Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj maminy, v pondělí mě čeká prvotrimestrální screening na klinice TORNERO v Ústí nad Labem. Může mi někdo říct, jak dlouho trvá ten ultrazvuk a kdy mi řeknou výsledky? Potřebuji sebou něco kromě těhotenské průkazky a kartičky pojištěnce? Vím, že toto téma už tu bylo, ale nějak nemám čas hledat
… Díky všem za názory
Já tam byla v červenci 2013, na řadu jsem šla přesně v hodinu, na kterou jsem byla objednaná, perfektní přístup všech. Ultrazvuk trval cca 20 minut, výsledky krve už tam měli, ty si vyžádali sami od mého doktora. Celkové výsledky mi řekli hned. ![]()
Byla jsem před 2 lety a teď před 3 týdny - přístup super, doktor profesionál - pohlaví trefili u obou… UTZ asi jak bylo psáno 20 min., sebou průkaz poj. a těh. průk. Pokud si byla na krvi u nich, tak už nic, jinak výsledky od dr. ![]()
Díky, mě odebíral krev můj gynekolog, ale na klinice mi řekli, že si výsledky sami vyžádají z laboratoře.
@jsjaja na řadu půjdeš celkem přesně na čas objednání, lékař má na tebe 30 minut. POkud už má výsledky z krve, která se brala cca 10.-12. týden, budeš odcházet s výsledky hned. Pokud by ti teprve krev nabíral (i to lze, u maminek zdaleka to některé kliniky dělají, Tornero v tomhle nevím, krev mi nabrala moje s Tornerem spolupracující gyndařka), tak bys měla výsledky až později. Záleží u jaké jsi pojišťovny, jestli budeš vyšetření platit nebo to bude na pojišťovnu. A můžu jen doporučit nechat si udělat fotku na CD, má tam velmi dobrý podrobný UZ a dal si velmi záležet, aby miminko na fotce bylo, co nejpěknější. Hodně štěstí, ať je vše přesně jak má být ![]()
Moc děkuji všem za názory a rady. Moc se na UTZ těším a zároveň se malinko bojim, aby bylo vše v pořádku. Doma už máme chlapečka, tak snad tohle bude holčička. Díky za podporu ![]()
Já tam byla docela dlouho /cca 1,5 hodiny/, malá nechtěla spolupracovat
Dávala jsem několikrát schody, aby se správně otočila
Jinak super přístup… pokud ti bude dělat ulz Mudr. Helcl, neboj se ptát, on je docela nemluva
a neznám nikoho u koho by netrefil pohlaví ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.