Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky je tu některá která otěhotněla 4 dny před ovulací? Ale měla nějak prokázanou ovulaci že to opravdu bylo 4 dny
Nemůžeš otěhotnět 4 dny před ovulací, ale můžeš otěhotnět ze styku 4 dny před ovulací. Je to ale hraniční, záleží na mnoha faktorech (kvalita spermií a jejich množství, „přívětivost“ vnitřního prodtředí atd.).
Příspěvek upraven 02.10.16 v 16:31
Jak pise @bartsch . Jinak znam dite i ze sexu 5 a dokonce 7 dni pred, ale to uz je fakt extrem
V obou pripadech ovulace urcena dle BT.
No myslela jsem to tak měla jsem sex no sex byl po půlnoci z z neděle na pondělí a ovulka byla ze středy na čtvrtek v noci vím to jelikož jsem byla na folikonometrii pak jeste dělala test a v noci ze středy na čtvrtek jsem měla hrozny bolesti pak už sex nebyl nějak to nevyšlo
@lovean dá,jsem takto těhu, spermie si umí pěkně dlouho počkat, když je jim u tebe dobře ![]()
@Teruška85 no tak to je zajímavý já myslela že když už nic nebylo potom že to možný není ale jak vidím tak to jde
Otěhotnět 4 dny před ovulaci nemůžeš, Otěhotnět můžeš pouze při ovulaci, což je logické, jelikož bez uvolneneho vajíčka těžko může dojít k oplodnění. Ale pokud ste měli pohlavní styk 4 dny před ovulaci a spermie měly příznivé podmínky a prostředí jsou schopny v deloze počkat na uvolněné vajíčko až 72h. Ale k samotnému otehotneni dojde až při ovulaci!!
@Matteo.emma no však tak to myslím že sex byl něco mezi 3-4 dny pred ovulaci
Taky se snažíme o holčičku mame dva kluky a mazleni bylo 3 a 4 den před ovu. Ted jsem 5dni po ovu a je mi divně. Že by si spermijky vážně počkali a byla i ta vysněná holčička
od posledniho proudu budu 7let a takhle divně po ovu mi nikdy nebylo až ted. Že by se nam to povedlo?? Je tu některá které se povedlo otěhotnět a byla holčička???
Jj já,6 den cyklu a máme holčičku, musela jsem otěhotnět 10-11 den, spermie si pěkně počkaly