Prečo to ľudia robia?

148
30.1.24 15:59

Prečo to ľudia robia?

Prečo dnes tak veľa ľudí sa pred ostatnými chváli, že sa im niekto páči, a ako veľmi sa im niekto páči, no keď sa človek spýta, o koho ide, tak nechcú to povedať ani za toho boha. Keď človek začne vyzvedať viac, ešte sa vytočia. Tvária sa hrozne tajomne, no pôsobia len absurdne. Vôbec tento vzorec správania nechápem, to si tí ľudia myslia, že sa z toho, že sa im NIEKTO páči, po####me? Možno to chápete, alebo mi túto logiku vy sami ozrejmíte, lebo ako veľmi si nad tým lámem hlavu, tak tým viac tomu nerozumiem. Lebo buď poviem narovinu, že sa mi páči tento človek, alebo som ticho. No nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3853
30.1.24 16:21

E? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
30.1.24 16:21

Přeloženo a zkráceno- omylky neupraveny.

Proč se dnes tolik lidí chlubí, že se jim někdo líbí, ale když se je zeptáte na konkrétního člověka, odmítnou to sdělit. Když se víc ptáte, jsou ještě více odmítaví. Tváří se tajemně, ale působí to jen absurdně. Tento způsob chování vůbec nerozumím. Možná si myslí, že z toho, že se jim někdo líbí, budou mít nějaký prospěch? Buď řeknu otevřeně, že se mi někdo líbí, nebo mlčím. No ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14594
30.1.24 16:24
@Alexey2007 píše:
Prečo dnes tak veľa ľudí sa pred ostatnými chváli, že sa im niekto páči, a ako veľmi sa im niekto páči, no keď sa človek spýta, o koho ide, tak nechcú to povedať ani za toho boha. Keď človek začne vyzvedať viac, ešte sa vytočia. Tvária sa hrozne tajomne, no pôsobia len absurdne. Vôbec tento vzorec správania nechápem, to si tí ľudia myslia, že sa z toho, že sa im NIEKTO páči, po####me? Možno to chápete, alebo mi túto logiku vy sami ozrejmíte, lebo ako veľmi si nad tým lámem hlavu, tak tým viac tomu nerozumiem. Lebo buď poviem narovinu, že sa mi páči tento človek, alebo som ticho. No nie?

Asi si dotyční nejsou jisti, ze se tomu druhému líbí taky, a tak ho nechtějí přímo označit a ztrapnit se. Blízký člověk ale ví, o koho se jedna, a ten náznak pochopi, což se hodi třeba v přítomnosti dalších lidi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21823
30.1.24 16:29

Ježíš, to je zas ten nudici se puberťák Alex, na Slovensku mají buď prázdniny nebo chřipkovou epidemii. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
30.1.24 16:30

Jestli ti je 12, tak je to asi normální. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21823
30.1.24 16:31
@Alexey2007 píše:
Prečo dnes tak veľa ľudí sa pred ostatnými chváli, že sa im niekto páči, a ako veľmi sa im niekto páči, no keď sa človek spýta, o koho ide, tak nechcú to povedať ani za toho boha. Keď človek začne vyzvedať viac, ešte sa vytočia. Tvária sa hrozne tajomne, no pôsobia len absurdne. Vôbec tento vzorec správania nechápem, to si tí ľudia myslia, že sa z toho, že sa im NIEKTO páči, po####me? Možno to chápete, alebo mi túto logiku vy sami ozrejmíte, lebo ako veľmi si nad tým lámem hlavu, tak tým viac tomu nerozumiem. Lebo buď poviem narovinu, že sa mi páči tento človek, alebo som ticho. No nie?

Milý chlapče, na Slovensku není žádný web pro matky? Tam by ti možná lépe porozuměli, co vlastně tím chceš říci i tvým myslenkovym pochodům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21823
30.1.24 16:32
@PetraJ píše:

No nějak tak to bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
30.1.24 16:32
@mado píše:
Ježíš, to je zas ten nudici se puberťák Alex, na Slovensku mají buď prázdniny nebo chřipkovou epidemii. :think:

Kdyby jeste zil tata, dala bych s nim vazny rozhovor, jestli nekde nemam nahodou segru @mado.
Ty mi ctes myslenky a krades pismenka z klavesnice :cert:.

• Citovat
  • Upravit
148
30.1.24 16:37

@Ivan PPZ To tu vážne musíš prekladať do češtiny? Ale no taaaak :mrgreen:

@Semtex píše:
Asi si dotyční nejsou jisti, ze se tomu druhému líbí taky, a tak ho nechtějí přímo označit a ztrapnit se. Blízký člověk ale ví, o koho se jedna, a ten náznak pochopi, což se hodi třeba v přítomnosti dalších lidi. :mavam:
Áno, toto môže byť pravda, len niekedy ani bližší ľudia nevedia, o koho ide.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21823
30.1.24 16:40
@ontarova.stara píše:
Kdyby jeste zil tata, dala bych s nim vazny rozhovor, jestli nekde nemam nahodou segru @mado.
Ty mi ctes myslenky a krades pismenka z klavesnice :cert:.

Taky nemám ségru, tak tě beru do rodiny, bude aspoň víc srandy ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
30.1.24 16:40
@mado píše:
Ježíš, to je zas ten nudici se puberťák Alex, na Slovensku mají buď prázdniny nebo chřipkovou epidemii. :think:
Áno, som to ja :lol: , a žiadne prázdniny, ani choroba, ja sa len spontánne bavím a rozoberám témy, ktoré má počas dňa zaujmú.
@mado píše:
Milý chlapče, na Slovensku není žádný web pro matky? Tam by ti možná lépe porozuměli, co vlastně tím chceš říci i tvým myslenkovym pochodům

Myslíš Modrý Koník? Odtiaľ ma už museli 6× vymazať :lol: Tak som si našiel nový domov :mrgreen:
A poviem ti tajomstvo: ten nudiaci sa Alex to tu ešte len roztočí. Ja sa tu len zahrievam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
30.1.24 16:41
@PetraJ píše:

Tak ja som nezmienil vek, ja som to myslel vo všeobecnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
30.1.24 16:42

@tess50 Keď ja som veľmi zvedavý a o každom chcem vedieť čo najviac, obzvlášť taketo tajomstvá. A ešte ma tí ľudia takto škaredo natahujú. :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21823
30.1.24 16:44
@Alexey2007 píše:
Myslíš Modrý Koník? Odtiaľ ma už museli 6× vymazať :lol: Tak som si našiel nový domov :mrgreen:
A poviem ti tajomstvo: ten nudiaci sa Alex to tu ešte len roztočí. Ja sa tu len zahrievam :D

No to už se těšíme, přesně tys tu chyběl, uchylak, co se vydává za děcko s prudi na mateřském webu. Takový ztroskotanec je fakt sen každé ženy. Nebo Andromedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí