Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
V tom případě není slušný na ostatní
Tak v tom pripade te bali ![]()
Dobrý den @Tobina389,
nadávky a urážky jsou proti diskuzním pravidlům, pokud budete s takovými příspěvky pokračovat, bude Vám profil zabanován.
Děkuji za pochopení,
Kačka
Můžeš se mu líbit a nemusíš. Z tady těch věcí to nelze určit. Každopádně lze říct, že mu nejsi protivná.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, asi trochu dětinské, ale vážně nevím a nechci hledat něco v něčem, kde to není.
Líbím se mu když: • pokaždé, kdy se vidíme se usmívá • pokaždé, kdy na sebe narazíme, se pustí do řeči • když jsem u něj byla v kanceláři něco řešit, tak se na židli „rozvalil“ (opřel o opěradlo a „ležel“ na židli" směrem ke mně) • zeptal se mě, jestli mi není zima a začal zkoumat, zda topí topení • zeptal se mě, jestli ještě něco můžeme vyřešit, jestli mě nezdržuje • snaží se být vtipný, když se bavíme
Hustý jak pracovní slušnost bere nadržená žena jako signál, zatímco miliardu jasných signálu žena přehledně ![]()
@Justin Case píše:
Hustý jak pracovní slušnost bere nadržená žena jako signál, zatímco miliardu jasných signálu žena přehledně
Pokaždé když jdu do sekretariátu tak se usmívam. Minule jsem tam jen tak donesl sekretářce koblihy. Rád si s ní povídám a v zimě se ptám zda-li tam nemají zimu atd…
A ne…vážně mě nevzrusuje. Je to akorát dobrá kolegyně.
Jakmile Te zacne tahat ven z práce na výlety x večeře tak je to jiná
Za mě běžné chování kolegy ![]()
Jedna věc je, zda se mu líbíš, druhá je jestli o Tebe má reálně zájem.
Kdyby Tě chtěl balit, začal by Ti asi spíš vypisovat, volat, scházet se, zprvu třeba pod záminkou práce, pak stacet hovor na mimopracovní věci atp.
Ale záleží, jak to u Vás v práci funguje a taky jaky je typ, jestli je normálně na lidi studenej čumák, tak to muže být projev sympatií s nějakým potenciálem. Ale nic víc bych v tom zatím neviděla, a čekala, jak se to bude vyvíjet.
@Justin Case píše:
@Plain JaneMyslím, že jsme slečně zničili ego
Vůbec ne. Proč by?
@Anonymní píše:
Vůbec ne. Proč by?
Tak jedině dobře!!!
Nemyslel jsem to zle, ale každá žena chce být ta,, žádaná " jako asi skoro každý muž. Ale toto je dle mého prostě v pohodě kolega.
Pokud chceš mít jasno a líbí se ti tak udělej první krok ty a toto polemizovani bude pryč. Snad není tak těžké se zeptat, nechceš jít po práci na oběd x kávu? A úsměv
@Plain Jane píše:
Za mě běžné chování kolegy![]()
Jedna věc je, zda se mu líbíš, druhá je jestli o Tebe má reálně zájem.
Kdyby Tě chtěl balit, začal by Ti asi spíš vypisovat, volat, scházet se, zprvu třeba pod záminkou práce, pak stacet hovor na mimopracovní věci atp.
Ale záleží, jak to u Vás v práci funguje a taky jaky je typ, jestli je normálně na lidi studenej čumák, tak to muže být projev sympatií s nějakým potenciálem. Ale nic víc bych v tom zatím neviděla, a čekala, jak se to bude vyvíjet.
to je vysoko individualne. takto to vobec nemusi prebiehat
@Mkmkz píše:
to je vysoko individualne. takto to vobec nemusi prebiehat
Však neříkám, že to musí probíhat takto, balit se dá na 1000 způsobů, ale uvádím příklady chování, které už se daji obecně interpretovat jako projev zájmu - na rozdíl od rozvaleni se na gauci. ![]()
@Justin Case píše:
Ja doufám, že ne, ale jsem holt realista ![]()
@Justin Case píše:
Klid! Slečna je zde vyhlášeny trol a v minulý diskuzi psala, že na ní stojí zástupy, takže nezbedný přítel, který jel lyžovat na hory bez ní, má sakra konkurenci.
@Tobina389 píše:
***na něj, vůbec ho nezajímáš, jen mu byla zima a zkus si mačkat koule nohama u sebe ty ***edit admin-vulgarismus
Dobrý den,
berte to jako poslední varování před udělením banu. Takovéto vulgarity sem rozhodně nepatří.
Hezký den
Jana