátelství proste občas kvůli vztahům vysumi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
31.7.16 09:38
@Celestine píše:
@Čumíza ano taky si to myslim, že jsem mu nesedla…s tou aplikací jsem se podívala záměrné, protože dávala na fb nějaký fotky a řikala jsem si nemá být na oslavě?? No a pak vidím že je doma

Tak vidíš, stěžuješ si, že ti kamarádka lže a pak se sama přiznáš, že tu nepíšeš pravdu. U druhých se nás to víc dotýká, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
31.7.16 09:39

@jdukolem no jsou spolu přes rok…no prostě nechápu to…spolu od ledna nespali :/ a ona byla vždy ta co to potřebuje dvakrát denně :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí