Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? já začnu stimulovat pravděpodobně příští pátek, mám krátký protol. chodím do fn ol.
A můžu se te zeptat, neříkali ti jestli v průběhu stimulace ti budou brát krev, nebo bude kontrola pouze s ultrazvukem? Práve třeba v Brně berou udajne i krev a podle toho upravují dávky léku. a ve fn nic:-(
@adio jeee ahooj
drzim palce, tk ja budu poslednacek mezi vami.ja jdu teprve 19. 10.probrat kdy co a jak…
@Efka2015 píše:
@Odonek Je dobrej, že do toho jde.
I když někdy, jak koukám na ty jizvičky, říkám si, jestli to k něčemu byloale to člověk předem neví..
No ja nevim, jestli do toho pujde. Pripravovala jsem ho rok a nevi, ze uz chci zacit
Musim mu to rict chlapci memu
Ze uz nastal cas, bojim se, ze zas neco vymysli. ![]()
@Efka2015 píše:
@Odonek Je dobrej, že do toho jde.
I když někdy, jak koukám na ty jizvičky, říkám si, jestli to k něčemu byloale to člověk předem neví..
No ja nevim, jestli do toho pujde. Pripravovala jsem ho rok a nevi, ze uz chci zacit
Musim mu to rict chlapci memu
Ze uz nastal cas, bojim se, ze zas neco vymysli. ![]()
@Odonek no chvilka upřímnosti… kdybych věděla, že půjdeme na IVF, nechtěla bych, aby šel, bylo by to zbytečné.
Jak nám teď řekla dr, vyberou jich jen pár.
A pár mil. jich vždy máme, není to hitparáda, ale taky to nejsou desítky.
Tak se utěšuji, že třeba další by šlo díky tomu přirozeně? ![]()
Na druhou stranu, pokud by zbyli mrazáčci, asi půjdu pro ně, nechci je tam nechávat, když to nebude nutné.. ![]()
@Odonek: Ahojky, já právě nevěřím, že to klapne hned napoprvé, mám z toho všeho strach..:-)
Vy se už teda snažíte 4 roky? to už i tvuj chlap půjde do ivf rád, ne?
@adio @Efka2015 ahoj holky, no muj se na to netesi, kdyz vi, ze ponese kelimek
Tesi se na miminko, ale ne na ty doktory.Ale snad to bude v pohode a snad to vyjde
Tak strasne rychle utekly ty ctyri roky, ale porad si rikam, ted to treba vyjde ![]()
@Odonek Ani nemluv, my se už tomu smějeme, že už si to dělal všude možně a posledně jsem se ho ptala, kde to bylo nejhorší?
A on říká - v Podolí na imunologii - nějak to přestavovali, takže nějaká provizorní, malá, tmavá místnost a v ní časopisy tak z 90 let
takže se se smála a říkám - jako Burda - spodní prádlo a tak, jo
![]()
@Efka2015
my se taky uz musime smat
Jako nezavidim to chlapum, ale my to mame si myslim horsi
Ale casaky z 90" hmm to musel byt rajc
Uz se nam to blizi holky a dnes se i tesim. Moje nej kamaradka po trech letech otehotnela a ja se s ni dnes videla…moc ji to slusi, je stastna a je v 17+5 tt Normalne poprve jde strach stranou z Ivf. Aai se musime vidat casteji
Jak se citite pred Ivf?