Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Mám dotaz, vůbec nevím co dělat.. Cítím se strašně zraněná a strašně mě to užírá..
Pokaždé, co si půjčím mobil přítele začně hysterčit. Nedalo mě to a musela jsem se tajně podívat, co tam asi tak skrývá. Našla jsem zprávy s jednou slečnou, kde jí vypisuje, že jí viděl a mával na ní a hned vzápětí, že jí to strašně sluší a že doufá, že jí to udělalo radost.. Hned druhý den jí psal znovu, že jí to opět sluší..
je mi to hrozně nepříjemné a když jsem se ho na to zeptala, nic pořádného mi neřekl a že neví proč jí to psal… Ani nepamatuji kdy mě naposledy pochválil, mazlit se nechce a pořád se vymlouvá.. Přijde mi to strašně podezřelé.. A to máme k tomu 2 roční dítě.. Nevím co s tím nebo jak byste reagovali vy?
Jak bych reagovala nevím, ale přítel se evidentně poohlíží jinde. Těžko říct, co vedlo ke stavu, v jakém je váš vztah teď. Možná jsi byla moc unavená a odmítala ho, tak přestal mít chuť. Možná ses mu okoukala, dítě ho nebaví a proto kouká jinde. Bylo by dobré se ho na to zeptat a dostat z něj, co se děje, ale to se lehko řekne a hůř udělá.
A svatbu jsi nechtěla ty nebo on? A když přijde z práce, tak se stará o dítě? Koupe, přebaluje, uspává? Jak často se o něj stará, když ty nejsi doma?
Psal ji to proto, ze je idi.ot
Psat nekomu denne, ze mu to slusi, urcite v poradku neni a jsou zatim jasne skryte umysly…co bych udelala, tezko rict, takoveho blba, jsem doma chvalabohu nikdy nemela…asi bych mu rekla, ze jestli ji chce, at si za ni jde, ze bych taky chtela spis nekoho jineho, kdo me bude chvalit ![]()
@králicekjenejlepsi píše:
Ahoj,
Mám dotaz, vůbec nevím co dělat.. Cítím se strašně zraněná a strašně mě to užírá..
Pokaždé, co si půjčím mobil přítele začně hysterčit. Nedalo mě to a musela jsem se tajně podívat, co tam asi tak skrývá. Našla jsem zprávy s jednou slečnou, kde jí vypisuje, že jí viděl a mával na ní a hned vzápětí, že jí to strašně sluší a že doufá, že jí to udělalo radost.. Hned druhý den jí psal znovu, že jí to opět sluší..
je mi to hrozně nepříjemné a když jsem se ho na to zeptala, nic pořádného mi neřekl a že neví proč jí to psal… Ani nepamatuji kdy mě naposledy pochválil, mazlit se nechce a pořád se vymlouvá.. Přijde mi to strašně podezřelé.. A to máme k tomu 2 roční dítě.. Nevím co s tím nebo jak byste reagovali vy?
Okoukaná, nudná, dítě, práce, nebaví ho to. Takže vysílá za jinou slečnou. Svoji nejste, co můžeš dělat? Pokud jsi na něm závislá, tak nic moc. Můžeš mu udělat scénu, ale jestli je zakoukanej do slečny, tak to asi moc nepomůže.
„nic pořádného mi neřekl a že neví proč jí to psal“ Jo jasně, a ty mu to věříš, že dělá věci bez důvodu a bezmyšlenkovitě? ![]()
Bohužel, prostě ho z nějakého důvodu zajímají víc jiné slečny, než ty. Co s tím uděláš je jen na tobě.
Ahoj,
Hm, takže uzavřeno, a může psát dál. Ví moc dobře co dělá.
A on je nějak retardovaný? Protože jestli ne, tak ví moc dobře, proč to dělá. Ale chápu, že partnerce se blbě říká, že ho to doma nebaví a ta druhá je hezčí a strašně rád by ji ojel.
@králicekjenejlepsi vzhledem k tomu, ze se vyhýbá kontaktu s tebou a trapne se vymlouvá, ze netuší, proč ji psal, bych řekla, ze je do ní zakoukanej. Takže bych vyčkala jestli to přejde nebo se to naopak bude stupnovat. Taky záleží, co ona na to?
Začíná se poohlížet jinde. Buď mu doma něco vadí, na tobě, na domácnosti, na tom, že máte dítě, přestal tě mít rád. Nebo je to sukničkář, který s jednou ženskou dlouho nevydrží a začne hledat jinou.
Ahoj,
Je do ní zamilovaný a ty jsi mu volná. A lže ti, moc dobře ví, co dělá.
Příjde ti to podežřelé protože to podezřelé je. Když bude ona chtít tak on po ní skočí. Bude štěstí když ho ona odpálkuje. Teda do doby kdy se nezakouká do další. Dítě bylo plánované po delším vztahu? Rozhodně neplánuj žádné další dítě. S jedním být sama je lepší než se dvěma. Ale třeba to ustojíte. Pokud nechodíš do práce začala bych tím, že si najdu brigádu na dny kdy on má volno ať se stará a já mám prachy. Dostaneš se mezi lidi, nebudeš na něm závislá třeba tě uvidí v jiném světle i on.
@ProfZav píše:
Jak bych reagovala nevím, ale přítel se evidentně poohlíží jinde. Těžko říct, co vedlo ke stavu, v jakém je váš vztah teď. Možná jsi byla moc unavená a odmítala ho, tak přestal mít chuť. Možná ses mu okoukala, dítě ho nebaví a proto kouká jinde. Bylo by dobré se ho na to zeptat a dostat z něj, co se děje, ale to se lehko řekne a hůř udělá.
Právě to je naopak, mu přechází chuť na sex už 2 měsíce, a i když se mu nechce tak se stejně se mnou pak vyspí, aby to asi nebylo blbý nebo nevím
Právě to je naopak, mu přechází chuť na sex už 2 měsíce, a i když se mu nechce tak se stejně se mnou pak vyspí, aby to asi nebylo blbý nebo nevím
Tak buď už nějakou jinou má, nebo s tebou prostě spát nechce z nějakého jiného důvodu ![]()