Klitoridální orgasmus

Anonymní
31.1.24 01:46

Klitoridalni orgasmus

Mam oragsmus jen pres klitoris. Je mi 35 let, sex miluju. Ale nevim co se deje. Nikdy nebyl problem aby me partner udelal oralne. Ted mam problem se udelat i hrackou. Muzu to zkouset klidne i 45 minut. Vzdy kdyz mam pocit, ze uz to prichazi tak to zmizi. Nevim jestli za to muze, ze pouzivam vibratory na klitoris, ze uz neni klitoris tak citlivi? Pak mam den kdy jsem behem 5 minut. Zkousim to pomalu, rychle, s gelem.. asi je to v hlave, ze kdyz vidim ze to nejde hned tak uz mi zase naskoci to, ze se zase neudelam. Zacalo to s byvalim pritelem. Take me dokazal uspokojit rukou, jazykem. Pak se mu samozrejme uz nechtelo, takze sem po sexu zalezla vzdy do sprchy a tam si to dodelala s hrackou. Jenze mi v hlave srotovalo, ze mi to dlouho trva, ze si urcite rika co tam zase tak dlouho delam. Vztah byl dost toxicky, a hrozne resil co delam a nebo co rikam, tak si myslim ze se mi to preneslo i do sexu. Novy partner je uzasny, chape to, ale hrozne by chtela aby me dokazal privest k vyvrcholeni, jenze se nedokazu uplne uvolnit. Co s tim, jak se od toho odpoutat? Snazim se behem sexu uvolnit, ale ty myslenky proste jedou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1100
31.1.24 07:47

Jediné co mě napadá, tak psychika, nervy? Asi to chce čas, a trpělivý a laskavý přístup od partnera. A vše si s ním vyříkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí