Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak clostilbegyt obsahuje klomifen citrát, ale rozhodně bych to nebrala bez doporučení lékaře a UTZ kontrol během braní. Navíc její problém vůbec nemusí být absence ovulace (kterou tento lék stimuluje). Nemůže si najít jiného doktora?
Určitě nebrat bez kontrol UTZ!
Problém může být v čemkoliv, třeba i v muži, změnila bych lékaře, popřípadě navštívila CAR, aby jí vyšetřili.
Vzala Clomida podle schématu od pátého do devátého dne menstruačního cyklu. A mohu říci, že jsem po první stimulaci otěhotněla. Clomid tablety skutečně pomáhají matkám stát se. Lék pro ty, kteří nemají ovulaci. Tuto drogu doporučuji všem. Clomid bez předpisu - https://topeuro-shop.com
Dobrý večer, mám otázku ohledně své sestry. Já sama mám dvě děti po clostilbegytu, moje ségra se marně pokouší již rok o první a stále neúspěšně. Nebydlí v ČR, její gynekolog nic neřeší, už si neví rady. Chtěla bych jí nějak pomoci, tak jsem našla volně prodejný klomifen citrat, myslíte, že to je na stejném principu jako clostilbegyt, když hlavní složka je ta samá? Děkuji za odpovědi