Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zaútoč v momentě, kdy se rozvalí v tom kancelářským křesle
To pude ![]()
@Michelle_M píše:
Ležel na židli směrem ke mně
A máš po anonymitě ![]()
***na něj, vůbec ho nezajímáš, jen mu byla zima a zkus si mačkat koule nohama u sebe ty ***
edit admin-vulgarismus
@Tobina389 píše:
Ser na něj, vůbec ho nezajímáš, jen mu byla zima a zkus si mačkat koule nohama u sebe ty krávo blbá
Tak to nebylo od tebe vůbec hezký.
Víš o tom, že tady je přísně zakázáno, vulgárně urážet? ![]()
Není to můj šéf? Ten taky často „leží“ na židli
Ale teď vážně.. příště, až k němu půjdeš, řekni mu, že by jsi s ním chtěla padat volným pádem…
Když ti odpoví - " tak padej" asi zájem nemá
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, asi trochu dětinské, ale vážně nevím a nechci hledat něco v něčem, kde to není.
Líbím se mu když: • pokaždé, kdy se vidíme se usmívá • pokaždé, kdy na sebe narazíme, se pustí do řeči • když jsem u něj byla v kanceláři něco řešit, tak se na židli „rozvalil“ (opřel o opěradlo a „ležel“ na židli" směrem ke mně) • zeptal se mě, jestli mi není zima a začal zkoumat, zda topí topení • zeptal se mě, jestli ještě něco můžeme vyřešit, jestli mě nezdržuje • snaží se být vtipný, když se bavíme
Takhle se chovame s kolegy bezne a rozhodne me pul firmy nebali.
Je predevsim slusnej
.
Signaly vypadaji jinak.
@Kockazvysocan píše:
Takhle se chovame s kolegy bezne a rozhodne me pul firmy nebali.
Je predevsim slusnej.
Signaly vypadaji jinak.
V tom případě není slušný na ostatní ![]()
Ahoj holky, asi trochu dětinské, ale vážně nevím a nechci hledat něco v něčem, kde to není.
Líbím se mu když: • pokaždé, kdy se vidíme se usmívá • pokaždé, kdy na sebe narazíme, se pustí do řeči • když jsem u něj byla v kanceláři něco řešit, tak se na židli „rozvalil“ (opřel o opěradlo a „ležel“ na židli" směrem ke mně) • zeptal se mě, jestli mi není zima a začal zkoumat, zda topí topení • zeptal se mě, jestli ještě něco můžeme vyřešit, jestli mě nezdržuje • snaží se být vtipný, když se bavíme