Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Odonek no já střídavě oblačno.
Někdy si říkám - to je ta šance!
A podruhé si říkám - proč by zrovna tohle a po těch letech mělo vyjít?
No zbývá týden do začátku stimulace, přemýšlím někam se o víkendu odreagovat, uvědomujete si, holky, že bychom mohly být za měsíc už těhotné? ![]()
@Odonek ještě jedna věc - když jsem se o tom hořce zmínila doktorovi, asi 70letému tehdy v tom Podolí, že bych taky chtěla takové „vyšetření“, jaké mají chlapi, jak se mi vysvětlovat, že bych určitě nechtěla na cizím místě v cizí malé místnstnosti si to dělat.
Hlavou mi v ten moment proběhly obrazy všech těch narkóz a bolestivých vyšetření, zkumavek krve, jehel a i blbých stěrů a pokývala jsem hlavou.
Od té doby již nemám potřebu před žádným chlapem znevažovat jejich nepříjemnou část vyšetření
![]()
Ahojte tak holky mame s manzelem necely mesicc do prvniho meho ivf volaa jsem mame prijit na pohovor 27.10 v 12 hod ze stimulaci bych zacla od 1.11 to je ockavana ms jenze jsem si delala test a vysel slaji pozitivni
mam radostzitra jdu v 8 na krev tak by to byl fakt pro me ![]()
Zdravím děvčata
Japak jste na tom, holky, které jste začaly v říjnu se stimulací? Já hlásím po prvním IVF // ( ET 25.11. ) Doufám, že Vám to taky dopadlo ![]()
@nikinka 123
dobrý, kdy budeš vědět výsledky? ![]()
@Kamilka90 Gratuluji!!! KET 24.11 a taky //
čekám na krev ![]()
@Efka2015 Taky gratuluji, to je super
to jsme skoro nastejno
zítra kontrola na Car a za 2 týdny UZ
jak to probíhá u tebe? Co příznaky? U mě vůbec nic, jen citlivý podbřišek jak před MS už asi 5 dní
přeju, ať je vše ok ![]()
@Kamilka90 tak někdy pocit na zvracení, ale nezvracím a někdy cítím prsa, jinak ale celkem v pohodě ![]()
Kontrolu mám 19.12. v CAR, 21.12. u svého dr.
@Efka2015 A krev budeš vědět kdypak? To budou krásné Vánoce co? s fazolkou v břiše
koukám, že se snažíte dlouho, to Vám moc přeju ![]()
@Kamilka90 vidíš to, no na krev jsem si zašla ke svému dr 12 den po KET a bylo HCG 821 ![]()
@Efka2015 Tak to je hezké
a teď jen čekat na ten UZ
to já až nějak těsně před Štědrým dnem
ještě, že jsou ty Vánce a můžem si zkrátit dlouhou chvíli pečením cukroví
ty pracuješ?
@Kamilka90 Jj, chodím do práce a i nadále bych chtěla, ale můj doktor z toho není vůbec nadšený…