Jdeme do 1. IVF listopad 2016 :)

2193
1.10.16 20:43

Jdeme do 1IVF listopad2016 :)

Ahojte zalozuji to to tema by jsme se navzajem mohli porasdit, rozhodli jsme se po 3 letech snazeni ze pujdeme na IVF, pujdu do ostravy kliniku uz mam vybranou vim ze budu mit prioracu kratsi mam uspesnost ve vice vajicek a to i pri normalnich mesicu bez stimulaxcich, nemame deti doposud tskze se budeme snazit o první, :dance: :dance: zacatkem listopadu jedeme a budu stimulovana konecne a nechavam si urcite zavest dve :srdce: :srdce: rozmysleli jsme a toto je asi pro nas nej reseni :) :cert:,tak kdo v tomto obdobi se bude chystat nebo ty ktere to maji zasebou z dobrym koncem bych byla rada kdyby jsme se o te IVF navzajem podelily budu drzet palce snad do prosince se nam darit bude :hug: :andel: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4840
1.10.16 21:07

@nikinka 123 ahoj, pokud vše půjde dobře, vychází mi začátkem listopadu OPU :palec:

Dojíždím z Ostravy do Olmiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
2.10.16 12:06
@Efka2015 píše:
@nikinka 123 ahoj, pokud vše půjde dobře, vychází mi začátkem listopadu OPU :palec:Dojíždím z Ostravy do Olmiku.

ahoj tak mi v polovine a koncem to uz bude za nama takze v prosinci po ket prvni test uz se tesim jen s opu v narkoze mam strach jeste jsem uspana nebyla tak mam, jinak jsme s manzelem uplne oba dva v poradku
3 roky se snazime myslim ze mam moc dobrou imunitu proto to nejde asi mi ji snizi lekamy a budu mit kratky protokol a urcite si nechavam vlozit dve :srdce: ty jak to budes mit? a drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.10.16 12:45

@nikinka 123 no zatím co jsem říkala, tak jsem dr na dvě nepřemluvila.. uvidíme.

A proč jdeš na ket, z čerstvých transfer nedělají?

A co budeš mít na snížení, Medrol? A už Ti řekli, čím budeš stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
2.10.16 12:53

Ja chci ket a budu mit dve to ze sjme v naprostem poradku mi to jeste spis chvali dr budu stimulovana puregonem 900 a jen 7 dni a jeden den zustavam pred opu na luzu chteji to tak aby jsem byla v klidu tak pujdu ale mam strach z toho dne vim ze jak je min vajicek tak 5 min jak je vic 11 min v narkoze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
2.10.16 12:55

Nevim mi chceme dvojcatka myslim si ze vyjdou nemame nalezeny zadny problem ja 30 a manzel 33 snazeni o prvni dite proto vetsinou si davaji dve aby samnce jednoho byla ucinejsi mi ne mi jsme se rozhodli pro dve a chceme dve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
2.10.16 12:58

Nevim mi chceme dvojcatka myslim si ze vyjdou nemame nalezeny zadny problem ja 30 a manzel 33 snazeni o prvni dite proto vetsinou si davaji dve aby samnce jednoho byla ucinejsi mi ne mi jsme se rozhodli pro dve a chceme dve :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.10.16 19:50

Ahoj holky :kytka: take jdeme na Ivf 8o a mam hrozny strach z narkozy :poblion: Nikdy jsem uspana nebyla.19.10. Jdu na gyndu a tam se dovim, kdy zacneme se stimulaci atd. Snazime se uz ctyri roky, ja jsem v poradku, ale partner ma trochu pomalejsi spermijky :( Preji vam moc stesti at to vyjde!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.16 18:30

@Odonek Ahoj :kytka: já ani nevím, jestli mám větší strach z narkózy, nebo si píchnout injekci.
I když už jsem si 2× píchla Pregnyl, ale i tak :oops:

Já už tedy vím, jaký bude protokol, stimulace bude Gonalem, zatím napsáno 6 dní, uvidíme dle UTZ.
Injekce si vyzvednu, až dostanu MS.
Jsem teď po 3 IUI :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
3.10.16 18:46

@Efka2015 ahoj :) Nam rekli, ze je iui zbytecne..Jak dlouho se snazite o mimi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.10.16 18:51

@Odonek Jsou to 3 roky.

Tak my máme spermio hraniční, spíš tedy nižší, já mám průchodnost prokázanou, potřebovala jsem do IVF „dospět“ :lol: pořád jsem doufala, že nebude třeba :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
4.10.16 23:20

@Efka2015 ja to taky tak mela, myslela jsem, ze se zadari i pres ne ukazkove spermio.Dva roky jsem tomu nechala volny prubeh a ted uz nemuzu dal cekat. Musime do toho jit :roll: Snad se zadati hned na poprve.Kdy zacnes se stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.10.16 07:25

@Odonek proč vám řekli, že je IUI zbytečně? Kvůli spermiu, nebo nemáš průchozí vejcovody?

Stimulace mi vychází někdy kolem 18.10.záleží kdy dojde MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
5.10.16 18:29

@Efka2015 ano,kvuli spermiogramu.Ja mam vse v poradku, dle ultrazvuku, krve a PCT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.10.16 18:31

@Odonek Je dobrej, že do toho jde.
I když někdy, jak koukám na ty jizvičky, říkám si, jestli to k něčemu bylo :roll: ale to člověk předem neví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí