Proč vůbec nereaguje?

10
29.1.24 16:05

Proč vůbec nereaguje?

Ahojte chtěla bych se zeptat…přítel mi našel v mobilu psaní s nějakým chlápkem, nic vážného to nebylo jen sem se cítila sama a popisovala jsem mu jak přesně se cítím, protože jsem mu našla v mobilu plno žen které kontaktoval…(ano prohlížíme si své mobili)ale on vůbec nereaguje jen je aspoň myslím naštvaný…má mě buď úplně v pr…? Nebo dělá snad horší věci je mi nevernej..? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
29.1.24 16:09

A není to fuk? To je vztah k pohledání. Kontrola telefonu, vypisování jiným. A píše se mobily dle vzoru hrady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
29.1.24 16:12

Já myslím že prohlížet mobili je prostě málo :mrgreen: udělejte vylepšení, nainstalujte si sledování navzájem pomocí gps :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
29.1.24 16:12
@Karol224 píše:
Ahojte chtěla bych se zeptat…přítel mi našel v mobilu psaní s nějakým chlápkem, nic vážného to nebylo jen sem se cítila sama a popisovala jsem mu jak přesně se cítím, protože jsem mu našla v mobilu plno žen které kontaktoval…(ano prohlížíme si své mobili)ale on vůbec nereaguje jen je aspoň myslím naštvaný…má mě buď úplně v pr…? Nebo dělá snad horší věci je mi nevernej..? :zed:

Má, stejně tak, jako ty jeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.24 16:14

Myslím si že tady jsme si všichni rovní :wink: hledám tu radu a ne zesměšňování a odsuzování jaký mám vztah… vůbec nevím proč jste se namáhala… reagovat na tuto diskuzi?🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33566
29.1.24 16:17
@Karol224 píše:
Myslím si že tady jsme si všichni rovní :wink: hledám tu radu a ne zesměšňování a odsuzování jaký mám vztah… vůbec nevím proč jste se namáhala… reagovat na tuto diskuzi?🙂

To píšeš komu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
29.1.24 16:17

@Karol224 konfrontuj ho, prostě za ním jdi a zeptej se ho. Základ vztahu je komunikace a důvěra. Lepší než nějaké tvé domněnky a rady na internetu od cizích lidí co do vašeho vztahu nevidí

Příspěvek upraven 29.01.24 v 16:20

• Citovat
  • Upravit
10
29.1.24 16:18

@arinecka vám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65153
29.1.24 16:20

To je ten přítel, co tě občas fackuje? To bych byla ráda, že jsem se ho konečně zbavila. Už kvůli děcku, chudák malý, v čem musí žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.1.24 16:22

Máme teď těžké období… snažím se s ním komunikovat ale on vždy… nemá čas…na hlouposti.. připadá mi že se snažím jen já, ale už jsem se přestala snažit tím jak jsem jednou napsala někomu jinému, rozumíte mi tu někdo? možná si mohl uvědomit že taky mohu mít někoho jiného.. když semnou vůbec nekomunikuje připadám si už hloupě nevím co s ním dělat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
29.1.24 16:23

@Karol224 tak odejdi. Pokud není snaha od obou partnerů tak to nemá budoucnost

• Citovat
  • Upravit
21835
29.1.24 16:27

Pokud je to ten, co tě mlátí před dítětem a šlohl ti občanku, tak zdrhej. Tam opravdu neni důvěra v tom, že si vzájemně projedete mobilY, najdete tam konverzace s jiným chlapem, fotky cizích ženských a děláte ještě větší dusno, než jindy. To nebohé dítě v tom musí žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kleryna
29.1.24 16:33

@Karol224 prostě od něj odejdi… Pokud je pravda co píší ostatní

• Citovat
  • Upravit
12580
29.1.24 16:43
@Karol224 píše:

Promin, ale prohlizeni si mobilu fakt neni norma. a ano kazdy kohout si hlida svoji kvocnu a nema rad, kdyz si vypisuje s jinym. To ze jsi zhrzena a resis to jinde, je mu nekde a na.re se :nevim:.nejspis s tebou bude zametat dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4868
29.1.24 16:45

Podle toho, jak to popisuješ, bych opravdu řekla, že tě má na háku. Myslí si, že tě má jistou, že od něj nedokážeš odejít. Takový vztah nemá smysl :nevim:. A jestli tě do toho ještě občas zfackuje? Nevím proč s ním ještě stále jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí