Pomůžete mi určit ovulku?

220
30.9.16 17:39

Pomůžete mi určit ovulku?

Ahojky holky :-)
Poradite mi kdy cca probehla ovulka? Máte určitě spoustu zkušeností, já merila poprvé, tak nevím přesně jak to je :-D
V grafu to zatím nemám poznamenané, nebot se mi nepodařilo zaregistrovat na fertility friend.. :-( neumím anglicky a ten muj prekladac na tel. je na prd :-(
Takže vypisu jednotlive cykly :
10DC-36,5
11DC-36,7
12DC-36,3
13DC-36,3
14DC-36,3 (tazny hlen)
15DC-36,2 (tazny hlen), je dost vyrazny, takze nejde prehlednout :-D
16DC-36,3
17DC-36,4
18DC-36,4
19DC-36,8
20DC-36,8
21DC-36,7
22DC-37,1

Podle teplot bych rekla, ze ovu byla 18DC, ale zase mi toto nesedi s bolestmi a hlenem, tak ja nevím :-( Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8389
30.9.16 17:43

Taky bych to viděla dle teplot na ovu 17-18dc a jinak se zaregistruj na womenzone ten je česky a je přehlednej a zdarma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.9.16 17:46

Ovulka, co to je? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
30.9.16 17:56

@majka 4
Díky moc, o tom jsem ani nevěděla :-) teď jsem si to nasla na netu a je ke stažení i aplikacekdyž do tel…supr :-D :mrgreen:
Právě, že podle teplot je to docela jasné, ale zase mi to právě nesedí..myslela jsem, že ten bilkovy hlen je právě pri ovu, tak jsem z toho zmatená :-D
Jinak teda tuleni bylo 14,15,16DC, tak i kdyby byla ovu až 17,18DC, tak by teoreticky mohla byt sance na tehu, že? :-D Snažíme se od jara a zatim se nedaří, tak jsem se rozhodla, že začnu měřit, ať víme kdy na to :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
30.9.16 18:00

@JayLee
No jo pardon :mrgreen: :mrgreen:
Koukala jsem, že to tu casto holky takhle zdrobnuji, tak jsem jen chtěla byt in :mrgreen: :mrgreen: jinak od pristiho cyklu chci pridat i testy, myslela jsem, že se BT bude stačit, ale jsem z toho zmatená..lepší bude mít to potvrzené dvakrát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.9.16 18:02
@Kaciisek píše:
@JayLee
Koukala jsem, že to tu casto holky takhle zdrobnuji, tak jsem jen chtěla byt in :mrgreen: :mrgreen: jinak od pristiho cyklu chci pridat i testy, myslela jsem, že se BT bude stačit, ale jsem z toho zmatená..lepší bude mít to potvrzené dvakrát..

ty jsi ale inteligentní holka, takže nemusíš jí cestou infantilních zdrobnělin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27710
30.9.16 18:12
@Kaciisek píše:
@JayLee

tyhle zdrobněliny jsou fakt strašný ;)
já hlídám ovulaci podle testů, teda i když ted mi to ukazuje taky nějak divně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
30.9.16 18:23
@ka2ka píše:
tyhle zdrobněliny jsou fakt strašný ;)
já hlídám ovulaci podle testů, teda i když ted mi to ukazuje taky nějak divně :think:

za ovulaci nikoli ovulku máš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital